:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART I
PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART I
Bron: Warner - Datum: 2011-02-11 - Geplaatst door: Werner
HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART I
Zet je schrap voor het ultieme gevecht! Op 8 april verschijnt Harry Potter And The Deathly Hallows – part 1 op 2 disc Blu-ray en 2 dvd-disc.

Alles heeft tot dit moment geleid! Het langverwachte zevende en laatste avontuur in de, alle box-office records verpulverende, Harry Potter franchise, verschijnt in twee delen. Harry Potter And The Deathly Hallows – part 1 het razend spannende eerste deel van dit tweeluik, is vanaf 8 april beschikbaar op Blu-ray - 2 disc special edition en DVD - 2 disc special edition. Harry Potter And The Deathly Hallows – part 1 is een adembenemende klopjacht die je vol verlangen zal doen uitkijken naar de bioscooprelease van de finale: Harry Potter And The Deathly Hallows – part 2, die deze zomer in de zalen te zien zal zijn.

In Harry Potter And The Deathly Hallows – part 1 beginnen Harry, Ron en Hermelien aan hun meest riskante opdracht ooit. Ze moeten de Gruzielementen, het geheim van de onsterfelijkheid en de kracht van Voldemort, vinden en vernietigen. Helemaal alleen, zonder de begeleiding van hun professoren en de bescherming van professor Perkamentus, zijn de drie vrienden meer dan ooit van elkaar afhankelijk. Donkere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plaats geworden voor alle vijanden van de “Dark Lord”. De lang gevreesde oorlog is begonnen, en Voldemort’s Dooddoeners dreigen de controle te nemen over het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein. Ze terroriseren en arresteren iedereen die hen in de weg staat. Ze hebben ook orders om Harry Potter, de Uitverkorene, levend naar Voldemort te brengen. Harry’s enige hoop is het vinden van de Gruzielementen voor Voldemort hém vindt. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij een oud en bijna vergeten verhaal: “The legend of the Deathly Hallow”. Als deze legende waar is, kan Voldemort de ultieme kracht krijgen waar hij zo naar verlangt. Wat Harry niet weet, is dat zijn toekomst al uitgestippeld werd door zijn verleden – op de noodlottige dag dat hij “de Jongen Die Overleefde” werd. Harry komt steeds dichter bij het lot waarop hij zich vanaf zijn eerste dag in Zweinstein heeft voorbereid … het ultieme gevecht met Voldemort.

De regie is opnieuw van de hand van David Yates, die sinds Harry Potter And The Order Of The Phoenix in de regisseurstoel zit voor deze franchise. Verder zien we Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson aan het werk, maar ook Ralph Fiennes (Clash Of The Titans, The English Patient), Helena Bonham Carter (Sweeney Todd), Imelda Staunton (Vera Drake), Alan Rickman (Love Actually), Michael Gambon (Gosford Park) en Bill Nighy (The Constant Gardener, Love Actually).

Extra’s op de Blu-ray – 2 disc special edition
• BD-Live: met daarop een exclusieve Sneak Peek van een scène uit Harry Potter And The Deathly Hallows - part 2!
• Maximum Movie Mode – Prepare for the Final Battle: Jason Isaacs (Lucius Malfidus) en andere leden van de cast en crew nemen je mee op een interactieve rondleiding door de film. Je krijgt ook een overzicht van alle belangrijke momenten in de voorgaande Harry Potter films, die geleid hebben tot de finale strijd in Harry Potter And The Deathly Hallows - part 2.
• Dan, Rupert and Emma’s Running Competition: hilarische extra over de (letterlijk) “running gag” op de set, waarbij de drie hoofdrolspelers er hun eigen competitie op nahouden, met commentaar van David Yates
• The Seven Harrys: zie hoe Daniël Radcliffe de persoonlijkheid van de verschillende Harrys creëert in de ondertussen legendarische Ligusterlaan scène.
• On the Green with Rupert, Tom, Oliver and James: Vergezel de boezemvrienden Rupert Grint (Ron Wemel), Tom Felton (Draco Malfidus), Oliver Phelps (George Wemel) en James Phelps (Fred Wemel) voor een rondje golf.
Harry Potter and the Deathly Hallows - part 1 : Behind the soundtrack.
• Extra scènes
• Digitale kopie van de film

Extra’s op de dvd– 2 disc special edition
• Extra scènes
• The Seven Harrys: zie hoe Daniël Radcliffe de persoonlijkheid van de verschillende Harrys creëert in de ondertussen legendarische Ligusterlaan scène.
• On the Green with Rupert, Tom, Oliver and James: vergezel de boezemvrienden Rupert Grint (Ron Wemel), Tom Felton (Draco Malfidus), Oliver Phelps (George Wemel) en James Phelps (Fred Wemel) voor een rondje golf.
• Dan, Rupert and Emma’s Running Competition: hilarische extra over de (letterlijk) “running gag” op de set, waarbij de drie hoofdrolspelers er hun eigen competitie op nahouden, met commentaar van David Yates
• Galerij met kortfilms, waaronder The Frozen Lake en The Harry and Nagini Battle.
Harry Potter and the Deathly Hallows - part 1: Behind the soundtrack.
• Digitale kopie van de film

UIT HET ARCHIEF