:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: COLLEGE ROAD TRIP
PERSBERICHT: COLLEGE ROAD TRIP
Bron: Disney - Datum: 2009-01-28 - Geplaatst door: Werner
COLLEGE ROAD TRIP
Te koop op DVD vanaf 11 februari 2009

Melanie Porter is bijna afgestudeerd. De universiteit, het studentenleven en vooral de vrijheid wenkt. Samen met twee vriendinnen wil Melanie op road trip trekken om verschillende universiteiten te bezichtigen. Maar dat is buiten haar overbeschermende vader, Chief James Porter, gerekend. Hij maakt van Melanie's droomuitstap een ware, maar hilarische, nachtmerrie.

Elke leerling kijkt ernaar uit : afstuderen en naar de universiteit trekken. Ook de 17-jarige Melanie Porter verlangt naar haar nieuw leven als student. Ze werd uitgenodigd voor een interview op Georgetown University. Samen met haar twee beste vriendinnen, Nancy en Katie, besluit ze om op road trip te trekken langs verschillende universiteiten. De meiden zien dit avontuur helemaal zitten maar Melanie's vader, Chief James Porter, deelt hun enthousiasme niet. Net op het moment dat Melanie en haar vriendinnen willen vertrekken, beslist Chief Porter om zijn dochter zélf mee te nemen op road trip.

Dit is het begin van een reeks gekke en onverwachte wendingen. Hun eerste stop is de Northwestern University, die dicht bij huis gelegen is. Chief Porter wil zijn dochter koste wat kost naar deze universiteit sturen. Hij huurt zelfs enkele acteurs in die Melanie moeten vertellen dat Georgetown levensgevaarlijk is. Melanie gelooft het verhaal, tot één van de acteurs zich verspreekt en heel het complot aan het licht komt. Het gezelschap breidt onderweg een beetje uit. Vader en dochter ontdekken dat Trey, Chief Porter's jongste zoon en diens varken Albert, zich verstopt hebben in de koffer van de auto. Reizen met een varken blijkt niet gemakkelijk te zijn en Albert brengt de familie dan ook regelmatig in moeilijkheden.

Chief Porter en Melanie botsen tijdens hun road trip regelmatig op Doug en Wendy, de perfecte vader en dochter die hun eigen road trip ondernemen. De volmaakte familie biedt een lift aan wanneer de auto van de Porters het begeeft. Onderweg komen de Porters ook Nancy en Katie tegen. De twee meiden zijn dan maar met twee op road trip vertrokken. Ze sleuren Melanie mee naar een studentenbijeenkomst. Chief Porter vindt dit onaanvaardbaar en hij valt binnen op het feesje. Dit is druppel. De meningsverschillen tussen vader en dochter bereiken hun hoogtepunt. Het lijkt erop dat Melanie niet op tijd in Georgetown zal geraken voor haar interview. Of toch ?

College Road Trip op dvd:
Technische kenmerken:

Talenkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Engels / Frans
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden / Frans
Beeldformaat: 16 x 9 / 2.40:1
Speelduur: 79 minuten
Leeftijd: Alle leeftijden
Genre: Komedie

Bonusmateriaal:
• Het videodagboek van Raven
• Deleted Scenes
• Alternatieve Scenes
• Bloopers
• Muziekvideo "Double Dutch Bus" uitgevoerd door Raven-Symon
• Op de Set: Double Dutch Bus
• AudiocommentaarRecent nieuws van dezelfde bron