:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Boxxz >> PERSBERICHT: NIEUWE DISTRIBTEUR BOXXZ MET GOEDKOPE TITELS
PERSBERICHT: NIEUWE DISTRIBTEUR BOXXZ MET GOEDKOPE TITELS
Bron: Boxxz - Datum: 2002-02-21 - Geplaatst door: Serge
In de snel groeiende en dynamische markt van koopDVD en video ontplooien zich steeds meer afzetmogelijkheden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe distributeur met een sterk commercieel productaanbod dat direct inspeelt op de recente markttrends: Boxxz. Boxxz Screen Entertainment is een flexibele en slagvaardige organisatie die als dé nieuwe speler in de Benelux koopmarkt zal opereren en zich met name richt op de impulsmarkt, zowel in de tradionele- als non-traditionele markt voor koopvideo en DVD.

Vanaf 24 april 2002 zal Boxxz met een variëteit aan titels op de markt komen … voor een prijs die erin beukt.

24 april 2002

De aftrap zal worden gedaan op 24 april 2002 met de DVD's van: Xena, Warrior Princess – Actie/Avontuur

Een speciale Director’s Cut met nog nooit op tv vertoonde beelden. Een collectors item dus voor de fans van de favoriete tv-serie Xena. In de film moet de slimme en verleidelijke Xena samen met de beeldschone Gabrielle de Japanse stad Higuchi van de ondergang redden. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.

Te Land, Ter Zee en In de Lucht - Humor
Stuk voor stuk spectaculaire acties met snelheid, spanning en ook teleurstelling. Dat wordt lachen, gieren en brullen geblazen. Freewheelen, Gein op ’t Plein, Fiets ‘m d’r In, Tobbedansen, Hoog & Droog, Uitpakken & Wegwezen, Snel over de Balk, Duw ‘m er Af en als extra’s Achteruitrijden, de Caravanrace, Vlieg er eens uit en een kijkje achter de schermen bij de reddende duikers. Geschikt voor alle leeftijden

29 mei 2002

The Lost World: Land Of The Apes – Actie/Avontuur
Vijf avonturiers zijn gestrand in een wereld in de oertijd waar ze zo snel mogelijk weg willen. Dan duiken de eerste vreemde wezens op. Deze primitieve halfmensen vallen de groep reizigers genadeloos aan. De helden moeten alles uit de kast halen: technische hoogstandjes, heel veel munitie en intelligentie. Deze serie is bekend van de televisieserie The Lost World. Geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar

Witchboard 3: The Possession – Horror
De levensgevaarlijke verleiding van het Ouijabord blijkt nog steeds onweerstaanbaar en Brian Fields ontketent krachten die zijn macht ver te boven gaan. De demon Kral neemt bezit van zijn lichaam en zaait dood en verderf, waarbij hij alles en iedereen die hem tegenwerkt, meedogenloos uit de weg ruimt. Brian zit hopeloos gevangen in de tweedimensionale wereld van Kral. Geschikt voor kijkers vanaf 16 jaar.

26 juni 2002

Cleopatra 2525 - Space Angels – Science Fiction/Avontuur - Deel 1, 2 en 3
Het jaar 2525, ‘de Baileys’ zijn heer en meester op aarde en hebben de mensen verjaagd naar enorme gangenstelsels en vuilnishopen onder de grond. Ze hebben de hoop opgegeven om ooit weer daglicht te zien. De mooie Cleopatra, die 500 jaar ingevroren is geweest, schiet hen te hulp. Samen met de slimme Hel en de vrouwelijke vechtexpert Sarge gaat ze het gevecht aan voor de vrijheid aan voor hen allemaal.
Geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar.

The Immortal – Actie/Avontuur
Nadat zijn vrouw en kind op beestachtige wijze worden vermoord door demonische krachten, zweert Keane (Lorenzo Lamas) bij hogere machten dat hij wraak zal nemen. Deze eed maakt hem onsterfelijk en hij begint een opleiding tot ultieme krijger. Hij is de ultieme strijder tegen het Kwaad, maar zijn sterfelijke vijanden zoeken voortduren naar manieren om hem toch te vernietigen. Geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar.

En onder de noemer "Prettig in Prijs" biedt Boxxz op DVD ook tevens nog deze prachtige Classics
• Emmanuelle (release 24 april 2002)*
• Carmen (release 26 juni 2002)*
• Camille Claudel (release 26 juni 2002)*
• Flash Gordon (release medio 2002)*
• Jacob’s Ladder (release medio 2002)*
• The Sicilian (release medio 2002)*
* Wijzigingen in releasedata voorbehouden

Alle DVD's zullen €9.99 kosten, behalve de Emanuelle films die een prijskaartje van €17.99 zullen meekrijgen.


Recent nieuws van dezelfde bron