:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: UNKNOWN
PERSBERICHT: UNKNOWN
Bron: Warner - Datum: 2011-08-19 - Geplaatst door: Werner
UNKNOWN
Op 14 september verschijnt Unknown, samen met Taken, als 2-disc Blu-ray en DVD.

Unknown is een pittige en verrassende actiethriller die door pers en publiek lovend werd onthaald. Klasbak Liam Neeson vertolkt de hoofdrol en verder zijn er sterke rollen van ondermeer January Jones (Mad Men), Diane Kruger (Fringe, Inglorious Bastards) en Bruno Ganz (Der Untergang).

1 + 1 gratis!
Tweemaal Liam Neeson voor de prijs van één! Unknown is exclusief en heel voordelig te verkrijgen in een supervoordelige limited edition aanbieding: een 2-disc blu-ray of DVD die ook de spannende thriller Taken (2008) bevat.

Synopsissen:
Unknown: Na een auto-ongeval in Berlijn, raakt dr. Martin Harris in een coma. Als hij bijkomt, ontdekt hij dat zijn vrouw hem niet meer herkent en dat een andere man zijn identiteit heeft aangenomen. Met gevaar voor eigen leven en met hulp van de taxi-chauffeur die in het ongeval betrokken was, gaat hij op zoek naar zijn ware identiteit.

Taken: Bryan (Liam Neeson), een ex-agent van de Amerikaanse geheime dienst, is via een mobiele telefoon getuige van de ontvoering van zijn dochter. Hij heeft maar enkele uren om Kim te redden uit de klauwen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwenhandel. Het eerste probleem dat hij moet oplossen: hij is in Los Angeles, zij werd gekidnapt in Parijs...

DVD extra's:
• Unknown: What is Known? Het verhaal achter de personages en de plot van deze internationale thriller.

Blu-ray extra's:
• Unknown: What is Known? Het verhaal achter de personages en de plot van deze internationale thriller.
• Liam Neeson: bekende actieheld
UIT HET ARCHIEF