:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: TOWN & COUNTRY - TREMORS 3
PERSBERICHT: TOWN & COUNTRY - TREMORS 3
Bron: Universal - Datum: 2002-05-16 - Geplaatst door: Serge
TOWN & COUNTRY
Architect Porter en zijn vrouw Ellie vieren hun 25ste trouwdag en blikken terug op een gelukkig en succesvol leven. Wanneer Porters goede vriend Griffin opbiecht een affaire te hebben, raakt Porter in een midlifecrisis. Hoewel hij weet dat geen enkele vrouw aan Ellie kan tippen, is hij zeer gevoelig voor de charmes van andere vrouwen. Toch slaagt hij erin de verleiding van de sensuele celliste Lex te weerstaan. Maar als de vrouw van Griffin Porter inhuurt om haar huis te renoveren, wordt het pas echt lastig om trouw te blijven.

Cast: Warren Beatty (Bulworth) - Diane Keaton (The First Wives Club) - Goldie Hawn (The First Wives Club) - Natassja Kinski (One Night Stand) - Andie MacDowell (Four Weddings And A Funeral) - Garry Shandling (Zoolander) - Jenna Elfman (Keeping The Faith)

Regie: Peter Chelsom (Serendipity)

Releasedatum: 18/07/2002

Specificaties:
Beeld: 16:9 anamorfisch
Geluid: Engels DTS 5.1 en Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 2001
Leeftijd: MG6
Speelduur: 100 min.

Extra's:
• Trailer
• TV Spot
• Interviews
• B-Rolls
• Production notes



TREMORS 3: BACK TO PERFECTION
Mensenetende monsters die telkens van gedaante veranderen zorgen weer voor paniek in het stoffige stadje Perfection, Nevada en de survivalist Burt Gummer is de enige die iets aan deze laatste ontwikkeling in de evolutie kan doen! Bijgestaan door een stel jonge plaatselijke ondernemers, gebruikt Burt zijn enorme kennis over wapens tegen de laatste en dodelijkste generatie Graboids. Als Burt en zijn nieuwe partners ze niet tegen kunnen houden, zullen deze wezens ervoor zorgen dat het dorpje Perfection van de aardbodem wordt weggevaagd. Tremors 3 is een schokkende, explosieve en uitermate spannende film!

Cast: Michael Gross (Tremors, Tremors 2 en de tv-serie Family Ties) - Shawn Christian (tv-serie As The World Turns) - Susan Chuang (tv-serie Dharma & Greg)

Regie: Brent Maddock (Tremors, Tremors 2)

Releasedatum: 25/07/2002

Specificaties:
Beeld: 16:9 anamorfisch
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 2001
Leeftijd: 12
Speelduur: 105 min.

Extra's:
• Spotlight op locatie,
• Trailers