:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: EINDEJAARS-VERZAMELBOXEN
PERSBERICHT: EINDEJAARS-VERZAMELBOXEN
Bron: Warner - Datum: 2015-09-23 - Geplaatst door: Werner
Om te vermijden dat we straks allemaal met een overschot aan onhandige keukenrobots, te grote kousen en jeukerige truien zitten stelt Warner Home Video dit najaar opnieuw een fenomenale collectie aan verzamelboxen voor, waarin de grootste sterren uit Hollywood het beste van zichzelf geven in de succesvolste film-en televisiefranchises. Van Tom Cruise tot Leonardo DiCaprio en van The Wire tot The Big Bang Theory, voor elk wat wils in het ruime assortiment en dus zijn er geen excuses meer om schoonmoeder, zoon of partner te ontgoochelen bij komende feestgelegenheden! Bovendien worden ook tal van klassiekers uit de rijke catalogus opnieuw aangeboden en die zijn meer dan geschikt om de komende natte en koude maanden probleemloos door te komen.

Overal Lego
Iedereen kent de pijn van het trappen op een rondslingerend Legoblokje. Met deze exclusieve, Limited Edition Lego Boxset is dat verleden tijd, want alle steentjes kunnen mooi opgeborgen worden in de meegeleverde luxe Lego Big Head box. Na het opruimen is het dan tijd voor de beloning, want de box bevat zowel The Lego Movie als Lego Batman op DVD!

Funky Funko's!
Je hebt ze vast al eens gezien, de grappige Funko-figuurtjes met hun iets te grote hoofd en typische ogen. Echte hebbedingen, maar deze krijg je inclusief bij een van deze prachtige verzamelboxen! Sheldon, Gizmo, Superman, Yoda, Harry Potter of The Mother of Dragons herself, ze zijn er allemaal. Snel beslissen is de boodschap, want de oplage is beperkt!

Naar Midden-aarde en terug...
Peter Jackson blikte met The Hobbit-trilogie zijn tweede filmreeks over de kleinste wezens van Midden-aarde in, en hij deed dat met verve! The Hobbit Trilogy verzamelt de drie spectaculaire films op DVD en Blu-ray en neemt je mee op een weergaloze reis langs trollen, dwergen, elfen en één huiveringwekkende draak...

Allemaal aan boord van The Hogwarts Express!
De magie van Zweinstein gaat nooit verloren en zeker met de kerstdagen is een marathon met de avonturen van ’s werelds grootste tovenaar een absolute must! Alle acht films op DVD en Blu-ray zitten gebundeld in verschillende verzamelboxen, telkens met een pak bonusmaterialen erbovenop. Pronkstuk is de Hogwarts Collection, die maar liefst 45 uur exclusief bonusmateriaal bevat.

Koningen van de box office
Ze draaien allebei al een tijdje mee in het vak maar ze behoren nog steeds tot het onbetwiste kruim van Hollywood. Will Smith en Tom Cruise staan garant voor rinkelende kassa’s en zullen dat de komende jaren ongetwijfeld blijven doen. Liefhebbers van beide acteurs kunnen genieten van deze twee verzamelboxen, waarin onder andere I Am Legend, Top Gun, Focus en Edge Of Tomorrow verzameld zitten!

Uiteraard is dit slechts een selectie uit het brede Warner Home Video - assortiment. Ook volgende verzamelsets, uit de meest uiteenlopende genres, zijn beschikbaar:
• The Tim Burton Collection (8 films) - Blu-ray & DVD
• Clint Eastwood Collection, boxset met 5 of 9 films – DVD
• Verzameld werk van grote acteurs oa. Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves, Robert Downey Jr., Sylvester Stallone, Steven Seagal - Blu-ray & DVD
Horrible Bosses (1 & 2) – DVD
The Fugitive/U.S. Marshals – Blu-ray & DVD
• Thematische boxsets: Action, War, Western, Terror, Anxiety - Blu-ray & DVD
The Hangover/Ocean’s/The Matrix Trilogy – Blu-ray & DVD
The Tarzan Collection - 6 legendarische films met oa. Johnny Weismuller – DVD
• Timeless Classics (Gone With The Wind, Casablanca, Ben-Hur, Doctor Zhivago) – DVD
Batman Originals - Blu-ray & DVD
The Dark Knight Trilogy - Blu-ray & DVD
Superman Collection - DVD
• Kids-titels: Batman vs. Superman, Peanuts Collection, Tex Avery, Ultimate Animation Box, Happy Feet (1 & 2), The Lego Movie + Videogame, … - Blu-ray & DVD

Tot slot zijn ook de liefhebbers van het betere televisiewerk hier aan het goede adres. Alle afleveringen van het fantastische The Wire zijn sinds kort beschikbaar op Blu-ray en ook de volledige reeks Boardwalk Empire werd gebundeld in een prachtige DVD-box. De amoureuze perikelen van Lena Dunham en haar Girls zijn sinds kort ook te vinden in een verzamelset en de complete collecties van klassiekers als Friends, The Sopranos, True Blood, Treme en nieuwe releases als Arrow S1-S3 en The Vampire Diaries S1-S6 zijn een aanwinst voor ieders collectie.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron