:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: CREATURE FEATURE BOX
PERSBERICHT: CREATURE FEATURE BOX
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2002-03-11 - Geplaatst door: Serge
De exclusieve release van de Creature Features Box is voor alle griezel- en monsterliefhebbers het neusje van de zalm. Kiassieke horrortitels werden in een nieuw kleedje gestoken voor de nieuwste generatie horrorfans. Het is niemand minder dan Stan Winston die voor de 5 films zijn onbegrensde creativiteit en knowhow botvierde op de monsterpersonages. Hij was de ontwerper van legendarische creaturen als de buitenaardse schepsels in Aliens, de dino's in Jurassic Park en de robots in Terminator 2. Hij won in totaal 4 Oscars en werd 9 maal genomineerd voor zijn unieke prestaties. De steracteurs die in deze horrorfilms samen met de kijkers griezelen zijn ook niet van de minsten: Natassja Kinski en Randy Quaid in "The Day the World Ended", Rufus Sewell in "She Creature", Dan Aykroyd in "Earth vs the Spider", Julie Strain in "How to Make a Monster" en Andrew Keegan in "Teenage Caveman". Klaar met cola en chips... en genieten maar!

Synopsis:
She Creature
Mythes, horror en sensualiteit aan boord van een mysterieus schip op weg naar Amerika... De spanning stijgt wanneer een bizarre maar beeldschone zeemeermin die gevangen zat in een aquarium ontsnapt en de bemanning gruwelijke moorden ontdekt...

The Day the World Ended
Een griezelig en psychologisch verhaal over een afgelegen stad geplaagd door een serie van griezelige moorden. Starring Natassja Kinski en Randy Quaid.

Earth vs The Spider
Een man verandert onomkeerbaar in een hongerige 8-benige mutant, waardoor hij een web van angst om zich heen spint. Starring Dan Aykroyd en Devon Gummersall.

How to Make a Monster
Een comuter game monster wordt een angstwekkende realiteit. Starring Julie Strain, Steven Cuip & Tyler Mane.

Teenage Caveman
In een post-apocalyptische toekomst zullen alleen de sterksten en genetisch gemanipuleerden overleven. Starring Andrew Keegan en Tarra Subkoff.

Release van de DVD-Box met de 5 DVD-video's (koop): 9 april 2002

Specificaties:
Beeld: Niet bekend
Geluid: Niet bekend
Ondertitels: Nederlands
Jaar: ?
Leeftijd: 16
Speelduur: ? min.

Extra's:
Behind the scenes,
Fotogalerij met monsterdesigns,
Audiocommentaar van Stan Winston
en de regisseur

UIT HET ARCHIEF