:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2013
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2013
Bron: Universal - Datum: 2013-01-03 - Geplaatst door: Werner
TED
 

Seth MacFarlane, de bedenker van Family Guy, past zijn grensverleggende zin voor humor toe op zijn eerste langspeelfilm, Ted... Ted vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die, sinds zijn kinderwens in vervulling ging, opgescheept zit met zijn tot leven gekomen teddybeer... een knuffel wiens aaibaarheidsfactor al lang overschreden is.

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 106 minuten

Beeldformaat: 1.85:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Italiaans, Spaans, Duits...

Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Spaans...

Releasedatum Blu-ray: 6 februari 2013
 
Extra's:
• Deleted & alternate scenes
• Gag Reel
• The Making of Ted

• Commentaar met Seth MacFarlane & Mark Wahlberg

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 101 minuten

Beeldformaat: 1.85:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 

THE FIVE-YEAR ENGAGEMENT

 

De producer van Bridesmaids en de regisseur van Forgetting Sarah Marshall bundelen andermaal hun krachten voor The Five-Year Engagement, een romantische komedie die begint waar de meeste ophouden... In deze even hilarische als hartverwarmende film vertolken Jason Segel (The Muppets) en Emily Blunt (The Devil Wears Prada) een verloofd koppel dat er maar niet in slaagt om elkaar het jawoord te geven. Genekt door carrière-uitdagingen, verlamd door familiale bemoeienissen en gehinderd door tal van andere obstakels moeten ze hun droomhuwelijk telkens weer uitstellen. Maar kan hun relatie deze eindeloos aanslepende verloving wel aan? 

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 120 minuten

Beeldformaat: 1.85:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Spaans...

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels...

Releasedatum DVD: 6 februari 2013 Nederland

 

Extra's DVD:

• Gag Reel

• Extended & Alternate Scenes

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 124 minuten

Beeldformaat: 1.85:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Spaans, Duits

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, ...

Releasedatum Blu-ray: 6 februari 2013 Nederland
 

Extra's Blu-ray:

• Making of
• Gag Reel
• Extended & Alternate Scenes
• Commentaar
 

ALPHAS - SEIZOEN 1

 

Vijf ogenschijnlijk doodgewone burgers. Eén buitengewoon team. Deze zogenaamde Alphas beschikken door de unieke anomalieën van hun brein – zowel fysiek als psychisch – over bovenmenselijke capaciteiten. Nu moet deze hechte ploeg in opdracht van de overheid de strijd aanbinden met een verbijsterende, nieuwe soort criminaliteit. De fantastische cast van deze explosieve nieuwe actieserie wordt aangevoerd door Primetime Emmy-winnaar en Oscargenomineerde David Strathairn (The Bourne Ultimatum). Fel geaprrecieerde bijrollen zijn er voor scifi-iconen Lindsay Wagner (The Bionic Woman), Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) en Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation). Zet je schrap voor een nieuw ras van superhelden: de Alphas!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 480 minuten, 10 afleveringen + pilot

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's:
• Deleted scenes
• Alphas at Comic-Con 2011
• Alphas: Fan Q & A
 
WAREHOUSE 13 – SEIZOEN 3
 

Het bovennatuurlijke pakhuis zwaait zijn deuren weer open voor het derde en spannendste seizoen van Warehouse 13, de populairste Syfy-serie ooit! Pete, Myka, Claudia & Artie krijgen bij het uitvoeren van hun aartsgevaarlijke taak bijstand van de nieuwe agent Steve Jinks (Aaron Ashmore, Smallville). Rode draad in deze jaargang is een machtige nieuwe vijand die alle registers opentrekt om Warehouse 13 en zijn beschermers te gronde te richten. Explosieve actie, vernuftige gadgets en mysterieuze objecten... het is vaste prik in de dertien nieuwe afleveringen van het derde seizoen. Deze vierdelige boxset bevat ook tal van meeslepende extra's en een nooit eerder vertoonde aflevering van de webisode-reeks Of Monsters And Men.

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 720 minuten, 13 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's:
• Deleted scenes
• Gag Reel
• Episode commentaries with cast & crew

• Guest starring: interviews featuring guest stars Lindsey Wagner, Kate Mulgrew, Anthony Michael Hall...

• "Of Monsters and Men" 10 part animated webisodes

 
THE GOOD WIFE – SEIZOEN 3
 

The Good Wife durft ook stout te zijn als het nodig is. Bovendien is zij harder in de rechtszaal en sterker voor haar familie. En achter gesloten deuren wordt het spannender dan ooit tevoren. In dit derde seizoen komt een andere kant naar boven van Alicia Florrick (Emmy en Golden Globe-winnares Julianna Margulies)... en dat bevalt haar wel. Op kantoor zet Alicia alles op alles, en ze helpt de firma Lockhart/Gardner door een onstuimig jaar heen. Hoewel de tijd eindelijk rijp lijkt voor een echte relatie met Will (Josh Charles), blijft dat voor allebei niet zonder gevolgen. Haar ex, Peter Florrick (Chris Noth) zit haar ook beroepsmatig in de weg als hij samenspant met Alicia's concurrent Cary (Matt Czuchry). Will loopt het risico geschorst te worden, Diane (Christine Baranski) probeert de maatschap draaiend te houden en Kalinda (Emmy winnares Archie Panjabi) probeert het weer bij te leggen met haar beste vriendin. Ondertussen gaat Eli (Alan Cumming) ook bij het advocatenkantoor werken. Hij weet de andere advocaten en Alicia weer feilloos op de kast te jagen. Vanaf de eerste minuut van deze collectie van 6 DVD's en 22 afleveringen is duidelijk dat The Good Wife een ander mens is...

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 916 minuten, 22 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels CC...

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's:
• The Good Wife: A New Beginning

• Onderzoek & Ontwikkeling

• A Bi-Coastal Affair

• Alicia Florrick At A Crossroads
• Verwijderde Scènes
 

LAW AND ORDER: S.V.U. – SEIZOEN 13

 

In het aangrijpende dertiende seizoen snijdt Law & Order: Special Victims Unit enkele van de controversieelste en actueelste thema's uit de reeks aan. Er zijn ook grote veranderingen op til bij de SVU. Terwijl de oude garde nog moet bekomen van de schietpartij aan het einde van het vorige seizoen en het verdwijnen van een vertrouwd gezicht, wordt het team versterkt door twee nieuwe rechercheurs (Danny Pino en Kelli Giddish). Los van deze nieuwe uitdagingen krijgen de agenten andermaal een reeks spraakmakende seksueel-getinte misdaden voorgeschoteld. Meer dan ooit moeten ze hun persoonlijke gevoelens gescheiden zien te houden van de slopende dossiers die ze tot het bittere einde moeten uitspitten. In de hoofdrollen van deze tijdloze misdaadserie herkent u opnieuw Primetime Emmy Award Winnares† Mariska Hargitay, Ice-T, Dann Florek en Richard Belzer. Fel gesmaakte bijrollen zijn er voor Harry Connick, Jr., Andre Braugher, Treat Williams, T.R. Knight en Chloe Sevigny. Zet je schrap om zonder onderbrekingen de 23 meeslepende afleveringen van seizoen 13 van Law & Order: Special Victims Unit te bekijken, de bekroonde, compromisloze tv-serie van producer Dick Wolf.

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 960 minuten, 23 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 

PARENTHOOD – SEIZOEN 1

 

Hilarisch, hartverwarmend, een klasse apart... In Amerika zijn pers en publiek het alvast roerend met elkaar eens over deze verfrissend originele tv-hit van producers Ron Howard, Brian Grazer en Jason Katims, de man achter Friday Night Lights. Parenthood pakt natuurlijk uit met een absolute sterrencast - Lauren Graham (Gilmore Girls), Peter Krause (Six Feet Under), Dax Shepard (Baby Mama), Craig T. Nelson (Coach) – maar het zijn vooral de verhaallijnen rond de vier volwassen telgen van de verre-van-volmaakte Braverman-clan die voor beurtelings verrassende en herkenbare plotwendingen zorgen. Allemaal streven ze naar evenwicht tussen kinderen en carrières, jongleren ze met dromen en verplichtingen en worstelen ze met liefde en romantiek, of het aperte gebrek daaraan. Het puikje van de hedendaagse tv-acteurs neemt je in Parenthood mee op een onweerstaanbaar grappige en deugddoende reis doorheen een van de meest uitdagende en tegelijk dankbare rollen die je in je leven kunt spelen: die van een ouder.

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 600 minuten, 13 afleveringen

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's:
• Audiocommentaar
• Deleted Scenes
 
ROYAL PAINS – SEIZOEN 1
 

Hank (Mark Feuerstein) is een rijzende ster in de medische gemeenschap van New York City tot hij op een dag alles verliest in de strijd om het leven van een patiënt. Zijn carrière is genekt en zijn privéleven een puinhoop... Wat Hank vooral nodig heeft, is een schone lei en omdat zijn jongere broer Evan (Paulo Costanzo) het na een tijdje gehad heeft met Hanks zelfbeklag, troont hij de navelstaarder zonder waarschuwing mee naar de Hamptons voor het Memorial Day weekend. Wanneer de broers onuitgenodigd binnenvallen op een feestje van een miljardair en Hank een doodzieke gast redt, gaat zijn spectaculaire interventie niet onopgemerkt voorbij. Voor het hippe, steenrijke Hamptons-publiek is Hank plots de "conciërge-dokter" die iedereen wil kennen. Met de steun van Evan en een ambitieuze jonge vrijwilligster die voorstelt hem te helpen in zijn praktijk, besluit Hank ter plaatse te blijven om medische crisissen op te lossen en mensen in nood te helpen. Eindelijk doet hij weer wat hem het beste ligt. Maak kennis met de populairste – en begeerlijkste – dokter van de Hamptons!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 525 minuten, 12 afleveringen

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's:
• Audiocommentaar
• Deleted Scenes

• Gag Reel

• Videoblog
 

LAW & ORDER: CRIMINAL INTENT – SEIZOEN 9

 

De strijd tegen de misdaad houdt nooit op. Law And Order: Criminal Intent is, naast de originele tv-serie en Law And Order: Special Victims Unit, de derde tak aan de populaire misdaadfranchise van de legendarische producer Dick Wolf. Ook in het negende seizoen van Criminal Intent moeten rechercheur Zack Nichols (Jeff Goldblum) en zijn speurders van de Afdeling Zware Criminaliteit in New York City de meest ingewikkelde en schokkende misdaden proberen op te lossen.

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 648 minuten, 16 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Frans; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 februari 2013

 

IN PLAIN SIGHT (US MARSHALS) – SEIZOEN 1

 

Duik, samen met Mary McCormack, onder in de meeslepende en eigenzinnige tv-hit In Plain Sight, een serie die nu voor het eerst op DVD verschijnt! U.S. Marshal Mary Shannon (McCormack) werkt voor het Federal Witness Protection Program (WITSEC), een getuigenbeschermingsprogramma dat instaat voor onderduikadressen en bescherming voor beroepsmisdadigers, pathologische leugenaars, dieven, moordenaars en de occasionele onschuldige omstaander. Tijdens de lange werkuren kan ze rekenen op haar betweterige partner Marshall Mann (u leest het goed, Marshal Marshall) en haar trouwe, aftandse karretje, maar privé is het vooral puin ruimen, met een knipperlichtrelatie, een labiele zuster en een moeder die vooral op haar systeem werkt. In Plain Sight is een grappige, meeslepende dramaserie die kan bogen op een indrukwekkende rolverdeling, met o.a. Fred Weller, Nichole Hiltz, Todd Williams en Lesley Ann Warren.

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 625 minuten, 12 afleveringen

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's:
• Deleted Scenes
 

TRANSFORMERS PRIME - S1 V3

 

TRANSFORMERS PRIME - S1 V4

 

MONSTER HIGH: IN LOVE/FRIGHTS DOUBLE FEATURE

 

Monster High: "Friday Night Frights"

De School Spirit verkeert op een hoogtepunt wanneer Monster High mag deelnemen aan de finales van de SKRM (Skultimate Roller Maze). Wanneer Clawd en Deuce echter een mysterieuze blessure oplopen, verliest het team zijn sterspelers. Frankie zet de traditie van de enkel-voor-jongenssport op zijn kop en overtuigt haar vriendinnen ervan om samen met het team de School Spirit van Monster High te redden! Ze blazen het spel met hun stijl, flair en unieke monstertalenten nieuw leven in. Monster High lijkt goed op weg om SKRM-kampioen te worden, tot de rivalen hun smerigste trucjes bovenhalen. Het lot van de sport en de geloofwaardigheid van hun school staan op het spel... skaten ze, tegen alle verwachtingen in, als eersten over de finish?

 

Monster High: "Why Do Ghouls Fall in Love"

De zestienhonderdste verjaardag van Draculaura is natuurlijk aanleiding voor een reuze Sweet Sixteen-feest op Monster High! Maar haar hooggespannen verwachtingen zouden haar sociale leven wel eens finaal de das kunnen omdoen. Ze kan immers niet kiezen tussen haar voor de hand liggende vriendje Clawd en de nieuwe hartenbreker, Valentine de Vampier, haar romantische avontuurtje uit het verleden. Haar vriendinnen vinden het vreemd dat hij een speciale feestdag voor haar heeft gemaakt, maar er toch zijn eigen naam aan gaf... hoe romantisch is dat? Gealarmeerd proberen ze hem te stoppen voor hij – letterlijk – haar hart steelt! Maar Draculaura moet voor het feest een beslissing treffen! Ontdekt ze zelf het sinistere plan van Valentine? Schieten haar boezemvriendinnen haar op tijd ter hulp? Wordt Cupido een schurk of een held? En, belangrijkst van allemaal, slaagt Draculaura in haar rijexamen?

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 80 minuten

16:9

Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands

Ondertitels: Engels, Nederlands

Releasedatum DVD: 6 februari 2013

 

LAS VEGAS: THE COMPLETE SERIES

 

Beproef je geluk met de meest glamoureuze tv-reeks aller tijden, Las Vegas, waar de slots hot zijn en de meiden nog hotter! Alle vijf seizoenen van de reeks zijn nu voor het eerst gebundeld in deze heerlijk onbeschaamde, compleet onmisbare en lekker ongecensureerde verzamelbox. In deze flitsende en meeslepende dramareeks volgen we de belevenissen van het eliteteam dat instaat voor de beveiliging van het Montecito Hotel & Casino. Dit surveillanceteam wordt op autoritaire wijze geleid door Big Ed Deline (James Caan). Zijn onmisbare rechterhand is ex-marinier en lekker stuk Danny McCoy (Josh Duhamel). Maar ook de rest van het team mag er wezen, want de staf van het Montecito is met voorsprong de adembenemendste en meest gewiekste van de hele Strip. Ze rekenen op kordate wijze af met valsspelers, onvoorziene omstandigheden en rivaliserende casino's die op hun beste klanten azen. In de gastrollen herken je bovendien tientallen wereldberoemde celebs! Deze verzamelbox wordt ongetwijfeld dé troef van je DVD-collectie... Sin City, here you come!

 
Technische fiche DVD

28 DVD's

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 februari 2013
 
Extra's: tbc
 
 
DEATH RACE 3: INFERNO
 

Tijdens zijn gedwongen verblijf in Terminal Island Prison onderging Carl Lucas een geheime metamorfose tot de gevierde Frankenstein, winnaar van drie "death races" die wereldwijd werden uitgezonden. Nadat hij ook zegeviert in zijn vierde race, zijn Lucas en zijn technische crew nog slechts één overwinning van de vrijheid verwijderd.

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 105 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Italiaans, Spaans, Duits...; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Duits, Spaans...

Releasedatum Blu-ray: 13 februari 2013
 
Extra's:
• Alternate Opening
• Deleted scenes
• Deleted shots montage
• The Making of
• Racing for Death

• Art of imitating life: Goldberg

• Commentaar met regisseur Roel Reiné

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 100 minuten

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Spaans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Spaans, Portugees

Releasedatum DVD: 13 februari 2013
 

PARANORMAL ACTIVITY 4 + BOXSET 1-4

 

Vijf jaar nadat Katie samen met haar neefje Hunter spoorloos verdween en ze voor dood en verderf zorgde, keert ze nu terug in een nieuwe stad. Klaar om nieuwe slachtoffers te maken met haar demonische woede. Een buurmeisje legt alle gruwelijke gebeurtenissen vast. Het leidt tot een "bloedstollende climax waar je onbedaarlijk van zal trillen". De extended version is 9 minuten langer dan de bioscoopversie (die je ook kunt bekijken) en bevat stukken van de zogenaamde Recovered Files (een half uur angstaanjagende footage die als extra werd opgenomen). Tegelijk met de release van deel 4, verschijnen alle delen ook nog eens gebundeld in twee ijzingwekkende boxsets.

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 87 (theatrical) en 96 minuten (extended)

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Italiaans, Spaans, Duits...; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, DU, Spaans...

Releasedatum Blu-ray: 20 februari 2013
Releasedatum Blu-ray boxset 1-4: 20 februari 2013
 
Extra's:
• The Recovered Files
 

Technische fiche DVD

Speelduur: 83 (theatrical) en 92 minuten (extended)

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC...

Releasedatum DVD: 20 februari 2013
Releasedatum DVD boxset 1-4: 20 februari 2013
 

FANBOY & CHUM CHUM: KOMISCHE CHAOS!

 
SPONGEBOB: WANORDE IN DE DIEPTE
 

De oceaan is in rep en roer. SpongeBob moet een spreekbeurt houden, Octo raakt gewond op het werk, SpongeBob en Patrick spelen een ruig potje midgetgolf en er gebeurt nog veel meer. Met deze verzameling is het gegarandeerd lachen geblazen!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 107 minuten

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0 stereo: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Spaans

Ondertitels: geen

Releasedatum DVD: 20 februari 2013

 
Extra's:

• Bonusaflevering van Fanboy & ChumChum: Ik, Fanbot

 
TEAM UMIZOOMI – VOLUME 1
 

Team Umizoomi is klaar om in actie te komen! Doe mee met wiskundehelden Milli, Geo en Bot, die hun indrukwekkende wiskundekrachten gebruiken om hun vrienden in Umi Stad te helpen. Ontcijfer het patroon van het lied van een havikjong om moeder havik terug naar het nest te lokken, weeg emmers met kool en water af om een trein bij te tanken, ga op zoek naar ontbrekende vormen om een vlieger te repareren, en nog veel meer!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 115 minuten

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0 stereo: Engels, Frans, Duits, Italiaans; Dolby Surround 2.0 mono: Nederlands, Spaans

Releasedatum DVD: 20 februari 2013
 
Extra's:

• Bonusaflevering van Bubble Guppies: "Fijne Schelpdag"

 

FUN SIZE

 

De film gaat over de sarcastische Wren (Victoria Justice), een tiener die zo weinig mogelijk te maken wil hebben met haar gestoorde familie en daarom maar gaat studeren. Voordat dit gebeurt moet ze in de nacht van Halloween nog één keer op haar broertje Albert letten, zodat haar moeder uit kan gaan met haar veel jongere vriendje. Wren raakt even afgeleid en raakt Albert kwijt tussen alle kinderen op straat. Samen met drie vrienden gaat ze op zoek naar haar broertje en beleven ze tegelijkertijd een doldwaze nacht.

 
Technische fiche Blu-ray

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Italiaans, Spaans, Duits...; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Engels CC, ...

Releasedatum Blu-ray: 27 februari 2013
 
Technische fiche DVD

Beeldformaat: 1.78:1

Dolby Digital 5.1: Engels, Spaans

Ondertitels: Nederlands, Engels CC, Spaans, Portugees

Releasedatum DVD: 27 februari 2013