:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> RELEASEBERICHT: KOOPDVD JULI 2002
RELEASEBERICHT: KOOPDVD JULI 2002
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2002-05-14 - Geplaatst door: Serge
LUCKY TOWN
Een suspense thriller die zich afspeelf in Los Vegas. De mooie en talentvolle Kirsten Dunst (binnenkort te zien in Spiderman) en veteraan James Caan (The Godfather-trilogie, The Yards) spelen hier beiden zeer overtuigende hoofdrollen in.

Lidda (Kirsten Dunst) en Colonel maken een trip naar Las Vegas. Lidda gaat op zoek naar haar vader Charlie (James Caan), die een beroepsgokker is. Bovendien droomt Colonel van een carrière als gokker. De 2 worden verliefd, maar hun leven komt in gevaar als Colonel wordt verward met Tony, een gangster en aartsvijand van Charlie. Lidda en Colonel worden gedwongen te gokken met met de hoogste inzet die bestaat... hun levens.

De DVD heeft een window van 3 maanden en bevat de volgende specificaties:
- Beeldformaat Full Frame 4:3
- Geluid Dolby Stereo 2.0
- Trailers other DVD releases



SUDDENLY NAKED
Een heerlijke sexy comedy. Een zalige feelgood- movie....

De mooie 39 jarige Jackie York is een beroemde, maar uitgebluste schrijfster, die geen regel meer op papier krijgt. Het lijkt allemaal wel alsof ze het prima voor elkaar heeft aan de buitenkant, maar niemand kent de echte Jackie. Die heeft sex met haar aanbidders en geeft ze cijfers. Dan ontmoet ze Patrick, een slimme geestige 22 Jarige schrijver die perfect past bij haar talent en gevoel voor humor.

De DVD heeft een window van 3 maanden:
- Beeldformaat 16:9, anamorphic
- Geluid Dolby Digital 5.1 en Dolby stereo 2.0
- Trailers other DVD releases
- Interviews
- Behind the Scenes
- Filmclips