:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: HUMAN TARGET SEIZOEN 1
PERSBERICHT: HUMAN TARGET SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2011-01-20 - Geplaatst door: Werner
HUMAN TARGET SEIZOEN 1
Vanaf 9 februari ligt Human Target – Seizoen 1 in de winkel, op Blu-ray en dvd!

We zijn nog maar net bekomen van de fun-ride in de eerste twee seizoenen van Fringe en daar komt WHV al met een originele nieuwe serie op de proppen! Human Target is de perfecte mengvorm van crime en actie, barstensvol spektakel, met een vleugje romantiek en met de nodige tongue-in-cheeck humor die het geheel niet te zwaar op de hand maakt. Goed gemaakte en uiterst entertainende televisie!

Human Target brengt elke aflevering een nieuw avontuur, waarin bodyguard Christopher Chance (Mark Valley) met plezier zijn eigen leven op het spel zet om zijn cliënten te beschermen. Er wordt daarbij al eens uit een rijdende hogesnelheidstrein gesprongen of een klein leger tegenstanders eigenhandig afgemaakt. De altijd fantastisch acterende Chi Mc Bride (Pushing Daisies) vertolkt Chance’s manager Winston en Jackie Earle Haley (Nightmare On Elm Street) is de nerd-sidekick Guerrero. Bij elke aflevering komen we iets meer te weten over het mysterieuze verleden van Chance.

Het ideale cadeau voor hem in deze Valentijnsperiode, maar ook voor haar! De kijkcijfers op VT4 bewijzen immers dat ook het vrouwelijke publiek dol is op deze serie.

Extra’s op Blu-ray en DVD:
• Human Target: Confidential Information – from page to screen with cast and creators
• Human Target: Full Contact Television – What it takes to unleash all that on-screen action
• Pilot Commentary by Mark Valley, Chi McBride and Executive Producers Jonathan E. Steinberg and Peter Johnson

12 afleveringen van 45 minuten

UIT HET ARCHIEF