:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Wild Bunch >> PERSBERICHT: NIEUWE RELEASES
PERSBERICHT: NIEUWE RELEASES
Bron: Wild Bunch - Datum: 2014-07-04 - Geplaatst door: Werner
PARKLAND

Na de aanslag op president John F. Kennedy op 22 november 1963 werd er in het Parkland ziekenhuis met man en macht tevergeefs gewerkt om het leven van de president te redden. De gebeurtenis choqueerde de hele wereld en liet zijn sporen overal achter. Zo ook bij de medische staf van het ziekenhuis, de Dallas Secret Service, de FBI-agenten en de onwetende cameraman Abraham Zapruder, die de filmbeelden van de moordaanslag in zijn bezit bleek te hebben.

Regie: Peter Landesman
Herkomst: USA 2014
Cast: Paul Giamatti, Billy Bob Thornton, Zac Efron, Marcia Gay Harden, James Badge Dale, Mark Duplass,Jacki Weaver, Ron Livingston
Speelduur: 93 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 juni 2014

ONLY LOVERS LEFT ALIVE

Muzikant Adam is hevig teleurgesteld in de moderne mens en leidt daarom een teruggetrokken bestaan. De hereniging met zijn grote liefde Eve doet hem echter weer opleven. Hoewel het vampierenkoppel al een aantal eeuwen samen is, wordt de relatie dit keer zwaar op de proef gesteld door het bezoek van Eve’s rebelse zusje. Weten ze te overleven terwijl de moderne wereld om hen heen langzaamaan weg lijkt te kwijnen?

Regie: Jim Jarmusch
Genre: Drama
Herkomst: USA 2013
Cast: Tilda Swinton, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, John Hurt
Speelduur: 123 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 juni 2014

WE ARE THE BEST

Stockholm, 1982. Bobo, Klara en Hedvig, drie tienermeiden die cool en sterk zijn, maar ook ietwat vreemd en verward. Die veel te vroeg voor zichzelf moeten zorgen. Die vissticks opwarmen in een broodrooster terwijl hun moeder in het café is. Drie meiden die een punkband starten zonder een instrument te bespelen. Hoezo, punk bestaat niet meer?!

Regie: Lukas Moodysson
Genre: Drama, komedie
Herkomst: Zweden 2014
Cast: Mira Barkhammar, Mira Grosin, Liv LeMoyne, Anna Rydgren, David Dencik
Speelduur: 123 minuten
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Releasedatum dvd: 31 juli 2014

THE INVISIBLE WOMAN

Engeland, 1883. De getrouwde Charles Dickens ontmoet op een dag de jonge Nelly, een ambitieuze actrice die een rol in één van zijn toneelstukken heeft weten te bemachtigen. Hij is onder de indruk van haar acteertalent én van haar schoonheid. Al gauw wordt ze Dickens’ muze en de focus van zijn passie. Maar geheimhouding van de relatie is de prijs die ze moeten betalen, waardoor Nelly veroordeeld is tot een onzichtbaar bestaan.

Regie: Ralph Fiennes
Genre: Drama
Herkomst: Groot-Brittanië 2014
Cast: Ralph Fiennes, Kristin Scott Thomas, Felicity Jones
Speelduur: 111 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Releasedatum dvd: 31 juli 2014

LA JAULA DE ORO

Juan, Sara en Samuel zijn 15 jaar wanneer ze hun thuisland Guatemala ontvluchten om via Mexico de grens bij de Verenigde Staten over te steken. Onderweg ontmoeten ze de indiaan Chouk die geen Spaans spreekt en geen officiële documenten heeft. Ze geloven allemaal dat er in Amerika een betere toekomst op ze staat te wachten, maar al snel wordt de harde realiteit duidelijk.

Regie: Diego Quemada-Diez
Genre: Drama
Herkomst: Mexico 2014
Cast: Brandon Lopéz, Rodolfo Dominquez, Karen Martinez
Speelduur: 102 minuten
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Releasedatum dvd: 14 augustus 2014

SUPERNOVA

Meis woont met haar ouders en oma in de bocht van de weg. Ze droomt van een groots en meeslepend leven, maar het enige wat er gebeurt is het wachten tot de volgende auto de bocht mist en de gevel van het huis ramt. Supernova gaat over de zoektocht van Meis naar haar seksuele identiteit en haar dromen, over een familie die wacht op het onvermijdelijke.

Regie: Tamar Van den Dop
Genre: Drama
Herkomst: Nederland 2013
Cast: Gaite Jansen, Tamar Van den Dop, Bob Schwarze
Speelduur: 102 minuten
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Releasedatum dvd: 14 augustus 2014
UIT HET ARCHIEF