:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> WorldWide Cinema >> PERSBERICHT: THE BLADE
PERSBERICHT: THE BLADE
Bron: WorldWide Cinema - Datum: 2002-06-11 - Geplaatst door: Serge
WorldWide Cinema opent zijn sell thru verhaal meteen met een topper van jewelste: The Blade, vanaf 18 juni te koop op dvd.

Hong Kong-regisseur Tsui Hark, bekend van de Once Upon A Time In China-films, combineert gewelddadige kungfugevechten en bloederige zwaardduels in dit meeslepende epos, gebaseerd op de legendarische film One-Armed Swordsman.

Een jonge zwaardvechter wil wraak nemen op de mysterieuze, getatoeëerde moordenaar van zijn vader. Wanneer hij hem heeft gevonden volgt een bloederige strijd waarbij de jongen een arm verliest. Iedereen denkt dat hij dood is, maar in het geheim leert hij de kunst van het zwaardvechten met één arm. Met zijn dodelijke vechtstijl heeft de jongen zich tot een perfecte moordmachine ontwikkeld. En hij wil nog maar één ding: wraak!

Boordevol bloederige en spectaculaire vechtscènes biedt The Blade, met Tsui Hark¹s verbazingwekkende camerawerk en de ongelooflijke acrobatiek van hoofdrolspelers Chui Cheuk en Xin-Xin Xiong, een filmspektakel zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. The Blade zet WorldWide Cinema meteen op de landkaart!

Regisseur: Tsui Hark (Once Upon a Time in China, Iron Monkey, Black Mask)

Cast: Chui Man Cheuk (Body Weapon, Black Sheep Affair, Once Upon a Time in China), Xin-Xin Xiong (Black Sheep Affair, Black Mack, Once Upon a Time in China 2), Moses Chan (Purple Storm, GenX Cops, Black Mask)

Specificaties:
Beeld: 4:3
Geluid: Engels Dolby ?
Ondertitels: Nederlands
Jaar:
Leeftijd: 16
Speelduur: 100 min.

Extra's:
• Animated Biography Showcase
• Photo Gallery
• Chui Man Cheuck Interview
• Wu Shu Showcase by Chui Man Cheuck
• Hong Kong Theatrical Trailer
• Chui Man Cheuck Trailers
• Tsui Hark Trailers

Releasedatum: 18 juni 2002