:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD AUGUSTUS 2002
PERSBERICHT: KOOPDVD AUGUSTUS 2002
Bron: RCV - Datum: 2002-07-05 - Geplaatst door: Serge
NORMAAL, IK KOM ALTIED WEER TERUG
Normaal is in z’n 25 jarige bestaan een legendarische band geworden. Hun harde rock is simpel, recht door zee en puur. Vijf grote langharige mannen gaan op het podium als beesten tekeer en produceren een muur van muziek waar de echte fans vol overgave induiken. De film vertelt het verhaal van de charismatische voorman van de band: Bennie Jolink. Jolink heeft 25 jaar lang geleefd volgens de regels van de plattelands Rock ‘n Roll: drank, motoren, ongelukken. Hoewel het lijkt alsof de Rock ‘n Roll het eeuwige leven geeft, wordt de inmiddels 55-jarige door gezondheidsproblemen en de psychische ballast van die jaren gedwongen om pas op de plaats te maken. Hoe is het om oud te worden in de Rock ‘n Roll? Bennie Jolink over zichzelf en zijn band.

Regie: Frank van den Engel (Debuut)
Lengte: 82 minuten
Leeftijd: Alle leeftijden

Extra’s op de DVD: 45 minuten extra scenes, trailers

Technische specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 21 augustus 2002.DESERT SAINTS
Wanneer huurmoordenaar Banks op weg naar zijn volgende bloederige klus de woestijn doortrekt, ontmoet hij daar een gestrande, radeloze, jonge vrouw; Bennie. Volledig aan hem overgeleverd besluit hij haar mee te nemen en te gebruiken bij zijn volgende moordpartij. Eenmaal onderweg wordt duidelijk dat de FBI hem al geruime tijd achtervolgt en het net rond Banks langzaam maar zeker weet te sluiten. Ontkomen lijkt alleen maar te kunnen wannneer de twee heel erg goed samen gaan werken. Al snel blijkt dat niet alleen Banks moordlustige bedoelingen koestert en dat het niet alleen de FBI is waar het gevaar vandaan komt...

Regie: Richard Greenberg (Debuut)
Cast: Kiefer Sutherland (The Three Musketeers, A Few Good Men) Melora Walters (Magnolia, Boogie Nights)
Lengte: 88 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 21 augustus 2002REPLI-KATE
Sukkelige student Max ontmoet de volmaakte vrouw: Kate. Ze is oogverblindend, sexy en slim. Die kan ie dus wel op z’n buik schrijven! Dan kloont hij haar per ongeluk tijdens één van zijn experimenten. lneens heeft hij een vrouw om van te watertanden en hij kan haar alles leren! Samen met zijn vriend Henry maakt hij van haar zijn droomvriendin: ze zorgen dat ze de hele dag sport kijkt, bier drinkt, pizza’s eet en voortdurend zin heeft in seks. Een man in een verrukkelijk vrouwenlichaam dus. Maar dan gaat de echte Kate met Max samenwerken en is er voortdurend de kans dat ze haar kloon tegen het lijf loopt! Bovendien: is een vrouw die net zo doet als een man en altijd maar seks wil echt zo fantastisch?

Regie: Frank Longo (Fighting Eddie)
Cast: Eugene Levy (American Pie, Serendipity) All Landry (Beautiful, Soulkeeper)
Lengte: 92 minuten
Leeftijd: 12 jaar

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 7 augustus 2002.ABOUT ADAM
Het begint allemaal met Lucy. Deze café-zangeres ziet Adam binnen komen en is meteen verkocht. Adam is aantrekkelijk, jongensachtig, zeer aardig en buitengewoon charmant. Al snel verlooft ze zich met hem. Hij is de ideale man. Dat vinden ook Lucy’s zussen: Laura en Alice. Eerst begint de één een affaire met Adam, dan de ander. Dat kan niet goed gaan! En dan vindt hun moeder Adam ook nog eens erg leuk! Voor de hele familie is de paradijselijke Adam een verboden vrucht. Met Kate Hudson en Stuart Townsend, geregisseerd door Gerard Stembridge.

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld alle beeldformaten)

Releasedatum: 7 augustus 2002.PERILOUS
Advocaat Judson gaat op zakenreis naar Sint Petersburg. Zo loopt hij door de stad, zo zit hij midden in een wilde achtervolging. De oogverblindende Russin Sasha zet een mes op zijn keel om haar te helpen. Deze verleidster heeft een onbetaalbare tiara gestolen uit een museum. Een bende topcriminelen wil dat ding in handen krijgen. Koste wat het kost. Het ene moment loop je rustig rond te kijken, het volgende ben je op de vlucht voor onberekenbare gangsters. Maar in dit gezelschap vindt hij dat misschien helemaal niet erg. Met Bruce Boxleitner en Catherine Oxenberg, geregisseerd door James Bruce.

Technische specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 21 augustus 2002.HIDDEN AGENDA
Ex-NSA agent Jason Price heeft als job het laten verdwijnen van mensen. Zijn uitgekiende hi-tech netwerk is zo efficient, dat hoge regeringdiensten zich tot hem wenden om iemand spoorloos te laten verdwijnen. Maar deze keer gaat het mis. Als een topgangster vraagt om hem te verbergen, loopt alles fout. De legendarische huurmoordenaar “The Cleaner” weet zijn systeem binnen te dringen en laat een spoor van bloed achter. Met behulp van een mysterleuze verleidster duikt Jason in zijn netwerk om uit te vinden wat er verkeerd ging. Al heel snel komt hij erachter dat niemand is zoals hij zich voordoet en dat ledereen een verborgen agenda heeft. Met Dolph Lundgren en Maxim Roy, geregisseerd Grenier.

Technische specificaties DVD:
Dolby Surround, 4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 7 augustus 2002.
GREENFINGERS
Colin heeft er bijna een lange gevangenisstraf opzitten. Dan krijgt hij een zakje bloemzaad. Hij vindt ‘t niks en nijdig stopt hij het in de harde grond van de binnenplaats. Tot zijn stomme verbazing groeien er de prachtigste bloemen uit. Hij mag zelfs de gevangenistuin aanleggen. Deze valt in zeer goede aarde bij een tuinexpert. Colin’s liefde voor bloemen groeit enorm en ook bloeit er iets moois op tussen hem en de dochter van de tuinexpert. Maar dan zet Colin alles op het spel als hij tijdens zijn allereerste verlof per sé mee wil doen aan ‘s werelds grootste tuinierwedstrijd. Met Clive Owen en Helen Mirren, geregisseerd door Joel Hershman.

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Releasedatum: 7 augustus 2002.