:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> RELEASEBERICHT: DE MAGISCHE ZOMER VAN DISNEY
RELEASEBERICHT: DE MAGISCHE ZOMER VAN DISNEY
Bron: Disney - Datum: 2010-06-28 - Geplaatst door: Werner
DE MAGISCHE ZOMER VAN DISNEY
 

Tussen nu en eind september 2010 biedt Walt Disney Studios Home Entertainment een stortvloed aan releases op Blu-ray en DVD: Disney Klassiekers: leuke nieuwe seizoenen, een streepje nostalgie en grote DVD-premières... Noteer deze releases alvast in de agenda:

 
18 augustus:

Disney heeft 53 animatiefilms gemaakt die zijn benoemd tot Disney Classics. Samen vormen zij de Walt Disney Classics Collection. De DVD's van deze 53 Disney Classics zijn genummerd, waardoor je de grootste verzamelserie aan animatiefilms ter wereld kunt sparen. De Disney Classics Taran En De Toverketel en De Speurneuzen zijn vanaf 18 augustus als Special Editions verkrijgbaar op Disney DVD, volledig geremastered en gerestaureerd. De vierde Disney Classic Dumbo is voor het eerst verkrijgbaar op Disney Blu-ray.

 
DE SPEURNEUZEN - SPECIAL EDITION (DVD)

Van de makers van De Prinses En De Kikker en De Kleine Zeemeermin komt het verhaal over een slimme, maar kleine held op een groot avontuur. Ga mee op avontuur met de Sherlock Holmes uit de muizenwereld en volg sporen door heel Londen. Wanneer de snode Professor Ratigan de beste speelgoedmaker uit de stad ontvoert, gaan de briljante Basil van de Baker Street en zijn vertrouwde maatje Dawson eropuit om de eeuwige aartsvijand van Basil op te sporen. De Speurneuzen is helemaal gerestaureerd en digitaal gemastered en compleet met exclusief bonusmateriaal is deze film nu beter dan ooit tevoren!

 

THE BLACK CAULDRON - SPECIAL EDITION (DVD)

Fantasie! magie en pret komen samen in Disney-s legendarische avontuur Taran En De Toverketel! nu in een speciale editie voor de 25e verjaardag van de film met nieuw bonusmateriaal. Wie de mysterieuze magische krachten van de Toverketel loslaat wordt onoverwinnelijk. De gevreesde Gehoornde Koning is tot alles in staat om de toverketel in handen te krijgen,  maar hij krijgt te maken met een onverwachtse tegenstander: Taran, een jonge varkenshoeder die er van droomt een held te worden. Met een bont gezelschap bestaande uit de moedige Prinses Elonie, de minstreel Fliere Flam, en Hen-Wen, een bijzonder varken dat de toekomst kan voorspellen, vertrekt Taran op een tocht om het kwaad van de Toverketel voor eens en voor altijd te stoppen.

 

NIEUW OP BLU-RAY: DUMBO

Laat je meevoeren tot boven de circustent met deze tijdloze Walt Disney klassieker. Naar aanleiding van de zeventigste verjaardag van deze film komt Dumbo exclusief uit op Blu-ray met inclusief een geweldige nieuwe digitale restauratie en nooit eerder vertoond bonusmateriaal. Wanneer het kleine baby-olifantje van mevrouw Jumbo er eindelijk is, wordt Dumbo met zijn gigantische oren het onderwerp van gesprek in het circus. Met de hulp van zijn trouwe beste vriendje Timmie, een magische veer en veel moed, gebruikt Dumbo zijn sensationele oren om vliegensvlug beroemd te worden als de enige vliegende olifant ter wereld!!

 

25 augustus:

NIEUW OP BLU-RAY: JAMES AND THE GIANT PEACH

Nadat een jongetje genaamd James een spin redt, raakt hij in het bezit van een aantal magische krokodillentongen. Maar James laat ze in de tuin vallen, waarna er een enorme perzik groeit. Wanneer hij naar binnen klimt, ontmoet hij een scala aan wonderlijke figuren en gaat hij op een magische reis vol spanning en avontuur. Burton werd geïnspireerd door het geliefde kinderboek van Roald Dahl en combineert een fascinerende mix van live-action, stop-motion animatie en computergegenereerde special effects om James' wereld te creëren.

 

NIEUW OP BLU-RAY: ARMAGEDDON

In deze verpletterende film vol actie en spanning, spelen explosieve acteurs als Bruce Willis (Surrogates, Sin City), Academy Award winnaar Ben Affleck (Pearl Harbor), Liv Tyler (The Lord Of The Rings Trilogy), Steve Buscemi (Con Air) en Will Patton (Gone In 60 Seconds) de sterren van de hemel. Van de makers van Pirates Of The Caribbean en Prince Of Persia.

 

1 september:

PRINCE OF PERSIA (DVD & BLU-RAY)

Van het team dat de Pirates Of The Caribbean trilogie naar het witte doek bracht, presenteren Walt Disney Pictures en Jerry Bruckheimer Films een epische avonturenfilm dat zich afspeelt in het mystieke Perzië. Een afvallige prins (Jake Gyllenhaal) sluit zich schoorvoetend aan bij een mysterieuze prinses (Gemma Arterton) en samen strijden zij tegen de duistere machten om een oeroude dolk te beschermen. Deze dolk heeft de macht de Sands of Time te onketenen 1 een gave van de goden waarmee de tijd kan worden teruggezet en de eigenaar de wereldheerschappij in handen krijgt.

 

PLAYHOUSE DISNEY (DVD)

Op 1 september zijn alle bekende Playhouse Disney vriendjes weer terug met de nieuwe DVD's Mickey Mouse Clubhuis: Choo-Choo Trein, Mijn Vriendjes Teigetje En Poeh: Gevonden Voorwerpen, Disney's Kleine Einsteins Gaan Naar Amerika, Handy Manny beleeft nieuwe avonturen in Manny's Grote Race, Handy Manny gaat over de avonturen van klusjesman Manny Garcia en zijn vriendjes Tik De Taaie Hamer, Turner de chagrijnige schroevendraaier, Nijp de nieuwsgierige nijptang, Zaag de zangerige handzaag, Philip de koppige kruiskop, Maat de bijna perfecte rolmaat en Baco de bange waterpomptang.

 

15 september:

TINKERBELL EN DE GROTE REDDINGSOPERATIE (DVD & BLU-RAY)

In deze derde animatiefilm maakt Tinkerbell kennis met het Engelse platteland. De bewoners van Pixie Hollow hebben daar tijdelijk hun kamp opgetrokken om alle voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Tinkelbel gaat, tegen de regels in, bij een ogenschijnlijk leegstaand huis op zoek naar verloren dingen. Daar wordt ze ontdekt en gevangen genomen door Lizzy, een jong meisje dat behoefte heeft aan een vriendin. Onder leiding van Vidia ondernemen de elfjes een grote reddingsactie om Tinkelbel terug te halen, maar inmiddels heeft Tinkelbel een speciale vriendschap ontwikkeld met het eenzame meisje...

 

29 september:

CAMP ROCK 2 (DVD & BLU-RAY)

Mitchie (Demi Lovato) staat te springen om deze zomer terug te gaan naar Camp Rock, waar ze de hele zomer nieuwe muziek kan maken met haar vrienden en met superster Shane Gray (Joe Jonas). Maar het spiksplinternieuwe kamp aan de overkant van het meer, Camp Star, levert concurrentie - waaronder nieuwkomers Luke (Matthew 'Mdot' Finley) en Dana (Chloe Bridges). In een spectaculaire 'Battle of the Bands', waarin de toekomst van Camp Rock op het spel

staat' komen we erachter of Camp Star's flitsende productie en overdreven performances zullen winnen... of zullen Camp Rockers kunnen bewijzen dat muziek, teamwerk en ambitie er echt toe doen?

 

JONAS BROTHERS S1 (DVD)

Kevin' Nick en Joe doen hun best om hun rol als wereldberoemde popsterren te combineren met het leven als normale scholieren. Het grappige is dat er helemaal niets normaal is aan je leven als je in de populairste band op aarde zit. Achter de coole kleren en gave gitaren schuilen drie gewone jongens van wiens droom is uitgekomen. Bekijk het leven door de ogen van 's werelds populairste trio met alle 21 afleveringen van het eerste seizoen.

 

HANNAH MONTANA S2.1 + 2,2( DVD)

Deel 1: Miley Stewart heeft het al zwaar genoeg met het combineren van school,

verliefdheden op leuke jongens en erbij te horen in het trendy Malibu. Maar daarbovenop heeft ze nog een groot geheim: ze rockt er ook op los als super popster Hannah Montana!

Deel 2: Wanneer ze in haar leven als celebrity Hannah Montana obstakels tegenkomt, steunt ze op haar familie en haar vrienden Lilly en Oliver om haar te helpen herinneren dat ze vooral zichzelf moet blijven. Zie hoe Miley zichzelf in hilarische situaties werkt met haar dubbelleven als Hannah en Miley-sweet niblets!

 

THE LAST SONG (DVD & BLU-RAY)

Gebaseerd op de nieuwste bestseller van auteur Nicholas Sparks (A Walk To Remember, The Notebook) speelt The Last Song zich af in een klein zuidelijk stadje aan het strand, waar een van zijn kinderen vervreemde vader (Greg Kinnear) de kans krijgt om wat tijd door te brengen met zijn opstandige tienerdochter Veronica (Miley Cyrus), die liever thuis in New York zou zijn. Hij probeert opnieuw een relatie met haar op te bouwen via het enige wat ze gemeen hebben - muziek - in een verhaal over familie, vriendschap, geheimen, vergiffenis, eerste liefdes en tweede kansen.

 

WHEN IN ROME (DVD & BLU-RAY)

Van de makers van Sleepless In Seattle en Wedding Crashers. Beth Harper (Kristen Bell), een succesvolle maar nog altijd ongehuwde New Yorker, gaat naar Rome om de bruiloft van haar zus bij te wonen. Eénmaal daar pakt ze wat muntjes uit een fontein die bekend staat als de "fontein der liefde". Vanaf dat moment wordt ze

achtervolgd door de mannen die deze muntjes in de fontein hadden gegooid, en nu

stapelverliefd op haar zijn geworden. Ze volgen haar terug naar New York en proberen haar allemaal op hun eigen manier het hof te maken.

 

OLD DOGS (DVD & BLU-RAY)

John Travolta en Robin Williams schitteren in Old Dogs, de hilarische komedie voor het hele gezin. De levens van twee beste vrienden staan op hun kop wanneer ze onverwachts met de zorg voor een zevenjarige tweeling belast worden, terwijl ze op het punt staan de zakendeal van hun leven te sluiten. De onbeholpen vrijgezellen proberen om voor de kinderen te zorgen, maar hun gestuntel leidt tot het ene debacle na het andere. Ze krijgen te maken met een gorilla en een aantal pikkende pinguïns, maar komen misschien ook wel tot een nieuw begrip van wat er echt toe doet in het leven. Old Dogs is een doldwaze en hartverwarmende komedie, met Seth Green, Kelly Preston, Matt Dillon en Lori Loughlina in buitengewoon grappige bijrollen.

 

Nog meer moois dat u mag verwachten:

- Lost S6 - Laatste seizoen (NL/FR) 6 oktober op DVD en Blu-ray

- Ugly Betty S4 (NL) 6 oktober op DVD
- Private Practice S3 (NL) 6 oktober op DVD

- Beauty And The Be Ast (NL/FR) 27 oktober op DVD en Blu-ray

- Cougar Town S1 (NL/FR) 24 november op DVD

- Grey's Anatomy S6 (NL/FR) 24 november op DVD

- Toy Story 3 (NL/FR) 24 november op DVD en Blu-ray

- Desperate Housewives S6 (NL/FR) 1 december op DVD

- A Christmas Carol (NL/FR) 8 december op DVD en Blu-ray

- The Search For Santa Paws (NL/FR) 8 december op DVD

- Sorcerer's Apprentice (NL/FR) 15 december op DVD en Blu-ray

 

OPGELET: deze releases en releasedata zi jn onder voorbehoud van

wijzigingen! Hou onze website in het oog, de volledige persberichten voor al deze titels zullen in de aanloop naar de releasedatum worden gepubliceerd.

 
 Recent nieuws van dezelfde bron