:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE FOLLOWING SEIZOEN 1
PERSBERICHT: THE FOLLOWING SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2013-09-25 - Geplaatst door: Werner
THE FOLLOWING SEIZOEN 1

Met Halloween in het vooruitzicht mogen zij die over stalen zenuwen beweren te beschikken zich schrap zetten, want met het (letterlijk) bloedstollend spannende The Following verschijnt in oktober een van de meest spraakmakende series uit de States op Blu-ray en DVD. Rasacteur Kevin Bacon (Mystic River, Footloose) vertolkt op magistrale wijze de rol van voormalig FBI-agent Ryan Hardy, die als raadgever gevraagd wordt wanneer de beruchte seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy, Rome) uit de gevangenis weet te ontsnappen. De reeks werd geschreven door Kevin Williamson, die eerder zijn sporen verdiende met het creëren van de Scream-franchise. Het eerste seizoen van The Following is vanaf 23 oktober beschikbaar op Blu-ray en DVD bij Warner Home Video.

Synopsis
Volgens FBI-schattingen zijn er om en bij de 300 seriemoordenaars in de Verenigde Staten. Wat als zij met elkaar in aanraking zouden komen? Met elkaar zouden communiceren? En wat als slechts één man hier een einde aan kan maken? Wanneer de beruchte seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy) uit de gevangenis ontsnapt en opnieuw aan het moorden gaat, zet voormalig FBI-agent Ryan Hardy (Golden Globe-winnaar Kevin Bacon), de man die Carroll negen jaar geleden achter slot en grendel plaatste, de achtervolging in.

Samen met FBI-specialiste Debra Parker en nieuwkomer Mike Weston komt Hardy er snel achter dat Carroll een netwerk van toegewijde volgelingen op de been heeft gebracht die altijd en overal kunnen opduiken om de duivelse opdracht van hun leider uit te voeren. Dramatische taferelen achtervolgen Hardy en het FBI-team terwijl het netwerk van volgers zich als een steeds groter wordende olievlek uitbreidt, en dat allemaal geregisseerd door de psychotische Carroll. Niemand is nog te vertrouwen, want iedereen zou wel 's een volger kunnen zijn...

Bonusmaterialen:
• From a Dark Place: Maximum Episode Mode (DVD, BD)
• The Thrill of Horror (DVD, BD)
• The Followers Den (DVD, BD)
• The Poe Mask (DVD, BD)
• The Following: Free Megan (DVD, BD)
• Deleted Scenes (DVD, BD)UIT HET ARCHIEF