:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2015
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2015
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2015-07-15 - Geplaatst door: Werner
BOYCHOIR

In de hartverwarmende feelgood film Boychoir belandt de 11-jarige Stet (Garret Wareing) op een muzikaal jongensinternaat in New Jersey, nadat hij zijn alleenstaande moeder verliest. Volledig uit zijn element, bevindt de emotioneel beschadigde wees zich in een strijd tussen zijn eigen wil en die van zijn gemotiveerde en kritische koorleider Carvelle (Dustin Hoffman). Carvelle herkent echter een uniek talent in Stet en drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale kunnen. Een talent is geboren

• Tweevoudig Oscarwinnaar Dustin Hoffman in een heerlijke feelgoodfilm
• Van de regisseur van The Red Violin en de producer van Crazy Heart

Cast: Dustin Hoffman, Kathy Bates
Speelduur: 104 minuten
Kijkwijzer: 6, geweld
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 augustus 2015


 
THE FIRM SEIZOEN 1 DEEL 1

De tv-serie The Firm pakt het verhaal op van Mitchell McDeere en zijn familie, tien jaar na de einde van het plot in de gelijknamige film. Als McDeere na tien jaar uit het getuigenbeschermingsprogramma komt en een nieuw advocatenkantoor wil bouwen, wordt hij benaderd door een ander, enigszins obscuur, kantoor. Aangezien de McDeeres het geld goed kunnen gebruiken, voelt Mitchel zich aangetrokken tot het voorstel van het mysterieuze kantoor. De vraag is of Mitch opnieuw kan beginnen en het verleden achter zich kan laten.

• De bloedspannende advocatenserie van NBC
• De serie gaat verder waar de gelijknamige filmklassieker, met Tom Cruise, stopt
• Gebaseerd op het boek Advocaat Van De Duivel van John Grisham

Regie: Lukas Reiter
Cast: Juliette Lewis, Josh Lucas, Callum Keith Rennie, Molly Parker
Speelduur: 1320 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, angst
Releasedatum dvd: 26 augustus 2015


LAUF JUNGE LAUF

Lauf Junge Lauf is een aangrijpend en spannend waargebeurd oorlogsverhaal over een Joodse jongen die in zijn eentje het getto van Warschau ontvlucht. Naar de gelijknamige roman van Uri Orlev 1942. Als de kans zich voordoet weet Srulik, een achtjarige Joodse jongen, te ontvluchten uit het getto van Warschau. Hij neemt een andere identiteit aan en is nu een Christelijke wees met de naam Jurek. Hij moet lange tijd zien te overleven in de bossen maar uiteindelijk bereikt hij een Poolse boerderij. Gedurende de angstige, spannende avonturen en de vele beproevingen om te overleven wordt het steeds moeilijker voor Srulik om zijn ware identiteit niet te verraden. Met alle gevolgen van dien.

• Lauf Junge Lauf is het verhaal over een Joodse jongen die in zijn eentje het getto van Warschau ontvlucht
• Waargebeurd aangrijpend oorlogsverhaal naar de gelijknamige roman van Uri Orlev

Regie: Pepe Danquart
Cast: Andrzej Tkacz, Kamil Tkacz, Itay Tiran , Elisabeth Duda, Jeanette Hain, Rainer Bock
Speelduur: 112 minuten
Kijkwijzer: 12
Releasedatum dvd: 26 augustus 2015


PEPPA DE LUCHTBALLON

Peppa is een tekenfilmserie over een heel lief klein varkentje dat bij haar kleine broer George, haar moeder en pappa varken woont. Peppa speelt het liefste spelletjes, kleed zichzelf heel mooi aan, maakt uitstapjes en springt het liefst in modderbaden. Haar avonturen eindigen altijd vrolijk, met groot knorrig gelach. Peppa maakt de leukste avonturen mee met haar vriendjes en vriendinnetjes.

• De grootste pre-schoolsensatie van het moment
• De nieuwste dvd van het tweede

Speelduur: 50 minuten
Kijkwijzer: AL
Releasedatum dvd: 26 augustus 2015


BOOK OF NEGROES (MINISERIE)

Aminata Diallo, de dochter van een juwelenmaker en een vroedvrouw, wordt op 11-jarige leeftijd ontvoerd uit haar dorpje Bayo, vlakbij Segu in West-Afrika. Ze wordt samen met honderden vreemden en enkele mede dorpelingen gedwongen om dagenlang aan een ketting gekluisterd, te lopen tot aan zee. Na een reis van verschillende verschrikkelijke maanden over de Atlantische Oceaan, komt ze aan in South Carolina, waar ze een nieuw leven begint als slaaf en waar haar naam wordt verengelst tot Meena Dee. Door haar jeugd en intelligentie leert ze snel Engels en een collega-slaaf Mamet, leert haar stiekem lezen en schrijven en vertelt haar dat zij, net als zijn moeder, een moslim is...

• Zeer aangrijpende en kwalitatieve miniserie over de slavernij
• Met Oscarwinnaars Cuba Gooding Jr. en Louis Gossett Jr.
• Gebaseerd op de gelijknamige roman

Regie: Clement Virgo
Cast: Aunjanue Ellis, Lyriq Bent , Louis Gossett Jr., Cuba Gooding Jr.
Speelduur: 265 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, angst
Releasedatum dvd: 26 augustus 2015