:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: CATS & DOGS 2
PERSBERICHT: CATS & DOGS 2
Bron: Warner - Datum: 2010-10-21 - Geplaatst door: Werner
CATS & DOGS 2: DE WRAAK VAN KITTY GALORE
Op 30 november verschijnt Cats & Dogs 2: De Wraak Van Kitty Galore op Blu-raydisc, Blu-ray 3D (3D- en 2D-versie van de film) en dvd.

10 jaar na het uiterst succesvolle Cats & Dogs (goed voor 150.000 verkochte DVD’s en 20.000 verkochte VHS in de Benelux alleen al) is er nu het vervolg: Cats & Dogs 2, De Wraak Van Kitty Galore. In de bioscoop deed de film het opnieuw bijzonder goed. Vooral dankzij de 3D versie die de combinatie van live-actie, geavanceerd poppenspel en computeranimatie er nog leuker laat uitzien!

Onze viervoetige vrienden beleven opnieuw allerlei doldwaze avonturen in deze spannende en komische familiefilm. De ideale titel dus om samen met de kinderen te bekijken op een lange winteravond, gezellig onder een warm TV-dekentje. Bovendien kan je met de Blu-ray 3D versie, thuis de echte 3D bioscoopervaring beleven!

Synopsis: In de eeuwenoude strijd tussen katten en honden, is er nu een kattige kat die het flink uit de klauwen laat lopen. Kitty Galore, voorheen een agent voor de kattenspionageorganisatie MEOWS, is voor zichzelf begonnen en heeft een duivels plan bedacht. Ze wil niet alleen alle honden voor haar in het stof laten bijten, maar ook haar voormalige poezenkameraden ten gronde richten en één grote krabpaal van de wereld maken! Katten en honden worden gedwongen de poten ineen te slaan om deze dreiging af te wenden. Voor het eerst in de geschiedenis worden ze bondgenoten om henzelf, en “hun mensen”, te redden. Hoog tijd voor wat rondvliegende vacht!

Bij de Vlaamse stemmencast herkennen we: Sien Eggers (Kitty Galore), Roel Vanderstukken (Diggs), Lien Van de Kelder (Catherine), Ivan Pecnik (Butch), Tom Waes (mr. Tinkles) en Philippe Geubels (Seamus).


Recent nieuws van dezelfde bron