:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LAST MINUTE TV-SERIES
PERSBERICHT: LAST MINUTE TV-SERIES
Bron: Warner - Datum: 2011-02-03 - Geplaatst door: Werner
DE LAST MINUTE TV-SERIES VAN WARNER HOME VIDEO!

Heb je dat ook? Het jaar is nog maar pas begonnen en je bent al dringend toe aan vakantie. Het kriebelt om dit grijze land te verlaten maar momenteel ontbreekt het je aan tijd, geld en vakantiedagen … Geen nood, Warner Home Video heeft de oplossing voor jou!

Met de Last Minute TV Series actie worden de sterkste TV series op de markt gebracht. Schaf jezelf enkele uren vakantieplezier aan! Van het grijze New Jersey tot het Oude Rome, van het ultrahippe New York tot het idyllische Stars Hollow, geen bestemming is te gek.

De Last Minute TV Series actie loopt van 16 februari tot eind juli 2011. In 3 waves van 2 maanden worden telkens een zestal titels onder de aandacht gebracht. We starten de actie met de volgende topbestemmingen:

THE SOPRANOS
New Jersey mag dan niet meteen de meest aanlokkelijke vakantiespot zijn, een trip naar de grijze achterbuurten, naar de Bada-Bing of naar Satriale’s Pork Store vergeet je niet licht. 8 seizoenen, 86 afleveringen, ontelbaar veel prijzen. Deze mythische misdaadreeks moet je gezien hebben!

GOSSIP GIRL
Het leven zoals het is, Uptown New York. Stap even binnen in de glamoureuze wereld van de rijkste tieners van the Big Apple. Roddels, afgunst, seks, jaloezie, romantiek, vriendschap en credit cards zonder limiet. De perfecte vakantie quoi.

GILMORE GIRLS
Of heb je het meer voor de rust en eenvoud van het landelijke Connecticut? Boek dan een reis naar het idylllische Stars Hollow. Spring er binnen bij Luke’s voor een heerlijke koffie met taart en maak kennis met Lorelai, Rory en de andere kleurrijke, stuk voor stuk uiterst welbespraakte, nevenpersonages van deze hartverwarmende serie.

SIX FEET UNDER
Boek nu je reis naar het hiernamaals! Bezoek de Eeuwige Jachtvelden en geniet van een overtocht van de rivier de Styx! In Six Feet Under wordt naast de dood, geen enkel groot thema uit de weg gegaan. Na vijf heerlijke seizoenen nestelen de Fishers zich voor altijd in je hart. Een HBO topper van de hand van Alan Ball (True Blood).

ROME
Een citytrip richting het Oude Rome? Het kan allemaal. Deze prestigieuze reeks neemt je mee naar de begindagen van het Romeinse Rijk waar politieke intriges, verborgen romances en open oorlogen de basis vormen voor onze Westerse beschaving. Een geschiedenisles was nog nooit zo boeiend!

TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES
Voor mensen die houden van een actieve vakantie! Deze sciencefiction serie houdt je op het puntje van je stoel. Sarah en John Connor leveren een voortdurende strijd met de technologisch geavanceerde monsters uit de nabije toekomst. Beleef het veilig en wel vanuit je luie fauteuil.

Reistips
Wie meer houdt van the real thing kan natuurlijk altijd zijn koffers pakken en één van de volgende locaties aandoen...

Soprano Travel Tips ….


http://www.screentours.com/tour.php/sopranos/
http://www.simonseeks.com/travel-guides/new-jersey-footsteps-sopranos__116285
http://iwannagothere.com/things-to-do-in-north-caldwell/the-sopranos-residence/6788
http://travel.canoe.ca/Travel/USA/NortheasternUSA/2007/06/24/4294514-sun.html
http://gonyc.about.com/od/photogalleries/l/bl_soprano01.htm
http://www.meridiantravel.nl/1/noordamerika/amerika/praktisch/newjersey.htm

Gossip Girl Travel Tips….
http://www.screentours.com/tour.php/gossipgirl/