:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: PARTY ANIMALS
PERSBERICHT: PARTY ANIMALS
Bron: Just Entertainment - Datum: 2010-01-07 - Geplaatst door: Werner
PARTY ANIMALS
Eigentijdse Britse dramaserie Party Animals op DVD

In januari 2010 brengt Just Entertainment de achtdelige BBC-serie Party Animals uit op DVD. Dit eigentijdse drama biedt een onthullend kijkje achter de schermen van de Britse partijpolitiek. 

Centraal in Party Animals staan de jonge topambtenaren Scott, Danny, Ashika en Kirsty. Zij dragen elk een zware verantwoordelijkheid, in een wereld waar het maken van serieus beleid wordt bemoeilijkt door stiekeme deals en seksueel gerommel. Tot overmaat van ramp worden de vier ook nog geconfronteerd met een regeringscrisis. We zien hoe de enorme druk leidt tot drank- en drugsmisbruik, grote en kleine schandalen en verscheurde sociale levens.

Danny werkt als onderzoeker voor een onderminister die voortdurend onder vuur ligt. Kirsty is een sexy stagiaire die er alles aan lijkt te doen om het hem extra moeilijk te maken. Danny's broer Scott is een zeer succesvol lobbyist, maar nu het slecht gaat met de regering begint zijn netwerk nogal gedateerd te raken. En Ashika staat aan de andere kant van het politieke spectrum, als de voornaamste adviseuse van de oppositieleider. Over de relatie tussen die twee gaan de wildste geruchten...

Een gedreven cast van jonge Britse topacteurs maakt Party Animals tot een meeslepend schouwspel. In thuisland Groot-Brittannië werd de serie enthousiast ontvangen door de pers. Dagblad The Telegraph noemde Party Animals zelfs 'madly watchable' (wat zoiets betekent als 'waanzinnig leuk om naar te kijken'). Het scenario van werd geschreven door Ben Richards, die eerder al veel succes oogstte met hitseries als Spooks en No Angels.