:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2014
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2014
Bron: Universal - Datum: 2014-08-19 - Geplaatst door: Werner
JARHEAD 2: FIELD OF FIRE

Met oorlogswonden en getraumatiseerd door de oorlog, krijgt korporaal Chris Merriman de leiding over een unit die verantwoordelijk is voor het bevoorraden van een post op de rand van een gebied dat in handen is van de Taliban. Terwijl ze de vijandige Helmand provincie doorkruisen worden ze gestopt door een Navy Seal en krijgen ze een belangrijke internationale missie opgelegd: een Afghaanse vrouw, bekend door haar gevecht tegen de Taliban, moet in veiligheid gebracht worden en het land uit. Zonder enige hulp moeten Merriman en zijn team al hun moed en kogels verzamelen om zich een weg te banen door een land dat door oorlog wordt verscheurd en de vrouw in veiligheid brengen. Jarhead 2: Field Of Fire met Stephen Lang (Avatar), Esai Morales (Criminal Minds), Cole Hauser (Olympus Has Fallen) en Bokeem Woodbine (Riddick) is intens en zit bomvol actie.

Genre: Drama, Oorlog
Regie: Don Michael Paul
Cast: Jason Wong, Stephen Lang, Cole Hauser, Esai Morales
Releasedatum dvd en Blu-ray: 10/09/2014
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures
Speelduur: dvd: 98 min.; Blu-ray: 102 min.
Beeldformaat: 16:9
Geluid: dvd: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1; Blu-ray: Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans

JARHEAD 1+2 BOXSET

Genre: Biografie, Drama, Oorlog
Regie: Sam Mendes
Cast: Jake Gyllenhaal, Jamie Foxx, Lucas Black
Speelduur: 216′
Geluid: dvd: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans

Oscarwinnaar Jamie Foxx (Collateral, Ali) en Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, The Day After Tomorrow) spelen prachtrollen in dit portret van een groep jonge soldaten, “Jarheads”, gelegerd in Irak ten tijde van de explosieve Golfoorlog. Een schrijnend eerlijk verhaal van de met een Oscar bekroonde regisseur van American Beauty, Sam Mendes.





BARBIE AND THE SECRET DOOR

Releasedatum dvd en Blu-ray: 17/09/2014


CALIFORNICATION SEIZOEN 7
CALIFORNICATION - THE COMPLETE SERIES


Releasedatum dvd: 17/09/2014


DEXTER SEIZOEN 8
DEXTER - THE COMPLETE SERIES


Releasedatum dvd en Blu-ray: 17/09/2014


DOWNTON ABBEY SEIZOEN 4

Het vierde seizoen van Downton Abbey speelt zich af in 1922, zes maanden na de tragische dood van Matthew. Zijn verlies heeft diepe sporen nagelaten bij onze vertrouwde en geliefde personages: de Crawleys én het personeel waarmee ze zo nauw verbonden zijn. Daarnaast zijn er ook tal van nieuwe uitdagingen. Mary kijkt de toekomst somber tegemoet als alleenstaande moeder en wordt door de familie aangemoedigd om de scherven van haar gebroken leven te lijmen. Ze aanvaardt een nieuwe functie op het somptueuze landgoed en moet, als weduwe, een stoet huwelijkskandidaten de revue laten passeren. Buiten de beschermde cocon van Downton zijn de roaring twenties intussen volop losgebroken. Rose voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot het bruisende Londense nachtleven en dat voorspelt niet veel goeds voor de Crawleys. De ontluikende relatie tussen Edith en Gregson wordt bedreigd door gebeurtenissen die ze niet zelf in de hand heeft. Intussen laaien ook beneden de passies hoog op. Er zullen jonge harten gebroken worden...

Genre: Drama
Cast: Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Maggie Smith
Release Blu-ray: 14/05/2014
Release DVD volledig seizoen: 17/09/2014
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Television
Speelduur: 350 min.
3 BRD - 8 afleveringen + Kerstspecial 2013
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden

Extra’s:
• Making of
• Downton Diaries
• Meet the New Cast




DOWNTON ABBEY SEIZOEN 1-4

Release dvd en Blu-ray: 17/09/2014


90210 – SEIZOEN 5

Neem afscheid van 90210, de postcode met meer geld, drama en passie dan alle andere! Dit verleidelijke vijfde en laatste seizoen brengt schokkende nieuwe uitdagingen voor de schatrijke en prachtige Angelenos die we hebben gevolgd sinds de middelbare school. Dit seizoen heeft iconische gastrollen, een schitterende soundtrack, de 100ste aflevering en dit allemaal op deze 5-disc set. In dit finale hoofdstuk kan je voor een laatste keer de vriendschappen, mode en de zonden ervaren van 90210.

Genre: Comedy, Drama, Romantiek
Cast: Shenae Grimes, Tristan Wilds, AnnaLynne McCord
Releasedatum dvd: 17/09/2014
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount
Speelduur: 877′
5 DVD - 22 afleveringen
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans

Extra’s:
• Set Tours: Silver’s Apartment And Offshore Renovated
• Casting 90210
• Script To Screen: Creating An Episode
• Season In Review: The Last Chapter
• 90210 4ever: Retrospective
• Gag reel
• Deleted scenes


THE GOOD WIFE – SEIZOEN 4

The Good Wife is onder andere van de hand van producer Ridley Scott, die ook verantwoordelijk is voor de crimeserie Numb3rs en kaskrakers als Gladiator en Hannibal. Archie Panjabi mocht dit jaar een Emmy Award ophalen voor haar rol in The Good Wife. Hoofdrolspeelster Julianna Margulies, zelf getrouwd met een advocaat, ontving eerder al een Emmy Award voor de rol van verpleegster Carol Hathaway in ER. Alicia Florrick keert na dertien jaar afwezigheid terug in de rechtszaal. Haar oude studievriend Will Gardner (Josh Charles) is inmiddels partner bij het advocatenkantoor waar Alicia onderaan de ladder moet beginnen. Diane Lockhart (Christine Baranski), de toppleiter van de firma, biedt Alicia aan als haar mentor te fungeren. Maar ze merkt al snel dat hier wel wat tegenover staat. Gelukkig vindt Alicia een bondgenoot in Kalinda Sharma (Archie Panjabi), de pittige onderzoeker van het bedrijf.

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie
Cast: Juliana Margulies, Chris Noth
Releasedatum dvd: 17/09/2014
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Paramount


DEFIANCE SEIZOEN 2

Releasedatum dvd: 24/09/2014