:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BATMAN UNLIMITED: MONSTER MAYHEM EN LEGO DC SUPER HEROES: JUSTICE LEAGUE - ATTACK OF THE LEGION OF DOOM
PERSBERICHT: BATMAN UNLIMITED: MONSTER MAYHEM EN LEGO DC SUPER HEROES: JUSTICE LEAGUE - ATTACK OF THE LEGION OF DOOM
Bron: Warner - Datum: 2015-09-23 - Geplaatst door: Werner
De dagen en nachten worden donkerder en in Gotham City en Metropolis is dat het sein voor The Joker, Lex Luthor en ander gespuis om zich opnieuw te roeren. Gelukkig zijn Batman, Superman en hun bondgenoten op de afspraak! Geniet in oktober samen met jouw kinderen van deze 2 splinternieuwe spannende uitgaven! Batman Unlimited: Monster Mayhem en Lego DC Super Heroes: Justice League - Attack Of The Legion Of Doom zijn vanaf 14 oktober beschikbaar op DVD.

BATMAN UNLIMITED: MONSTER MAYHEM

Het is Halloween in Gotham City en Batman komt door een mysterieuze reeks misdaden de griezeligste schurken op het spoor: Scarecrow, Clayface, Silver Banshee, Solomon Grundy en The Joker! Lukt het de Dark Knight, Green Arrow, Cyborg, Nightwing en Red Robin om deze beangstigende bende tegen te houden en de stad te redden? Of zal Jokertown zegevieren?

Bonusmaterialen:
• 42 minuten extra content met 'Gotham of Tomorrow',
• 10 DC Nation shorts
• Bonus cartoon


 
LEGO DC SUPER HEROES: JUSTICE LEAGUE - ATTACK OF THE LEGION OF DOOM

De criminelen nemen de benen wanneer Metropolis wordt schoongeveegd door de Justice League en dat is wel het laatste wat sluwe slimmerik Lex Luthor wil. Samen met Black Manta, Sinestro en een roekeloze bende richt Lex de Legion of Doom op. Staat Lex op het punt te overwinnen? De stenen vliegen in het rond in deze splinternieuwe speelfilm van Lego en DC Comics!

Bonusmaterialen:
• Click, Zap, Boom!


 


Recent nieuws van dezelfde bron