:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: VERMIST SEIZOEN 4
PERSBERICHT: VERMIST SEIZOEN 4
Bron: JustBridge - Datum: 2012-11-22 - Geplaatst door: Werner
VERMIST 4

Het spannende vierde seizoen van Vermist uit op dvd!

Vanaf 4 december komt het vierde seizoen van de populaire misdaadreeks Vermist uit op dvd! Na het succes van de eerste drie seizoenen kon een vierde reeks niet uitblijven! Vanaf 19 september stemden de fans van de populaire politieserie Vermist af op Vier voor het nieuwe seizoen. De speurders nemen in tien afleveringen topmisdaad weer zenuwslopende verdwijningszaken op zich.

De eerste aflevering neemt de draad op van het emotionele einde van het derde seizoen. De Cel Vermiste Personen onderzoekt de verdwijning van Hanne Peeters, de zus van hoofdinspecteur Tine. Ze ontdekken de minder fraaie kanten van Hannes wilde leventje. Wanneer Tine verneemt dat de man die Hanne op haar 21ste verkracht heeft, vrijkwam, neemt alles een andere wending...

Nick Bulens (Kevin Janssens), Tine Peeters (Joke Devynck), Steve Van Hamel (Stan Van Samang) en Eric Coppens (Axel Daeseleire) krijgen versterking van Marieke Dilles in de rol van de vlotte, ambitieuze speurder Eva Meyer. Het talent van Marieke Dilles viel op in de serie De Smaak Van De Keyser, waarvoor ze op het Festival van Biarritz de prijs voor beste actrice kreeg. Ze schittert sindsdien in tal van Vlaamse topfictie (Dossier K, Zot Van A, Het Goddelijke Monster, De Vijfhoek). Heel wat bekende namen spelen een gastrol in deze vierde reeks: Lotte Heijtenis, Tom Van Bauwel, Tania Kloek, Iwein Segers, Bieke Ilegems, Lien Van de Kelder, Tom Van Landuyt, Stefaan Degand, Gilles De Schryver, Ella Leyers en vele anderen.

Never change a winning team: de vaste ploeg sloeg de handen weer in elkaar voor dit seizoen. Joël Vanhoebrouck (Code 37) en Jan Verheyen (Dossier K, Zot Van A) namen samen met nieuwkomer Cecilia Verheyden de regie op zich. Bas Adriaensen, Pieter De Graeve, Nico Moolenaar, Piet Matthys en Philippe De Schepper schreven de scenario’s. Vermist scoorde heel goed vanaf de eerste aflevering. Aflevering drie en vier haalden zelfs de kijkcijfer-top 10. Een vijfde seizoen staat in de steigers!

Speelduur: ca 500 minuten
aantal discs: 3x DVD Digipack+Slipcase
Ondertiteling: Nederlands
Vanaf 4 december verkrijgbaar in de reguliere handel!