:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: SNIP & SNAP PROFICIAT
PERSBERICHT: SNIP & SNAP PROFICIAT
Bron: Source 1 Media - Datum: 2015-01-12 - Geplaatst door: Werner
Misschien heeft u het al gehoord of zat u vol spanning achter de buis. Op 7 januari jl. werden namelijk de Musical Awards uitgereikt in het Beatrixtheater te Utrecht. Het Gala was voor het eerst in drie jaar weer live te volgen op televisie en zo kon heel Nederland meegenieten van de uitreiking en optredens van heel veel musicals. De Musical Awards 2015 trokken meer dan 2,3 miljoen kijkcijfers! Als klap op de vuurpijl werd bekend gemaakt dat de musical met de meeste awards Moeder, Ik Wil Naar De Revue is geworden. Deze musical ontving maar liefst 5 awards!

De grondleggers van de Nederlandse musicals waren natuurlijk Snip & Snap. Snip en Snap was een komisch duo bestaande uit Willy Walden en Piet Muijselaar. Met hun eigen revue trokken ze in de periode van 1937 tot 1977 volle zalen.

Snip & Snap Proficiat (dit is al het werk dat van Snip & Snap bewaard is gebleven) brengen wij in februari opnieuw uit met een verlaagde PPD!

Snip & Snap - Proficiat
Ja, dat was revue! Met hun komische scènes en hilarische uitspraken hielden Willy Walden en Piet Muyselaar meer dan dertig jaar lang miljoenen Nederlanders in hun ban. De complete DVD box geeft een boeiend beeld van de onvergetelijke Snip & Snap Revue waarvan Willy Walden en Piet Muyselaar 40 jaar lang het middelpunt vormden.

In deze oeuvre box zijn de volgende dvd’s opgenomen:
• Uit Het Plakboek van de Revue
• Snip en Snap Souvenirs - extra editie 75 jaar.
• Bonus: TV monument René Sleeswijk: Han Peekel in gesprek met Hans Sleeswijk over herinneringen aan zijn vader en zijn Snip en Snap Revue.

Snip & Snap Proficiat
Speelduur ca 9 uur
Releasesatum: 05/02/2015,