:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE HOBBIT EXTENDED EDITION
PERSBERICHT: THE HOBBIT EXTENDED EDITION
Bron: Warner - Datum: 2013-10-25 - Geplaatst door: Werner
THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY - EXTENDED EDITION

Vanad 13 november beschikbaar op Blu-ray, Blu-ray 3D en DVD

Nieuws uit de Gouw! Warner Home Video zorgt op 13 november met de release van The Hobbit: An Unexpected Journey Extended Edition voor het ideale opwarmertje voor de bioscooprelease van de tweede film uit de trilogie, The Hobbit: The Desolation Of Smaug.

The Hobbit: An Unexpected Journey Extended Edition zal verkrijgbaar zijn als een 5-disc Blu-ray 3D-set die de Blu-ray 3D en Blu-ray versies van de Extended Edition bevat; een 3-disc Blu-ray en een 5-disc DVD. De Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD bevatten allemaal een nieuwe en verbeterde Digital Copy, waarmee consumenten de Standard Definition bioscoopversie onmiddellijk kunnen downloaden en streamen naar computers, tablets en smartphones.

Deze nagelnieuwe versie bevat, naast 13 minuten aan extra videomateriaal die afzonderlijke scènes uitbreidt, maar liefst negen uur aan nieuw, uniek bonusmateriaal, waardoor fans deze editie als hun 'precious' mogen beschouwen!

Synopsis

The Hobbit: An Unexpected Journey, die genomineerd werd voor 3 Oscars, volgt de reis van hoofdpersonage Bilbo Balings (Martin Freeman), die een epische tocht onderneemt om het eens verloren dwergenkoninkrijk Erebor te heroveren op de draak Smaug. Wanneer hij op een dag uit het niets benaderd wordt door de tovenaar Gandalf (Ian McKellen) besluit Bilbo om zich bij 13 (hongerige en dorstige) dwergen te voegen. Onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild (Richard Armitage) vertrekken ze op een reis die hen leidt langs de wildernis, verraderlijke gebieden vol Aardmannen, Orks en dodelijke Wargs, en een mysterieuze, sinistere figuur die bekend staat als de Necromancer. Alvorens ze hun doel, de woestenij rondom de Eenzame Berg, bereiken moet het gezelschap zich eerst een weg banen door de hachelijke tunnels van de Aardmannen. Hier ontmoet Bilbo een schepsel dat zijn leven voor altijd zal veranderen... Gollem. Daar, op de kusten van een ondergronds meer, ontdekt Bilbo Balings bij zichzelf talenten en een dosis moed waarvan hij het bestaan niet wist, en krijgt hij Gollem’s ‘precious’ ring in bezit. Het lijkt een simpele, gouden ring maar Bilbo heeft geen idee op welke manier het lot van Midden – aarde eraan verbonden is..

Bonusmaterialen:
• Commentaar van regisseur / producer / scenarist Peter Jackson en Philippa Boyens, co-producer/ scenarioschrijfster
• 'The Appendices' - Een meerdelige chronologische documentaire van de verfilming van The Hobbit: An Unexpected Journey laat de voorbereidingen zien bij verschillende afdelingen van de film, in de maanden voorafgaand aan de start. Onder andere de fotografie, de bootcamp training voor de hoofdcast, het werk op de set in chronologische volgorde door de drie filmperiodes en de wereld van de digitale effecten komen aan bod.
• Nieuw-Zeeland: Thuis van Midden-Aarde
Recent nieuws van dezelfde bron