:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE HANGOVER III
PERSBERICHT: THE HANGOVER III
Bron: Warner - Datum: 2013-09-03 - Geplaatst door: Werner
THE HANGOVER III

Zorg er alvast voor dat je genoeg pakjes Dafalgan in huis hebt want op 2 oktober trekken we met The Wolfpack een laatste keer richting Las Vegas, met de Blu-ray- en DVD-release van The Hangover III! Na de dood van zijn vader heeft Alan het op zijn zachtst gezegd een beetje moeilijk. Z'n vrienden besluiten hem te laten behandelen en nemen hem mee, maar onderweg loopt er het een en ander volledig uit de hand. Alle wegen leiden naar 1 persoon... Mr. Chow! Geniet voor een laatste keer van de leukste kater die je ooit gehad hebt, en haal vanaf 2 oktober The Hangover III in huis!

Bovendien is vanaf 2 oktober ook de volledige Hangover-trilogie beschikbaar op Blu-ray en DVD, exclusief bij MediaMarkt! Zet je schrap voor een marathon boordevol feesten, drank, mysterieuze tijgers in de badkamer en tattoo's in het gezicht maar wees gerust: achteraf weet je er niets meer van!

Synopsis
Deze keer is er geen huwelijk. En ook geen vrijgezellenavond. Wat zou er in hemelsnaam fout kunnen gaan? 1 ding is zeker: als The Wolfpack op stap gaat, is alles mogelijk. The Hangover Part III, met wederom Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) in de hoofdrollen, is het epische slot van de trilogie over chaos en vele foute beslissingen. Deze keer maakt ook John Goodman deel uit van de sterrencast. Het scenario is van Todd Phillips en Craig Mazin, het duo dat ook tekende voor het scenario van The Hangover Part II.

Bonusmaterialen
• Extended Scenes (DVD, BD)
• Outtakes (DVD, BD)
• The Wolfpack's Wildest Stunts (BD)
• Pushing the Limits (BD)
• Inside Focus: The Real Chow (BD)
• Replacing Zach: The Secret Auditions (BD)