:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE HEAT
PERSBERICHT: THE HEAT
Bron: Fox - Datum: 2013-12-14 - Geplaatst door: Werner
THE HEAT

Comedy met Sandra Bullock en Melissa McCarthy als agentes met ballen
Vanaf 11 december verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

De rampzalige en vooral hilarische samenwerking tussen Sandra Bullock en Melissa McCarthy in The Heat wordt op 11 december uitgebracht op Blu-ray en DVD door Twentieth Century Fox Home Entertainment. De Blu-ray is een must-have, want de vele ongecensureerde en nooit eerder vertoonde extra’s maken de film nog grappiger en pittiger!

Synopsis
Sandra Bullock speelt de keurige FBI-agente Sarah Washburn. Ze gaat altijd methodisch te werk en heeft een uitmuntende reputatie, maar haar arrogantie en tomeloze ambitie maken haar niet geliefd bij haar collega’s. Melissa McCarthy speelt Shannon Mullins, een politieagente uit Boston, met een grote mond en een kort lontje. Zowel Sarah als Melissa hebben nog nooit een partner gehad. Dus als deze totaal verschillende agentes samen de strijd moeten aanbinden tegen een gewetenloze drugsbaron, gaan ze eerst de strijd aan met elkaar.

Cast
Het komische duo is zorgvuldig gecast door regisseur Paul Feig, die ook Bridesmaids achter zijn naam heeft staan. Sarah Ashburn, de keurige en strikte agente, wordt gespeeld door Oscarwinnares Sandra Bullock (Extremely Loud & Incredibly Close). Haar tegenspeelster, de onbeschaamde agente Shannon Mullins, wordt vertolkt door Melissa McCarthy (Bridesmaids). Samen vormen zij een bijzonder, maar vooral hilarisch tweetal vol actie en sensatie. De chemie tussen de twee was vanaf het begin al overduidelijk. “Sandy and I fell in movie love,” grapte McCarthy in een interview. Bullock en McCarthy hebben hun eigen stempel op de film gedrukt door continu te improviseren. Dit maakte de scènes nóg hilarischer en groffer, iets wat mannelijke kijkers ook zeker zal aanspreken.

The unbelievable unseen uncensored version
Enkel op Blu-ray kun je de ongecensureerde versie van de film zien aan de hand van de vele extra’s die nóg brutaler, heftiger en grappiger zijn. Je wordt maar liefst 2 uur lang vermaakt met bloopers, alternatieve scènes en pittige situaties met Mullins en haar familie. Naast de Blu-ray is ook de DVD uitgebreid met grappige extra’s, zoals Mullins in actie, Masterclass en Over en Uit. Regisseur Paul Feig neemt je mee achter de schermen en voorziet je van uniek audiocommentaar.

Productinformatie Blu-ray
Titel: The Heat
Releasedatum: 11 december 2013
Genre: Comedy
Leeftijd: 12
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Speelduur: 117 minuten
Audio: Engels DTS-HD MA 5,1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)

Extra's:
• Bloopers
• Making of
• Mullins in het kwadraat
• Lachen met de familie Mullins
• Verwijderde, verlengde en alternatieve scènes
• Audiocommentaar van regisseur Paul Feig en Melissa McCarthy
• En nog veel meer

Productinformatie DVD
Titel: The Heat
Releasedatum: 11 december 2013
Genre: Comedy
Leeftijd: 12
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Speelduur: 112 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5,1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)

Extra's:
• Introductie
• Mullins in actie
• Masterclass
• Over en uit
• Audiocommentaar van regisseur Paul Feig
Recent nieuws van dezelfde bron