:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Omniversum@home >> PERSBERICHT: GRAND CANYON ADVENTURE
PERSBERICHT: GRAND CANYON ADVENTURE
Bron: Omniversum@home - Datum: 2010-08-08 - Geplaatst door: Werner
GRAND CANYON ADVENTURE
Omniversum@home presenteert Grand Canyon Adventure op 3D Blu-ray

Omniversum@home stapt in de derde dimensie met de release van de IMAX-film Grand Canyon Adventure, River At Risk op 3D Blu-ray. Grand Canyon Adventure werd oorspronkelijk vertoond in IMAX 3D theaters en is gescanned met een resolutie van 8K. Het 3D IMAX filmmateriaal is als bron zo briljant dat samen met de 8K scan de uiteindelijke 3D Blu-ray disc het beste beeld geeft dat je je kunt voorstellen. Grand Canyon Adventure bevat niet alleen een 3D menu, maar ook ondertitels in 3D.

Omniversum@home is het dvd-label van het Haagse grootbeeld filmtheater Omniversum. Omniversum heeft in haar 25-jarige geschiedenis een bijzondere reputatie opgebouwd als hét filmtheater dat de beste kwaliteit in filmervaring garandeert. Die reputatie wordt met deze Omniversum@home release wederom bevestigd.

Grand Canyon Adventure, River At Risk is vanaf 31 augustus verkrijgbaar via de webshop van Omniversum en de bekende verkoopkanalen.

Grand Canyon Adventure, River At Risk
Grand Canyon Adventure - met Robert F. Kennedy jr, Wade Davis en hun dochters - combineert adembenemende rafting-actie op de Colorado-rivier en de grootsheid van de Grand Canyon om een belangrijk verhaal te vertellen. Hoe gewone mensen het verschil kunnen maken bij de bescherming van onze planeet. We raken zeer snel schoon en vers water kwijt. De Verenigde Naties verwacht dat liefst veertig procent van de wereldbevolking in 2050 een levensbedreigend watertekort heeft.
Recent nieuws van dezelfde bron