:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> RELEASEBERICHT: APRIL RELEASES
RELEASEBERICHT: APRIL RELEASES
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2002-03-08 - Geplaatst door: Serge
Op 23 april 2002 brengt H.O.M. Vision een aantal films op DVD. Na 'Once Were Warriors' en 'What Becomes of the Broken Hearted' zijn er nu:

Crooked Earth
In deze topper worden de hoofdrollen vertolkt door Temuera Morrison (Once Were Warriors, What Becomes of the Broken Hearted en Vertical Limit) en Lawrence Makoare (Lord of the Rings). Crooked Earth vertelt het verhaal over Kapitein Will Bastion die terugkeert naar zijn volk om zijn vader, het stamhoofd van de Maori's van Ngati Kapuka te begraven. Hij is onlangs onterecht uit het leger ontslagen en zal nu de leiding over zijn volk over moeten nemen. Hij voelt er niet zoveel voor en krijgt al snel ruzie met zijn jongere broer, Kahu. Will heeft als teken van zijn macht de ceremoniële strijdknots in bezit. De strijd om de macht begint pas echt als Kahu deze strijdknots komt opeisen tijdens de begravenis. De broers raken verwikkeld in een strijd die de toekomst van de stam zal bepalen. Deze actiefilm over de strijd om de macht in een Maori-Stam verschijnt op 23 april 2002 op DVD.

De DVD van Crooked Earth heeft de volgende extra's:
Beeldformaat 16:9, geluid Dolby Digital 5.1, trailersDan verschijnt op 23 april op DVD: Elephant Juice.
Elephant Juice is een sprankelende Britse romantische komedie over een stel neurotische vrienden uit de grote stad. In Londen zijn acht dertigers allemaal op zoek naar 'Het Grote Geluk'. Onvermijdelijk komen natuurlijk ook zaken als liefde en sex om de hoek kijken. Bijvoorbeeld de vrijgezel Billy, die al jaren geen sex meer heeft gehad. Zijn levenslustige vriend Will probeert hem tegen wil en dank aan een afspraakje te helpen. En dan hebben we nog Will's onderdanige verloofde Jules en haar cynische vriendin Daphne, deze laatste heeft een affaire met Will en probeert uit alle macht haar bewonderaar Frank te ontlopen. En omdat vrienden nu eenmaal geen geheimen voor elkaar mogen hebben komt alles natuurlijk uit!

Deze DVD heeft de volgende extra's:
Beeldformaat 4:3, geluid Dolby Stereo 2.0, trailers.Dan brengt H.O.M. Vision 2 titels uit op DVD waarin Oscarwinnaar en ook dit jaar weer genomineerde Russell Crowe, de hoofdrol speelt.

Hammers Over The Anvil is een prachtige film over vechten in het leven, heldendom en passie!
De ernstig zieke Alan heeft maar één droom, net zo'n goede ruiter worden als East (Russell Crowe), zijn held. Niets kan die droom stoppen. Hij wordt verliefd op Grace, maar die ziet meer in de mannelijke East. Alan wordt geconfronteerd met het geheim van sociale taboes, de onrechtvaardigheid van de dood van een goed vriend en de ondergang van zijn held maar ondanks alles blijft hij vechten en ontdekt dat ook hij een uniek talent heeft....

De 2e titel, met steracteurs Russell Crowe en Anthony Hopkins is The Efficiency Expert. In deze comedy gaat het niet zo best met Ball's Moccasin Fabriek. Troubleshooter en accountant Wallace (Anthony Hopkins) wordt ingehuurd om de boel te redden. Het personeel, erg aardige maar excentrieke mensen, ontvangt hem enthousiast. Zij weten dan ook niets van het plan van Wallace om de fabriek te sluiten en hun allemaal de laan uit te sturen. Maar Wallace raakt meer en meer betrokken bij het lot van de fabriek en zijn geweten begint te knagen.