:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RIZZOLI & ISLES SEIZOEN 1
PERSBERICHT: RIZZOLI & ISLES SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2011-08-28 - Geplaatst door: Werner
RIZZOLI & ISLES SEIZOEN 1
Two Different jobs. One killer team.
Vanaf 28 september is seizoen 1 van Rizzoli & Isles verkrijgbaar op DVD.

Stoer en slim. Scherp en grappig. De strijdlustige detective Jane Rizzoli en de koele forensisch onderzoeker Dr. Maura Isles zag je reeds aan het werk op Vijf TV. In het najaar zijn ze terug voor een nieuwe reeks. Het eerste seizoen is vanaf nu verkrijgbaar in een 3-disc DVD-box vol leuke extra’s.

De spannende verhaallijnen, de scherpe, vaak erg grappige dialogen en de knetterende chemie tussen de sexy hoofdpersonages... het moet van Cagney & Lacey geleden zijn dat we nog zo’n leuke vrouwelijke police buddy serie hebben gezien.

Detective Jane Rizzoli (Angie Harmon) is de enige vrouwelijke detective binnen de afdeling moordzaken van Boston. Ze is keihard, maar letterlijk getekend door een voorval met de beruchte crimineel Charles Hoyt. Dr. Maura Isles (Sasha Alexander) voelt zich als forensisch onderzoeker vaak prettiger tussen de doden dan tussen de levenden, maar gaat altijd wel uiterst stijlvol gekleed. Ze heeft de eigenschap om iedereen te analyseren, inclusief de mannen die ze date. Samen lossen de twee vrouwen de meest gecompliceerde misdaadzaken van Boston op. De sterke ondersteunende cast bestaat onder andere uit Lorraine Bracco (The Sopranos) als Jane's overbezorgde moeder.

Sommige vriendinnen gaan samen winkelen, sommigen drinken samen Mojitos, sommigen worden lid van een boekenclub. Rizzoli en Isles sluiten misdadigers achter slot en grendel.

Extra’s DVD:
• Rizzoli & Isles: de karakters tot leven brengen - Bedenker Janet Tamaro bespreekt het omzetten van de boeken van Dr. Tess Gerritsen
• Rizzoli & Isles: het verhaal achter de vrouwen - Krijg een beeld van één van de interessantste vrouwelijke relaties op TV door interviews met de cast en met de bedenker en neem een kijkje achter de schermen.
• Niet uitgezonden scènes
• Bloopers