:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2009
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2009
Bron: EIC - Datum: 2009-11-02 - Geplaatst door: Ann
CRIMINAL JUSTICE
“One night can change your life forever”

Winnaar BAFT Award 2009 "Best Drama Serial"
Nominatie "Best Actor" voor Ben Whishaw.
BBC TV Serie

Hoogwaardige, spannende 5-delige TV serie van de BBC, die zich grotendeels afspeelt tussen de muren van en gevangenis en in de rechtzaal.

De 21-jarige Ben Coulter begeeft zich tijdens de weekends graag in het uitgaansleven vol drank, drugs en aantrekkelijke vrouwen. Wat eerst lijkt op een doodgewone zaterdagavond draait uit op een nachtmerrie. Na een wilde nacht wordt Ben wakker naast het levensloze lichaam van een meisje. Zijn leven verandert voorgoed. Al het bewijsmateriaal wijst in zijn richting en hij wordt beschuldigd van moord. Hij kan zich echter niets herinneren van de vorige avond. Zijn ouders zijn geschokt maar Ben heeft er vertrouwen in dat alles goed komt als hij de waarheid vertelt. Zijn advocaten zijn daar echter niet zo zeker van. hij komt in de gevangenis terecht tot zijn zaak voor de rechter verschijnt. Wanneer zijn advocaten alles in het werk stellen om hem vrij te krijgen, komt Ben in een ware nachtmerrie terecht.

Met o.a.: Pete Postlethwaite (The Constant Gardner, In The Name Of The Father), Ben Whishaw (Perfume, the Story Of A Murderer, Brideshead Revisited)


TIK TAK
VOGELS (5)
KLEDING (6)

Tik Tak is een programma helemaal op maat van de allerkleinsten, van vier jaar en jonger. Vele generaties groeiden op met Tik Tak op televisie en tot op de dag van vandaag blijft deze meermaals bekroonde serie tot de verbeelding spreken. Het was niet alleen het langstlopende programma van de BRT (later VRT), het is zonder twijfel ook één van de bekendste.

Deze DVD"s bevatten zorgvuldig uitgezochte samenstellingen van de leukste fragmenten waarin vogels, in de ene DVD en kleding in de andere, centraal staan In deze nieuw samengestelde reeks werden ook al deze titels uitgebracht:
1. Eendjes
2. Vlinders
3. Knuffels
4. Puzzels


KAATJE EN DE DIEREN

Kaatje is een ongelooflijk nieuwsgierig meisje. En ze kan ook nog eens toveren! Samen met haar beste vriend Kamiel, een lieve dinosaurus, woont ze in een schudbol vol fantasie en verrassingen. Ze maken heel wat plezier en beleven er de gekste avonturen. Duik in de magische wereld van Kaatje en zing, dans en speel mee! Op deze DVD ontdekken Kaatje en Kamiel de wereld van de dieren. Olifant, koe of kikker, dieren op de boerderij of in het bos... of zelfs een hikbeest!

Dagelijks te zien op Ketnet !

Releasedatum: 30-10-2009


KESSLER
spin-off van Secret Army

SS officier Kessler uit de populaire BBC dramareeks Secret Army, wordt uiteindelijk ingehaald door zijn verleden. - Secret Army volgde de activiteiten van Lifeline, een reddingsorganisatie die tijdens de Tweede Wereldoorlog geallieerde piloten terug hielp vanuit bezet België naar Groot-Brittanie. De meest gevreesde vijand van Lifeline was Ludwig Kessler, de fanatieke leider van de Gestapo. Secret Army eindigde met de ontsnapping van Kessler die zo zijn terechtstelling voor gepleegde oorlogsmisdaden kon ontlopen. - Deze reeks neemt 26 jaar later het verhaal van Kessler weer op.

Releasedatum: 22-10-2009


FC DE KAMPIOENEN

heruitgave
“Reeks 15”
“Reeks 16”

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaams sitcom. Toen F.C. De Kampioenen voor het eerst op de televisie kwam in oktober 1990 kon niemand vermoeden dat deze serie in 2009 nog steeds een kijkcijferkanon zou zijn. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten. Reeks 15 en 16 worden in compleet nieuwe verpakkingen aangeboden.

F.C. De Kampioenen nog steeds te zien op één (VRT)

Releasedatum: 22-10-2009


ITALIAANSE MEESTERWERKEN - 3DVD BOX
IL GENERALE DELLA ROVERE
LA RABBIA
GRUPPE DI FAMIGLIA IN UN INTERNO

Deze unieke box bevat volgende films van 3 Italiaanse grootmeesters: La Rabbia van Pier Paolo Pasolini + Grupppo Di Famiglia In Un Interno van Luchino Visconti + Il Generale Della Rovere van Roberto Rossellini.

- Pier Paolo Pasolini: bekend van o.a.Het Evangelie Volgens Mattheus, I Racconti Di Canterbury (The Canterbury Tales), Il Fiore Delle Mille E Una Notte" (Arabian Nights) en Il Decameron.
- Luchino Visconti di Modrone: bekend van o.a. La Caduta Degli Dei (The Damned / Götterdämmerung), Morte A Venezia" (Death In Venice) en Il Gattopardo (The Leopard)
- Roberto Rossellini: bekend van o.a. Stromboli, Vanina Vanini, L"amore, ‘Germania Anno Zero, Roma, Città Aperta en Europa ‘51.

Releasedatum: 22-10-2009


Coming up...

Wat mag je in de volgende EIC nieuwsbrief o.a. verwachten?
De eerste releases voor de maand november.
> F.C. De Kampioenen Reeks 19 (nieuw)
> De Smurfen "Dol op Babysmurf"
> De Smurfen "Op stap met Smurfin"
> De Smurfen "Winterpret" (special)
Recent nieuws van dezelfde bron