:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
Bron: EIC - Datum: 2015-03-24 - Geplaatst door: Werner
AMERICAN WARSHIPS 2
The mystery is finally revealed

Nadat het presidentiële vliegtuig Air Force One neerstortte tijdens een storm boven de Bermuda Driehoek, wordt een marinevloot er op uit gestuurd om de ontsnappingscapsule, met daarin de president, aan wal te brengen. De crash heeft echter een prehistorisch monster doen ontwaken op de bodem van de oceaan. Het indrukwekkend gedrocht valt het reddingsteam aan. Zijn vernuftigheid, strategie en moderne wapens genoeg om het wezen te verslaan en veilig terug te keren met de president?

Formaat: DVD
Genre: Sci-fi - Actie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min
Releasedatum dvd: 12 maart 2015


MY BOYFRIEND IS A ZOMBIE STONER
Sex, drugs and the walking dead

De leergierige Chrissy krijgt van de voorzitster van de studentenvereniging de opdracht om binnen 24 uur een date te vinden , anders zal ze haar studiebeurs kwijtraken en uit het studentenhuis gezet worden. Per toeval ontdekt ze in het schoollab Rigo. Een op het eerste zicht erg knappe medestudent, maar hij heeft één probleem: hij is een zombie! Maar Rigo vormt weinig gevaar voor zijn omgeving zolang hij maar stoned is en niet boos gemaakt wordt. Zo niet, dan verandert hij in een moordlustige bijtgrage zombie. Chrissy ziet in hem de perfecte date . Maar als een ruzie op het studentenfeest uit de hand loopt en Rigo zijn bloeddorstige honger niet kan onderdrukken, raken heel wat studenten besmet met het zombievirus. Chrissy moet nu een middel vinden om het virus te genezen.

Formaat: DVD
Genre: Horror - Komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min
Releasedatum dvd: 19 maart 2015


 
DE SMURFEN: DE FLUIT MET 6 SMURFEN


Ridder Johan, de moedige page van de koning, zijn vrolijke schildknaap Pirrewiet en natuurlijk de grappige kleine Smurfen zijn de hoofdrolspelers in deze film. Pirrewiet heeft een toverfluit gevonden die de mensen laat dansen. Maar de gemene Pepersack steelt de fluit. Hij wil van de wonderkracht misbruik maken om rijk te worden. Johan en Pirrewiet dwarsbomen zijn boze plannen. Door de hulp van de oude verstrooide tovenaar Homnibus ontdekken ze het eigenwijze Smurfenvolkje. Het loopt uit op een spannend duel met toverfluiten. Wie zal er Smurfen?

Formaat: DVD
Genre: Animatie - Kids/Kinderen
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum dvd: 26 maart 2015


DE SMURFEN: SPROOKJES

Met hun magische kristallen komen de Smurfjes overal terecht . Op deze reis tuimelen ze neer middenin allerlei bekende sprookjes en fabels. Ze ontmoeten AliBaba en zijn rovers, die op hun vliegende tapijt de Smurfen hun kostbaarste bezittingen stelen. Smurfin prikt haar duim aan een doorn van een magische bloem in Babylon en alles wat ze aanraakt verandert in een plant. In Baghdad, het land van 1000-en-één-nacht, ontmoet Klungel Smurf een lampgeest en raakt door zijn onhandigheid vast te zitten binnenin de lamp. En in Camelot zien ze hoe het magische zwaard Excalibur gestolen wordt en King Arthur, Lancelot en tovenaar Merlijn hulpeloos moeten toekijken. Hoe gaan ze zich hier overal uit redden ?

Formaat: DVD
Genre: Animatie - Kids/Kinderen
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum dvd: 26 maart 2015


DE SMURFEN: SMURFINS VRIENDINNETJE SASSETTE


Driftige en Natuursmurf stelen Gargamels formule om een vriendinnetje te maken voor Smurfin en zo wordt Sassette geboren. Sassette veroorzaakt echter overal en alleen maar ellende. Gelukkig kan Grote Smurf haar omtoveren tot een speelse guitige Smurfin die bij alle Smurfen in de smaak valt. Ze nemen dan ook allemaal graag deel aan de Mister Smurf competitie, want de winnaar mag Sassette vergezellen naar het oogstbal. Brilsmurf is ontdaan als hij ontdekt dat Sassette niet kan lezen en probeert haar te leren lezen. Wanneer Sassette haar eerste tand verliest , vertelt Grote Smurf haar dat ze de volgende ochtend een kadootje krijgt van de tandenfee als ze haar tand onder haar hoofdkussen legt . Maar de tandenfee daagt niet op . Zit Gargamel daar weer voor iets tussen ? Sassette doet niets liever dan poppetjes uit papier knippen. Maar als Grote Smurfs toverdrankje op de knipsels terecht komt , gaan de poppen aan het dansen .

Formaat: DVD
Genre: Animatie - Kids/Kinderen
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum dvd: 26 maart 2015
Recent nieuws van dezelfde bron