:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: PRETTY LITTLE LIARS EN SUBURGATORY SEIZOEN 1
PERSBERICHT: PRETTY LITTLE LIARS EN SUBURGATORY SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2013-10-23 - Geplaatst door: Werner
PRETTY LITTLE LIARS SEIZOEN 1

Geheimen zijn heilig voor meisjes, dat weet iedereen. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat de hel losbreekt wanneer plots al deze geheimen beetje bij beetje onthuld worden. Met ongeveer 3 miljoen kijkers per aflevering mag Pretty Little Liars gerust tot de populairste reeksen uit de Verenigde Staten gerekend worden. Het eerste seizoen van deze serie, die reeds bekroond werd met verschillende People's en Teen Choice Awards, is vanaf 13 november verkrijgbaar op DVD!

Rosewood is een modelstadje met talloze geheimen. Het meest duistere geheim behoort toe aan de mooiste meisjes van de stad: Aria (Lucy Hale, Privileged), Spencer (Troian Bellisario), Hanna (Ashley Benson, Eastwick, Spring Breakers) en Emily (Shay Mitchell). Nu dreigt alles uit te komen. Precies een jaar geleden verdween de leider van de groep, Alison, wat meteen ook het einde betekende van de vriendschap tussen de meisjes. Nu krijgen ze echter berichtjes van ene ‘A’, die dingen vertelt die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en gooit er angstaanjagende bedreigingen uit. De 4 meisjes komen terug samen om uit te vinden wat er aan de hand is. Is Alison terug? Of is het iemand anders? Beleef het mysterie met het complete eerste seizoen van deze boeiende nieuwe serie, die is gebaseerd op de New York Times - bestsellers van Sara Shepard. Zeer verslavend!

Extra's:
• Pretty Little Liars: Two Truths and a Lie,
• The Making of Pretty Little Liars,
• Little Secrets from the Set,
• Unaired Scenes

SUBURGATORY SEIZOEN 1


Ook het eerste seizoen van het satirische Suburgatory is binnenkort verkrijgbaar op DVD. In de reeks zien we hoe Tessa (Jane Levy) uit haar veilige cocon in de stad wordt losgerukt, en samen met haar vader naar de voorstad verhuist. Daar moet ze zich aanpassen aan een volledig nieuwe omgeving, met grote huizen, strakke tuintjes en mogelijk nog strakkere buurvrouwen!

Tessa (Jane Levy, Shameless), een tiener uit New York City, voelt zich als een vis in het water in haar stad. Wanneer haar bezorgde vader George (Jeremy Sisto, Law & Order, Six Feet Under) samen met haar naar de rustige voorstad verhuist, krijgt Tessa een cultuurschok. De voorstad kan voor sommigen de hemel lijken, voor Tessa is het haar eigen versie van de hel. In de 22 afleveringen van seizoen één van deze heerlijke, satirische comedyserie van Emily Kapnek (Parks and Recreation) proberen Tessa en haar vader met de nodige humor te vechten om te overleven in de schone straten van de voorstad!

Extra's:
• Somewhere Between Heaven and Hell: Life in Suburgatory,
• Cast & Crew interviews,
• Unaired Scenes,
• Gag Reel


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron