:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DIGIMON DEEL 5 EN 6
PERSBERICHT: DIGIMON DEEL 5 EN 6
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2001-09-17 - Geplaatst door: Serge
Bridge Entertainment Group

lanceert

deel 5 en deel 6 van de Digimon serie op koopdvd


Deze twee nieuwe delen van Digimon staan weer garant voor zes spannende afleveringen. Het wordt weer een dolle jacht naar allerlei gekke monsters. Vanaf 18 september zijn deze twee delen op DVD verkrijgbaar.

DIGIMON 5
De legende van DigiDestined
Leomon en Ogremon vallen T.K. en Patamon aan. Als de rest van de groep aankomt, gebruiken ze hun digivices en vernietigen ze de Black Gear Leomon. Daardoor verandert hij in de goede Leomon en vertelt hij de kinderen over de DigiDestined...

Vertrek naar een nieuw werelddeel
Gennai vraagt de kinderen om naar het werelddeel Server te komen om daar de vijand te verslaan. Gennaai vertelt dat Devimon crests verstopt heeft en als de kinderen ze vinden, kunnen hun Digimon naar het volgende level digivolven!

Het duistere netwerk van Etermon
De kinderen komen aan in Server en belanden in een stad waar Pagumon wonen. Samen met Gazimon hebben zij de echte bewoners, de Koromon, gevangen genomen.

DIGIMON 6
Skuligreymon
Om te digivolven zijn er twee dingen nodig: je partner moet in gevaar zijn en de Digimon moet veel energie hebben. Tai geeft Agumon veel te veel eten en wanneer ze worden aangevallen, digivolved Aguromon in een nieuwe vorm: SkuliGreymon.

De crest van oprechtheid
De kinderen en hun Digimon lopen door een woestijn als Gennai opdoemt. Hij vertelt ze dat ze voor hun Digimon moeten zorgen, anders zullen ze niet goed digivolven. Plotseling verschijnt er een cruiseschip en iedereen gaat aan boord. Maar, is dat wel verstandig met Cockatrimon als piloot?

De komeet van Piximon
De kinderen en hun Digimon lopen door een woestijn op zoek naar crest wanneer Kuwagamon hen aanvalt. Agumon is bang om te digivolven door zijn ervaring toen hij in SkuliGreymon veranderde.

De monsters in Digimon 5 & 6
Leomon
Eén van de machtigste goede Digimon, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen. Toen de kinderen Leomon voor het eerst ontmoetten, was hij een vreselijk monster dat hen bedreigde met de Fist of the Beast King. Maar zodra Tai zijn digivices gebruikte om Leomons lichaam te verlossen van de Black Gear, kwamen ze erachter hoe goedhartig hij was.

Ogremon
Felgroene huid. Tanden zo groot als je handen. Scherpe punten op zijn schouders. Doodshoofd en gekruiste botten op zijn arm getatoeęerd. En in zijn hand een enorme knuppel gemaakt van bot. Ogremon ziet er niet alleen kwaadaardig uit, hij is het ook.

Patamon
Hij ziet er dan wel uit als een muis met vleugels, maar als zijn Boom Bubble in het gezicht van zijn tegenstander klapt, dan is dat heftig! Hij staat bekend om zijn gehoorzaamheid.

Pagumon
Deze glimlachende kleine pluizenbolletjes zijn best schattig. Maar ze zijn niet te vertrouwen, want ze zijn de bedriegers van de DigiWorld.

Gazimon
Ze zijn er misschien wel uit als lieve kleine sneeuwkonijntjes, maar vergis je niet. Want Gazimon zijn niet wat ze lijken. Ze bewegen zich voort in groep en maken ruzie met anderen. En als ze in de meerderheid zijn, beschieten ze je met hun Electric Stun Blast.

Koromon
Koromon betekent dapper klein monstertje en dat is precies wat hij is. Eigenlijk is hij een stuiterend balletje digi-energie.

Agumon
Hij is net een oranje, uit zijn krachten gegroeide hagedis met een extra dosis energie. Hij heeft Peper Breath, een adem zo heet dat hij brand kan veroorzaken. Als dat niet werkt, gebruikt hij zijn puntige klauwen voor een gevaarlijke Claw Attack.

SkuliGreymon
Het donkere skelet van vernietiging. Hij heeft klemkaken als een moordende dinosauriër en prikkende botten op zijn rug.

Kuwagamon
Een krijsend, rood vliegend duiveltje met enorme klauwen, knarsende tangen en een bijna niet te stoppen aanvalstechniek, de Scissor Claw.

Specificaties:
Beeld: 1.33:1
Geluid: Nederlands Dolby Stereo
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 1999
Leeftijd: AL
Speelduur: ? min.

Extra's:
• Geen


Recent nieuws van dezelfde bron