:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2009
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2009
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2009-02-23 - Geplaatst door: Werner
WAITING FOR DUBLIN

In liefde en oorlog is alles geoorloofd

 
Synopsis

Alles kan en mag in liefde en oorlog. Geen mooiere illustratie van deze zegswijze dan Waiting For Dublin, de nieuwste DVD-release van SPHE. Deze oorlogscomedy is deels opgenomen in België en werd geproduceerd door Corsan, het Belgische productiehuis achter projecten als The Hessen Affair, Het Sacrament en Erik Van Looys topper Shades. Ook Waiting For Dublin kan rekenen op enkele topacteurs én bekende gezichten voor het Vlaamse publiek. Zo maakt Jenne Decleir - zoon van Jan Decleir en bekend van De Kavijaks - een opmerkelijke verschijning als de Duitse deserteur Dinky en treedt Guido De Craene (16+, Wittekerke) op als Gestapoagent Kluge.

 

Deze romantische avonturenfilm, doorspekt met typische Ierse humor, vertelt het verhaal van Luitenant Mike Clarke (Andrew Keegan) die in een onbezonnen bui een weddenschap aangaat met Vito Massuci, een compleet vreemde. Als Mike een oorlogsheld kan worden door minstens 5 vijandige vliegtuigen neer te schieten, wint hij 10.000 dollar. Als hij er niet in slaagt, moet hij het bedrag zelf ophoesten. Na de ontnuchtering beseft Mike dat hij niet alleen aankijkt tegen een weddingschap met een ontzettend hoge inzet, maar dat Vito's oom, die getuige was van de weddingschap, niemand minder is dan de beruchte Al Capone... Een paar maanden later belanden Clarke en zijn co-piloot wegens onvoorziene omstandigheden in Ierland. Nu het einde van de oorlog in zicht is en hij officieel nog maar 4 vijandige vliegtuigen heeft kunnen neerschieten, moet Mike alles uit de kast halen om de weddenschap tot een goed einde te brengen... 

 

Waiting For Dublin gooide hoge ogen op het Moondance International Film Festival, het Amerikaanse Cannes. De prent van de Britse regisseur Roger Tucker haalde op het Moondance Festival niet alleen de Seahorse Award binnen – de prijs voor beste mannelijke filmmaker of scenarist - maar werd ook door het publiek tot favoriet bekroond. Een echte aanrader dus!

 
Regisseur: Roger Tucker

Acteurs: Andrew Keegan (10 Things I Hate About You, 7th Heaven), Jenne Decleir (Kavijaks), Hugh O'Conor (The Three Musketeers, Chocolat, Speed Dating), Jade Yourell (Fair City)

Genre: Drama, romance
Release DVD koop: 12 maart 2009
Release DVD huur: 10 februari 2009
 

THE NANNY – SEASON 3

Het langverwachte derde seizoen nu eindelijk op DVD

 
Synopsis

De karakteristieke dame met tenenkrommende stem is terug voor het complete derde seizoen van The Nanny! Sony Pictures Home Entertainment laat het meest sympathieke kindermeisje los voor ruim 10 uur aan kijkplezier. Laat je opnieuw verleiden door de irritante, maar aanstekelijke lach van Fran en zie met eigen ogen hoe zij in dit seizoen op zichzelf gaat wonen, er alles aan doet om een baby te krijgen en op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen. Maar met wie eigenlijk? Het complete derde seizoen van The Nanny is vanaf 5 maart overal verkrijgbaar. Zet je schrap voor meer gestoorde avonturen van de grappigste nanny aller tijden in alle 27 afleveringen van het derde seizoen! Toen Fran ooit aanbelde bij de familie Sheffield in Park Avenue had zij geen idee dat ze hun levens zo op zijn kop zou gaan zetten. Het joodse meisje uit Queens kreeg de baan van kindermeisje bij Broadwayproducent Maxwell Sheffield. Maar de Sheffields kregen meer dan alleen een kindermeisje. Ze kregen ook Fran's gestoorde familie erbij: oma Yetta, haar moeder Sylvia en natuurlijk haar beste vriendin Val. Fans van de serie hebben lange tijd op het derde seizoen van The Nanny moeten wachten. Maar Fran is terug in een van 's werelds meest baanbrekende komedieseries aller tijden. Niles, C.C., Maxwell Sheffield en Fran staan weer te trappelen om iedereen een work-out op maat te bieden met ruim 600 minuten aan kijkplezier.

 

Acteurs: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Madeline Zima, Daniel Davis

Genre: Komedie

Release DVD koop: 5 maart 2009

 

Overige releases
 
3 maart 2009:
* Red Sands
 
5 maart 2009:
• Bewitched – Season 7
 
10 maart 2009:
* Dynamite Warrior
* The Hessen Affair
 
12 maart 2009:
• The Lodger
• Vacancy 2: The First Cut
 
19 maart 2009:
• Against The Dark
 
24 maart 2009:
* Screamers: The Hunting
* Sea Change aka Jesse Stone's Sea Change


UIT HET ARCHIEF