:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: CRAZY, STUPID LOVE
PERSBERICHT: CRAZY, STUPID LOVE
Bron: Warner - Datum: 2012-01-10 - Geplaatst door: Werner
CRAZY, STUPID, LOVE.
Vanaf 1 februari is Crazy, Stupid, Love. overal verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD.

Crazy, Stupid, Love. is een slimme komedie van de makers van I Love You Phillip Morris. Vol spitsvondige dialogen en grappige situaties, maar altijd geloofwaardig en met het hart op de goede plaats. Met ‘comedy-beest’ Steve Carell, ‘hottie’ Ryan Gosling, ‘upcoming star’ Emma Stone en ‘klasbak” Julianne Moore in de hoofdrollen.

Het verhaal en de ijzersterke vertolkingen zorgen er voor dat deze prent de doorsnee romcom overstijgt. Pers en publiek waren dan ook eensluidend positief bij de bioscooprelease. Een niet-te-missen titel voor Valentijn!

Synopsis:
Cal Weaver (Steve Carell) is een keurige en degelijke veertiger. Hij heeft alles: een goede baan, een fijn huis, leuke kinderen en een voorbeeldig huwelijk met zijn jeugdliefde Emily (Julianne Moore). Maar wanneer hij er achter komt dat Emily is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn 'perfecte' leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, tot player Jacob Palmer (Ryan Gosling) hem onder zijn hoede neemt. Om hem over zijn liefdesverdriet heen te helpen, introduceert Jacob Cal in de wereld van single vrouwen, stoere drankjes en een kledingstijl die niet bij de degelijke warenhuizen te vinden is. Ondertussen worstelen zijn kinderen met hun eigen liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel kan veranderen, maar niet je hart.

Extra’s:
DVD
- Deleted Scenes

Blu-ray Disc
- Steve and Ryan Walk Into A Bar
- The Player Meets His Match
- Deleted ScenesUIT HET ARCHIEF