:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2010
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2010
Bron: Just Entertainment - Datum: 2010-06-09 - Geplaatst door: Werner
Op zondag 20 juni aanstaande mogen alle vaders zich ’s ochtends nog een keertje omdraaien in bed. Het is Vaderdag en ze hoeven de hele dag niets! Daar hoort een speciaal cadeau bij. Zoals DVD's om lekker lui liggend op de bank naar te kijken. Daarom heeft Just Bridge Entertainment speciaal voor Vaderdag een selectie gemaakt van spannende televisieseries over internationale misdaad, duistere geheimen en een mythische held.

THE EAGLE

Deze dynamische misdaadserie, over de charismatische detective Hallgrim ‘The Eagle’ Hallgrimsson en zijn vanuit Kopenhagen opererende team, won in 2005 een Emmy-award. ‘The Eagle’ en zijn team maken jacht op internationale misdadigers en terroristische groeperingen, waarbij ze de modernste technologieën en wapens inzetten. Hallgrimsson gaat zelfverzekerd en koelbloedig te werk, maar wordt gekweld door zijn verleden. Zijn gevaarlijke werk confronteert hem niet alleen met meedogenloze criminaliteit, maar ook met zijn eigen geheimen…


TOP SECRET - DE GESCHIEDENIS VAN DE SPIONAGE

Deze boeiende documentaireserie gaat over de geschiedenis van de spionage gedurende de afgelopen 100 jaar. We zien hoe ingrijpende gebeurtenissen als de moord op president Kennedy en het dodelijke ongeluk van prinses Diana altijd geruchten op gang brengen over de betrokkenheid van geheime diensten. In Top Secret lichten geheim agenten en andere insiders een tipje van de sluier op. Ook wordt aandacht besteed aan legendarische topspionnen als Mata Hari, Richard Sorge, de Britse dubbelagent Kim Philby en de mysterieuze Dimitri Polyakov.


ROBIN HOOD

Deze collectie bevat de complete, uit drie seizoenen bestaande, televisieserie die de BBC van 2006 tot 2009 maakte over de mythische held Robin Hood. De serie zit vol avontuur, romantiek en humor. Met listen, zijn onafscheidelijke pijl en boog en een groepje getrouwen is Robin de schout van Nottingham steeds te slim af. Daarbij geven het eigentijdse script, het tempo en de cast van gevestigde sterren het bekende verhaal een nieuwe dimensie. Zo ontdekt de oplettende kijker subtiele verwijzingen naar onze tijd, zoals de oorlog in Irak, Live8 en antikapitalisme.