:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: JUSTICE LEAGUE: GODS & MONSTERS EN LOONEY TUNES: RABBIT'S RUN
PERSBERICHT: JUSTICE LEAGUE: GODS & MONSTERS EN LOONEY TUNES: RABBIT'S RUN
Bron: Warner - Datum: 2015-08-20 - Geplaatst door: Werner
Warner Home Video presenteert in september twee gloednieuwe releases die de pijn van het nieuwe schooljaar voor de kinderen verlichten. Justice League: Gods & Monsters toont Batman, Wonder Woman en Superman van een andere kant en in Looney Tunes: Rabbit's Run, de eerste verschijning in maar liefst 9 jaar, gaan we op pad met 's werelds beroemdste konijn, Bugs Bunny! Justice League: Gods & Monsters en Looney Tunes: Rabbit's Run zijn vanaf 2 september beschikbaar op DVD.

JUSTICE LEAGUE: GODS & MONSTERS

Deze spannende animatiefilm verkent een nieuwe wereld in het tekenfilmuniversum van DC. De Justice League-leden Superman, Batman, Wonder Woman e.a. leven in deze wereld. Maar het zijn andere versies van de superhelden, veel duisterder dan hoe mensen ze denken te kennen...

Bonusmaterialen:
• A Sneak Peek at DC Universe’s Next Animated Movie


 
LOONEY TUNES: RABBIT'S RUN

Met een zeldzame bloem die alles onzichtbaar kan maken wordt er een kat-en-muisspel in gang gezet. Wanneer parfumverkoopster Lola Bunny het magische ingrediënt toevoegt aan haar nieuwste creatie, stapt ze in de taxi van de gekke chauffeurs Bugs Bunny en Daffy Duck voor een tripje naar Parijs! Maar er zijn meer Looney Tunes die de parfum willen ruiken. Zo ook Marvin the Martian, die een duivels plan heeft om de aarde te wissen... als dat maar goed gaat!

Bonusmaterialen:
• 1 lange Vintage Cartoon & 3 korte cartoons: Coyote Falls, Fur of Flying, Rabbit Rider


 


Recent nieuws van dezelfde bron