:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2012
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2012
Bron: Universal - Datum: 2012-01-05 - Geplaatst door: Werner
JOHNNY ENGLISH REBORN
 

Rowan Atkinson herneemt zijn rol als de stuntelige geheimagent zonder vrees (of benul) in de heerlijk ontspannende en spectaculaire comedy Johnny English Reborn, met aan zijn zijde Gillian Anderson, Rosamund Pike, Dominic West en Daniel Kaluuya. In zijn onnavolgbare, catastrofale stijl moet Johnny English een complot tegen de Chinese premier zien te verijdelen. Daarbij moet hij het opnemen tegen dubbelagenten en een moordzuchtige schoonmaakster, met hilarische gevolgen...

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 97 minuten

Beeld: 2.40:1

Dolby Digital 5.1: Engels, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Engels

Release 8 februari 2012
 

Extra's DVD:

• Deleted/Extended Scenes met intro van Regisseur Oliver Parker

• Gag reel

• De Rolstoelachtervolging

• Filmcommentaar van Regisseur Oliver Parker en Scenarioschrijver Hamish McColl

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 100 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p; extra's: 480 i

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Duits, Italiaans, Spaans; extra's Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels, Duits...

Release 8 februari 2012

 

Extra's Blu-ray:

• Deleted/Extended Scenes met intro van Regisseur Oliver Parker

• Gag reel

• Filmcommentaar van Regisseur Oliver Parker en Scenarioschrijver Hamish McColl

Blu-ray exclusive

• The English files: The Making of Johnny English Reborn

• Werken met Rowan

• Gadgets

• English in Hong Kong

• De Rolstoelachtervolging

• Pocket BLU en BD Live

 

JOHNNY ENGLISH (2003)
 

Rowan Atkinson speelt Johnny English, de laatste Britse spion en Engelands ultieme hoop. Met de hulp van zijn partner Bough (Ben Miller, The Parole Officer) moet hij de mysterieuze diefstal van de Britse kroonjuwelen onderzoeken. De hoofdverdachten zijn Pascal Sauvage (John Malkovich), een geheimzinnige Franse ondernemer, en de aantrekkelijke Lorna Campbell (Natalie Imbruglia). Johnny moet achter de waarheid zien te komen met behoud van de nationale trots en zijn Aston Martin!

 
Technische fiche:

Speelduur: 85/90 minuten

Beeld: 1.85:1

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Duits, Italiaans, Spaans

 

THE GOOD WIFE – SEIZOEN 2

 

In seizoen twee van The Good Wife bereikt de spanning een hoogtepunt wanneer Alicia Florrick (Golden Globe winnares Julianna Margulies) met zichzelf worstelt doordat zij zowel haar instinct als haar hart wil volgen. In de rechtszaal houdt haar meedogenloze rivaal Cary (Matt Czuchry) haar scherp. Op kantoor verdiept ze haar relatie met baas Diane (Christine Baranski) en haar beste vriendin Kalinda (Emmy winnaar Archie Panjabi) en blijft tegelijkertijd de grens tussen professioneel en persoonlijk verkennen met Will Gardner (Josh Charles). Thuis brengt de comeback-campagne van haar echtgenoot Peter (Chris Noth) waarheden aan het licht die hun huwelijk op de proef stellen en wordt een schokkend feit onthuld dat alles kan veranderen.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 1000 minuten – 23 afleveringen – 6 discs

Beeld: 16:9

Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, DU

Release 15 februari 2012

 
Extra's DVD:
• Alicia Florrick: Real Deal – Inside The Episode
• Alan Cumming's Videos
• An Evening With The Good Wife
• Season 1 DVD Release Party
• A Conversation With The Kings
• Deleted Scenes
• Campaign Music Videos
 

JERSEY SHORE – SEIZOEN 3
 

Tijd voor t-shirts! De bekendste huisgenoten uit New Jersey komen weer bij elkaar in Seaside, New Jersey, waar de fist pump begonnen is. Ze wonen weer in hun oude huis aan de kust en werken in de t-shirtwinkel. 'De brief' uit Miami heeft heel wat losgemaakt, maar de vrienden gaan als vanouds uit eten met de familie, en net als in het begin gaan ze weer fanatiek sporten, onder de zonnebank liggen en op 'gorilla's' jagen. Angelina is vertrokken, maar niemand weet dat Snooki haar beste vriendin Deena gevraagd heeft om bij ze in te trekken. Deena weet, net als Snooki, ontzettend veel lol en problemen te schoppen voor zo'n klein meisje. Hou je vast, want ze zijn op weg naar de boulevards om opnieuw te genieten van een onvergetelijke zomer aan de Jersey Shore.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 536 minuten – 13 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels, Italiaans

Release 15 februari 2012

 

Extra's DVD:

• De Reünie

• Wat Er Later Gebeurde

• Fotoshoot Achter De Schermen

• Extra Lange Scènes

• De Stelletjes

• Bekentenissen
 

RULES OF ENGAGEMENT – SEIZOEN 2

 

Geniet van weer een hilarisch seizoen vol huwelijksgeluk en verlangen naar de perfecte partner! Jeff (Patrick Warburton), die door zijn gesnurk in de logeerkamer belandt, de weinig opwindende seksvideo die Adam (Oliver Hudson) en Jennifer (Bianca Kajlich) opnemen, Audrey (Megyn Price) die haar zus beschermt voor "de viespeuk" Russell (David Spade), het weekendje weg dat de stellen gezamenlijk ondernemen: in het tweede seizoen van Rules Of Engagement wordt de liefde van alle kanten van het bed bekeken. Ook al zit je in de put en loopt je relatie vast, de onverbloemde humor laat je zeker in de lach schieten!

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 311 minuten – 15 afleveringen – 2 discs

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.1: Frans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans...

Release 15 februari 2012
 
Extra's DVD:
• Bloopers
 

THE CAPE – SEIZOEN 1

 

Hij is rechtschapen. Hij is heldhaftig. Hij is The Cape. Vince Faraday (David Lyons, E.R.) is een eerlijke agent binnen een corrupte politiemacht. Wanneer hij een moord in de schoenen krijgt geschoven en voor dood wordt achtergelaten, zit er voor hem niets anders op dan onder te duiken en zijn vrouw, Dana (Jennifer Ferrin, Life On Mars), en zoontje, Trip (Ryan Wynott, Flash Forward) achter te laten. Vastbesloten om het gespuis te bestrijden dat zijn stad in zijn greep houdt, neemt Vince het recht in eigen handen als The Cape, de favoriete stripheld van zijn zoon. Een spetterende actieserie met een ongelofelijke sterrencast in de bijrollen, zoals James Frain (The Tudors), Keith David (Death At A Funeral), Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Dorian Missick (The Manchurian Candidate), Martin Klebba (Pirates Of The Caribbean) en Vinnie Jones (Snatch).

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 330 minuten, 10 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Release 15 februari 2012 (nieuwe datum!)
 

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS – SEIZOEN 1

 

In het eerste seizoen van Keeping Up With The Kardashians maakt de kijker kennis met de onnavolgbare Kardashianclan en hun hectische Hollywoodleventje. Kim, het boegbeeld van de bende, is al langer een favoriet doelwit van de paparazzi en goed op weg om een wereldster te worden. Maar met de niet-aflatende concurrentie van twee zussen, de inmenging (én menopauze) van haar moeder (én manager) en haar conservatieve stiefvader (Olympisch kampioen Bruce Jenner) is het leven voor Kim en de Kardashians verre van harmonieus. Kijk wat er gebeurt wanneer ze de huwelijksverjaardag van hun ouders organiseren (met strippers!), een schandaalrijpe Girls Gone Wild fotoshoot regelen in Puerto Vallarta en Kim uit de kleren gaat voor de cover van Playboy. Zullen ze samen sterk staan? Of zullen ze het gezin met hun eigenzinnige karakters om zeep helpen?

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 180 minuten

Beeld: 4:3

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans

Release 15 februari 2012 (nieuwe datum!)

 

Extra's DVD:

• Ouderlijk Advies met Kris en Bruce

• Junk In The Trunk met Extra Bonusscenes
 

STAR TREK – THE NEXT LEVEL: A TASTE OF TNG in HD

 

Voor de allereerste keer kunt u een aantal van de belangrijkste en meest geliefde afleveringen van de serie ervaren in schitterende full HD-kwaliteit, met haarscherpe visuele effecten en digitaal geremasterde 7.1 surround sound – of met de originele audio. Het beeld is gedetailleerder en heeft meer diepte dan ooit tevoren. Om de spectaculaire visuele effecten te creëren is niet eenvoudigweg het VHS-materiaal geüpscaled, maar is het originele filmmateriaal met de grootste zorgvuldigheid geremasterd. In dit voorproefje van TNG maakt u kennis met de complete seizoenen van The Next Generation die binnenkort op Blu-ray verschijnen en die de serie naar een nog hoger niveau zullen tillen.

 
• "Encounter at Farpoint"
• "Sins of the Father"
• "The Inner Light"
 

Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 182 minuten

Geluid: DTS-HD MA 7.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Duits...

Release 15 februari 2012

 

DORA EN DE 3 KLEINE BIGGETJES

 

Vier nieuwe avonturen van Dora the Explorer!

 

Dora Redt De Drie Kleine Biggetjes

Wanneer Zwieber van alles steelt uit klassieke sprookjesverhalen – zoals de bakstenen van de Drie Kleine Biggetjes – heeft Dora jou hulp nodig om terug te gaan naar Sprookjesland en alles weer recht te zetten.

 
Het Maya-Avontuur

Dora en Boots reizen terug in de tijd naar een oude Maya beschaving waar ze hun vrienden Hoon en Balan helpen om het Ballenspel Kampioenschap te winnen tegen de valsspelende Pech.

 
Stuiterlaarzen

Boots kan niet wachten om zijn laarzen terug te krijgen van de schoenmaker, maar als hij per ongeluk stuiterlaarzen krijgt moeten jij en Dora samen op een stuiter-avontuur om Boots te helpen zijn laarzen te vinden!

 

De Goochelshow Van De Grote Rode Kip

Tijdens een mislukte goocheltruuk krimpt De Grote Rode Kip tot de grootte van een konijntje. Dora en Boots moeten met hem mee naar Goochelland om zijn toverstok te vinden en hem weer groot te maken.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 92 minuten – 4 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Stereo: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans

Release 15 februari 2012

 

Extra's DVD:

• Bonusaflevering van Go Diego Go!: Dwergzijdeaapjes In Nood

 

SPONGEBOB: HELDEN VAN BIKINIBROEK

 

Acht nieuwe avonturen van Spongebob Squarepants!

• Back To The Past
• The Bad Guy Club For Villians

• Keep Bikini Bottom Beautiful

• A Pal For Gary
• Yours, Mine And Mine
• Kracked Krabs
• A Day Without Tears
• Summer Job
 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 94 minuten – 8 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Stereo: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans

Release 15 februari 2012
 

BOCA
 

In deze rauwe film, gebaseerd op een ongelofelijk maar waargebeurd verhaal, zien we hoe een man van de straat zich ontpopt tot crimineel kopstuk van één van de beruchtste stadswijken van Brazilië, de Boca. In de jaren vijftig is de Braziliaanse grootstad Sao Paulo een heksenketel van nachtclubs, stripteasebars en bordelen. Drugs en drank zijn alomtegenwoordig. Wanneer zijn vader op gewelddadige wijze om het leven komt, neemt de jonge Hiroito een kloek besluit: hij schaft zichzelf twee schietijzers aan en stapt resoluut een leven van zware misdaad binnen. Van moordenaar, pooier en drugdealer werkt hij zich op tot een gevreesd, meedogenloos bendeleider. Maar kan Hiroito, als middelpunt van het escalerende geweld, lang genoeg overleven om van zijn gangsterleven te genieten?

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 100 minuten

Beeld: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Frans, Braziliaans Portugees

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Release 22 februari 2012

 

Extra's DVD:

• Filmcommentaar van Regisseur Flavio Frederico

• Stills
 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 100 minuten

Beeld: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Braziliaans Portugees; Dolby Digital 5.1: Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Release 22 februari 2012
 
Extra's Blu-ray:
• Filmcommentaar van Regisseur Flavio Frederico
• Stills
 

THE THING (2011)

 

\Paleontologe Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead) sluit zich aan bij een team Noorse wetenschappers die in het ijs van Antarctica een buitenaards ruimteschip hebben ontdekt. Aan boord van het schip bevindt zich een organisme dat bij de crash omkwam. Althans, zo lijkt het, want wanneer een experiment het wezen bevrijdt, moeten Kate en piloot Carter (Joel Edgerton) verhinderen dat het monster hen één voor één afslacht. Geen eenvoudige opdracht, want het schepsel kan perfect de vorm aannemen van elk wezen dat het besmet. Zo begint een genadeloze, paranoïde overlevingsstrijd. The Thing vormt de prelude op de gelijknamige horrorklassieker van John Carpenter uit 1982.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 100 minuten

Beeld: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Spaans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Portugees

Release 22 februari 2012
 
Extra's DVD:
• Deleted / Extended Scenes
• Het Ding Evolueert

• Vuur & IJs

• Filmcommentaar van Regisseur Matthijs Van Heijningen en Producer Eric Newman

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 103 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS HD 5.1: Frans, Duits, Italiaans, Spaans...

Ondertitels: Nederlands, Engels, Duits...

Release 22 februari 2012
 
Extra's Blu-ray:
• Deleted / Extended Scenes

• Het Ding Evolueert

• Vuur & IJs

• Filmcommentaar van Regisseur Matthijs Van Heijningen en Producer Eric Newman

• Pocket BLU en BD Live
• Picture in picture
 

Voor het eerst samen in 1 boxset: de klassieker uit 1982 en de prequel uit 2011!

 
THE THING (1982)
 

Deze ijzingwekkende verfilming van de klassieker The Thing door de grootmeester van de horror John Carpenter (Halloween, Escape From New York) wordt gedragen door de uitzonderlijke vertolking van Kurt Russell en de ijzersterke beeldtaal. In de winter van 1982 is een twaalfkoppig onderzoeksteam aan het werk in een afgelegen station op de Zuidpool. Ze ontdekken er een alien die al 100.000 jaar onder de sneeuw begraven ligt. Eenmaal het buitenaards wezen ontdooid is, verandert het van vorm, zaait het vernieling en terreur en wordt het één van hen.

 
Extra's:

• Making of van "John Carpenter's The Thing": de Gruwel Krijgt Vorm

• Filmcommentaar van regisseur John Carpenter en Kurt Russell

• Archief met Achtergrondinformatie over de productie

• Productiefoto's van de cast

• Artwork van de film en storyboards

• Het ontwerp van de Locaties

• Productiearchieven
• Outtakes
• Productieaantekeningen
• Postproductie
• Bioscooptrailer
• Menumuziek

• Aantekeningen van Cast & Crew: Kurt Russell, John Carpenter (regisseur)UIT HET ARCHIEF