:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: EXTINCTION: JURASSIC PREDATORS
PERSBERICHT: EXTINCTION: JURASSIC PREDATORS
Bron: Source 1 Media - Datum: 2015-06-25 - Geplaatst door: Werner
EXTINCTION: JURASSIC PREDATORS

De grootste bioscoop release in de UK! Extinction: Jurassic Predators is uit op DVD!

Deze avontuurlijke film wordt omschreven als dé dinosaurus film van het jaar! Extinction: Jurassic Predators kan vergeleken worden met The Blair Witch Project. Deze in scène gezetten documentaire is van begin tot eind spannend en werd in de United Kingdom enorm goed ontvangen, door zowel de media als de kijkers.

"A truly terrifying adventure" - The Horror Channel

Diep in de afgelegen Amazone Jungle, beginnen een wetenschapsteam en hun cameraploeg aan een expeditie om kwetsbare en bedreigde soorten te bestuderen in de hoop om verdere ontbossing te voorkomen. Na een reeks van vreemde gebeurtenissen, verlaten hun bijgelovige gidsen hen met een moeilijke beslissing. De onderzoekers besluiten om te proberen om hun studie te voltooien door de voortzetting van hun gevaarlijke tocht. Maar als de nacht valt, begint het team te beseffen dat niet alles is wat het lijkt in de jungle en dat ze in het jachtgebied zijn van prehistorische roofdieren... wezens zoals ze ze nooit hadden kunnen voorstellen. De natuur heeft (sic - NVDR) geëvolueerd .

De bekende filmreeks van Jurassic Park komt op 11 juni met een nieuwe release, namelijk Jurassic World. Extinction: Jurassic Predators sluit hier goed op aan en de bekendheid van Jurassic World kan zorgen voor een enorme boost rondom Extinction: Jurassic Predators.

"Jurassic World and Extinction make it the year of the dinosaur movie" - Flixal

Unique Selling Points:
• De grootste bioscoop release in de UK
• Enorm goed ontvangen in de UK, door zowel de media als de kijkers
• De Grootste Monster film in de UK
• Mooie effecten
• Film met een verhaal
• Ook beschikbaar voor VOD
• Cast vol met multi award winnaars waaronder Sarah Mac (Secret Diary Of A Call Girl), Ben Loyd-Holmes (Skyfall, Band Of Brothers), Dolores Reynals (There Be Dragons), Ernesto Cantu (World War Z) e.v.a.

Speelduur: 100 min.