:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2011
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2011-10-22 - Geplaatst door: Werner
SOURCE CODE SPECIAL EDITION
 

• Adembenemende actiethriller van regisseur Ducan Jones (Moon).

• Met Oscarnominees Jake Gyllenhaal en Vera Farmiga.

• Special Edition met

 
Synopsis

Militair Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) wordt met een schok wakker in een trein op weg naar Chicago. Hoewel de passagiers hem lijken te kennen heeft hij geen idee waar – of wie – hij is. Het laatste wat hij zich herinnert is een helikoptermissie in Irak. Nu zit hij in het lichaam van iemand anders, maar voor hij iets kan doen vernietigt een bomexplosie het complete treinstel en alle passagiers. Colter herbeleeft de minuten voor de aanslag keer op keer. Kan hij het verleden beïnvloeden? En hoeveel zet hij daarvoor op het spel?

 

Te koop: 16 november 2011

 
Extra's:

• Cast Insights – Beleef Source Code door de ogen van de makers

• Focal Points – Korte animaties over het brein, tijdreizen en meer.

• Access: Source Code – krijg een ultiem kijkje achter de schermen van Source Code.

 

INSIDIOUS
 

• Angstaanjagende horror van de regisseur en de schrijver van Saw.

• Wereldwijde boxoffice van bijna 100 miljoen dollar.

 
Synopsis

In het angstaanjagende Insidious vormen Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe. Het huis blijkt vol te zitten met geesten die het gemunt hebben op hun jongste zoon...

 

Regie: James Wan (Saw, Dead Silence)

Cast: Rose Byrne (Troy, City Of Ghosts), Patrick Wilson (Little Children, Watchmen, The A-Team), Ty Simpkins (Little Children, Pride And Glory, The Next Three Days)

Te koop: 2 november 2011

 

BLITZ
 

• Keiharde misdaadfilm met actieheld Jason Statham

• Boxoffice van bijna 1 miljoen euro in de Benelux

 
Synopsis

In de bloedstollende actiefilm Blitz speelt Jason Statham politieagent Tom Brant. Wanneer hij een paar criminelen in een auto ziet inbreken, slaan bij hem de stoppen door. In de pers wordt het politiekorps door het incident zwaar bekritiseerd en Brant wordt opgedragen zich de komende tijd gedeisd te houden. Zijn collega's hebben ondertussen hun eigen problemen. Als enkele politieagenten op bloederige wijze worden afgeslacht, besluit Brant samen met politieagent Nash (Paddy Considine) achter de moordenaar aan te gaan...

 
Regie: Elliott Lester

Cast: Jason Statham (The Mechanic, The Transporter, The Expendables), Paddy Considine (The Bourne Ultimatum, Dead Man's Shoes), Aidan Gillen (The Wire (TV), 12 Rounds)

Te koop: 9 november 2011

 

THIRTEEN
 
• Zenuwslopende actiethriller.

• Sterrencast met Jason Statham, Oscarnominee Mickey Rourke, Sam Riley, Ray Winstone, en 50 Cent.

• Remake van de succesvolle Franse thriller 13 Tzameti.

 
Synopsis

In zijn nieuwsgierigheid volgt Vince (Sam Riley), een naïeve, jonge man, aanwijzingen op die voor iemand anders bedoeld zijn. Dit leidt hem naar een afgelegen huis, waar het gevaarlijkste spel ter wereld gespeeld wordt: Russisch Roulette. Vince heeft de identiteit van de onbekende man aangenomen en blijkt deelnemer te zijn. Voor hij het weet zit hij tot aan zijn nek in de onderwereld van illegale weddenschappen, waar hij niet zomaar uit kan ontsnappen. Er is eigenlijk maar een manier om het gebouw levend te verlaten: winnen...

 

Regie: Géla Babluani (13 Tzameti, L'Héritage)

Cast: Mickey Rourke (Sin City, Once Upon A Time In Mexico, The Pledge), Jason Statham (Lock, Stock.., Snatch., The One, The Italian Job), Sam Riley (Control, Franklyn)

Te koop: 23 november 2011
 

ATTACK THE BLOCK

 

• Van de makers van Shaun Of The Dead en Paul.

• Een fantastische mix van humor en spanning.

 
Synopsis

Moses (John Boyega) is de baas in de straten van een buitenwijk in Londen. Als hij met zijn bende een meisje overvalt, krijgt zij hulp uit wel heel onverwachte hoek: de ruimte. De buurt wordt aangevallen door buitenaardse wezens en deze types lijken achter Moses aan te zitten. In rap tempo dalen aliens op aarde neer en Moses en zijn bende staan voor een grote uitdaging. Als hun schreeuw om hulp niet serieus genomen wordt zit er maar een ding op: keihard terugvechten..

 
Regie & script: Joe Cornish (The Adventures Of Tintin)

Cast: Nick Frost (Paul, Shaun Of The Dead, Hot Fuzz, Adventures Of Tintin), Luke Treadaway (Heartless, Clash Of The Titans), Jodie Whittaker

Te koop: 30 november 2011
 

CHALET GIRL
 

• Winterse romantische komedie

• Met Felicity Jones, Gossip Girl ster Ed Westwick en Golden Globe winnaar Bill Nighy.

 
Synopsis

Kim (Felicity Jones) is een vrolijke, stoere skateboardkampioen uit Engeland. Om geld te verdienen voor haar familie reist ze af naar de Alpen, waar ze als 'Chalet Girl' gaat werken voor zakenman Richard (Bill Nighy) en zijn vrouw Caroline (Brooke Shields). Er gaat een wereld voor haar open, vol luxe, feestjes, nieuwe vrienden en... snowboarden. Kim blijkt een natuurtalent op de piste en schrijft zich in voor de competitie aan het eind van het seizoen. Ondertussen wordt ze verliefd op Jonny (Ed Westwick), de zoon van haar baas. Hij lijkt haar ook leuk te vinden, maar dat maakt het er niet veel makkelijker op: Jonny is namelijk niet alleen mooi en steenrijk, maar ook nog eens... verloofd!

 
Regie: Phil Traill (All About Steve)

Cast: Felicity Jones (Chéri, Brideshead Revisited), Ed Westwick (Gossip Girl (TV), Breaking And Entering), Bill Nighy (Love Actually, The Boat That Rocked, Hot Fuzz)

Te koop: 30 november 2011
 

HOODWINKED TOO

 
• Doldwaze animatiefilm in Real 3D

• Met stemmen van Oscarnominee en EmmyAward winnares Glenn Close, EmmyAward winnaar Bill Hader, EmmyAward nominee Amy Poehler, Oscarnominee Joan Cusack en Hayden Panettiere.

• Zowel originele als de Nederlandse versie.

 
Synopsis

In de doldwaze 3D animatiefilm Hoodwinked Too: Hood Vs. Evil, moet de stoere Red Riding Hood (Hayden Panettiere) alles op alles zetten om Hansel (Bill Hader) en Gretel (Amy Poehler) te redden uit de handen van de boze heks Verushka (Joan Cusack). Als een ware superheld gaat ze samen met andere sprookjeshelden aan de slag om de ontvoering op te lossen..

 

Cast: Glenn Close (Dangerous Liaisions, Mars Attacks!, 101 Dalmatians), Hayden Panettiere (A Bug's Life, Malcolm In The Middle, Heroes (TV)), Joan Cusack (Saturday Night Live (TV), Toy Story), Amy Poehler (Saturday Night Live (TV), Arrested Development (TV), Parks And Recreation (TV)), Bill Hader (Saturday Night Live, Superbad, Forgetting Sarah Marshall)

Te koop: 30 november 2011