:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2015
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2015
Bron: EIC - Datum: 2015-02-16 - Geplaatst door: Werner
WATERLOO - THE LAST BATTLE

Waterloo: The Last Battle. Het fascinerende verhaal van de veldslag die de wereld voorgoed zou veranderen. De film beschrijft tot in detail het verloop van het gevecht, gebaseerd op geschreven getuigenissen van de echte deelnemers aan de strijd. Op 18 juni 2015 wordt de tweehonderdste verjaardag van de veldslag gevierd, waardoor deze documentaire een heus rendez-vous met de geschiedenis wordt.

Format: DVD
Genre: Oorlog, Documentaire
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits
Speelduur: ca. 95 min


 
SAINTS AND SOLDIERS - BATTLE OF THE TANKS

Mei 1945. De 2de Wereldoorlog lijkt in het voordeel van de geallieerden beslist te zijn en de meeste soldaten snakken naar het eind van de strijd. Zo ook de bemanning van een Amerikaanse tank. Bij een laatste routinepatrouille in een verlaten gedeelte van het Harzgebergte in Midden-Duitsland, stuiten ze echter op de aanwezigheid van een Duits peloton dat voorbereidingen treft om een val op te zetten voor de Amerikaanse bevoorradingstrucks. De Nazi-tanks worden bemand door een groep achtergebleven jonge, fanatieke soldaten die besloten hebben te willen vechten tot de dood. Een levensbedreigend kat en muis spel ontstaat.

Format: DVD/Blu-ray
Genre: Oorlog
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 februari 2015


 
DISCIPLINE
No Grey, only black and white

Vanaf heel jonge leeftijd werkt miljonairsdochter Michelle op het kantoor van haar vader. De dagelijkse werkdruk en haar veeleisende ouders zorgen er voor dat zij een erg druk leven heeft zonder veel tijd voor ontspanning. Op een dag ontmoet ze de aantrekkelijke Ryan, die haar in zijn wereld van bondage en SM inwijdt. Er ontstaat een sensuele affaire die hun beider levens voorgoed zal veranderen. Michelle ontdekt stap voor stap haar innerlijke krachten en gebruikt deze om haar leven weer op de rails te krijgen.

Format: DVD
Genre: Erotiek
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min
Releasedatum dvd: 19 februari 2015


 
SURVIVOR
Alone. Stranded. Deadly

2122, de Aarde raakt uit haar baan rond de zon. Het klimaat verandert, rivieren en oceanen verdampen, planten en dieren sterven uit en ook de mensheid lijkt gedoemd om het zelfde lot te ondergaan. De laatste overlevenden verlaten met 7 ruimteschepen de Aarde. Hun missie: het vinden van een bewoonbare planeet. Na een zoektocht van 40 jaar lijken de laatste overlevenden van deze missie gered wanneer hun ruimteschip eindelijk leven ontdekt. De planeet is echter al bewoond. Een nieuwe strijd tot overleven is onoverkomelijk, want de bewoners van de planeet dulden de nieuwkomers niet.

Format: DVD
Genre: Sci-Fi
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


 
BEST OF SHARKS
Alone. Stranded. Deadly

Sharknado 2: Fin Shepard en zijn ex-vrouw April Wexler zijn samen onderweg in een vliegtuig richting New York wanneer een haai zich aan de vleugel van het vliegtuig vastbijt .Dit is het begin van een verwoestende Sharknado die dreigt New York te ruïneren. Het is aan Fin om de stad te redden van de haaienstorm. Natuurlijk weet de ervaren haaienslachter deze keer precies wat hij nodig heeft: zelfgemaakte explosieven, een katapult en… jawel, een kettingzaag! De hele stad New York en zijn bewoners staan als 1 man achter hem in zijn gevecht.

Mega-Shark vs. Mecha-Shark: Een nieuwe 'Mega-haai’ bedreigt de mensheid en de regering produceert een gerobotiseerde kopie van de kolos, in de hoop dat die sterk genoeg blijkt om een titanenstrijd uit te vechten met het origineel. De dappere crew van de metalen haai trekt eropuit voor een strijd tot de dood, terwijl hele steden het slagveld worden.

Shark Week: Een aantal personen worden ontvoerd, samengebracht op een afgelegen eiland en overgeleverd aan de zieke geest van een miljonair die een pervers spel met haaien heeft bedacht.

Format: 3DVD
Genre: Actie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min
Releasedatum dvd: 19 februari 2015


BEST OF GRIMM
De gruwelijkste sprookjes

Hansel & Gretel: Moderne versie van het klassieke 'Hansje en Grietje' sprookje. Gretal werkt in de lokale kruidenierszaak van de, op het eerste zicht, charmante Lilith. Na een ruzie met hun vader verzeilen Hansel en Gretel in het bos en komen terecht bij een afgelegen huisje waar, tot hun grote verbazing, Lilith en haar twee zonen blijken te wonen. Hansel en Gretel worden hartelijk ontvangen maar dan verdwijnt Hansel plots.

Sleeping Beauty: Gedreven door wraak spreekt een tovenares een wrede en onherroepelijke vloek uit over de pasgeboren prinses Dawn, waardoor ze op haar vijftiende verjaardag in een eeuwige slaap terecht komt. Iedereen op het kasteel is hetzelfde lot beschoren als de prinses.


 Grimm's Snow White: Wanneer de koning van een groot en machtig land op gewelddadige manier en onder verdachte omstandigheden om het leven komt, neemt de koningin de leiding over het koninkrijk op zich. Om zeker te zijn dat ze haar macht voor langere tijd kan behouden, vat ze het plan op om haar beeldschone stiefdochter Snow te vermoorden.

Format: 3DVD
Genre: Fantasy
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


BEST OF TEENAGE COMEDY Part 1

MILF: Brandon, Anthony, Nate en Josh zijn vier jeugdvrienden die samen naar dezelfde universiteit gaan. Het studeren lukt aardig, maar met de meisjes van hun leeftijd klikt het niet echt. Ze ontdekken echter dat de wat oudere sexy vrouwen en knappe moeders, de zogenaamde MILFS, aardig opwindend kunnen zijn. En al snel hebben ze de smaak te pakken.

Barely Legal: Cheryl, Sue en Lexi zijn, sinds hun moeders elkaar ontmoetten op de kraamafdeling, hun leven lang al beste vriendinnen. Elk jaar bedenken ze samen iets speciaals om hun verjaardag te vieren. Dit jaar, op hun 18e verjaardag, zijn ze vastberaden om hun maagdelijkheid te verliezen. Ze nodigen zoveel mogelijk leuke jongens uit op hun poolparty om er zeker van te zijn dat ze in hun opzet slagen. Het lijkt een simpel plan maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

18-Year-Old Virgin: De 18-jarige Katie Powers heeft een probleem. Morgen is haar laatste schooldag voor ze gaat verder studeren en ze is nog steeds maagd. Ze neemt zich daarom voor alles op alles te zetten om tijdens deze laatste schooldag op de middelbare school haar maagdelijkheid te verliezen.

Format: 3DVD
Genre: Komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min
Releasedatum dvd: 19 februari 2015


DE SMURFEN - VERLIEFD

De Smurfjes zijn erg teder en genegen. Smurfendorp komt helemaal tot leven wanneer Grote Smurf Valentijnsdag aankondigt, en de Smurfjes barsten van energie om het jaarlijkse bezoek van Cupido voor te bereiden. Smurfin schrijft een briefje met de wens voor slechts één enkele droomsmurf. Knutsel ontmoet een knappe zeemeermin en wordt hopeloos verliefd. Boerensmurf houdt zijn liefde voor Smurfin angstvallig verborgen. Maar wanneer ze gevangen worden door Bolle Gijs, ontdekken ze hun wederzijdse vriendschap. Wilde Smurf voelt zich aangetrokken tot Smurfin. De andere smurfen merken op dat Smurfin ook wel interesse toont voor Wilde Smurf.

Format: DVD
Genre: Animatie
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min


DE SMURFEN - SMURFENAVONTUREN

De Smurfjes beleven met regelmaat spannende avonturen. Hier roepen ze de hulp van Gargamel in wanneer de boosaardige trol die de fontein der jeugd bewaakt, het magische boek van Grote Smurf weet te stelen. Zeeschildpadden, walvissen, verlaten eilanden en piraten spelen door Grote Smurf zijn gedachten, wanneer hij terugdenkt aan de reis van Droomsmurf op zee. Grote Smurf stuurt enkele smurfen op zoek naar de magische smurfensteen. En een draak bedreigt het smurfendorp. Om de draak te bedaren moeten de Smurfen de Chinese reiziger zien te vinden.

Format: DVD
Genre: Animatie
Taal: Nederlands,  Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum dvd: 26 februari 2015


DE SMURFEN - DAAR IS DE LENTE

Met de lente in aantocht, lopen alle Smurfen vrolijk rond. Maar het is niet altijd even leuk. De lente is dit jaar heel vroeg en daardoor lopen ze groot gevaar. Door het overvloedige water ten gevolge van het dooien van de sneeuw dreigt de dam aan het smurfendorp te breken. Smurfin, Brilsmurf en Zieke Smurf worden op verkenning gestuurd. Maar dat gaat niet helemaal goed. En elk jaar wordt er op de eerste lentedag een bootrace gehouden waar alle Smurfen aan deelnemen. Maar nu ligt Gargamel op de loer om hen te vangen. Tijdens de eerste lentenacht helpen de Smurfen Cowboy-Smurf steeds met het scheren van zijn schapen voor wol voor hun winterkleren. Echter deze keer krijgen ze met allerlei obstakels af te rekenen. Tijdens het uitreiken van de Lente-Smurfenprijs, vermomt Hoghata zich dan weer als “de gouden Smurfenprijs“ en wil zo de Smurfen vangen voor haar schoonheidsrecept. En op 1 april halen de Smurfen graag grappen uit met elkaar , maar daar maakt Gargamel dan weer handig gebruik van. Hij vermomt zich in een bessenstruik en lokt de Smurfen in de val.

Format: DVD
Genre: Animatie
Taal: Nederlands,  Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum dvd: 26 februari 2015
Recent nieuws van dezelfde bron