:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL 2015
PERSBERICHT: RELEASES VIERDE KWARTAAL 2015
Bron: Fox - Datum: 2015-09-23 - Geplaatst door: Werner
EMPIRE -­ SEIZOEN 1

Synopsis:
Wanneer muziekmagnaat Lucious Lyon (Terrence Howard) te horen krijgt dat hij aan een mogelijk terminale ziekte lijdt, moet  hij kiezen wie van zijn drie getalenteerde zonen hem zal opvolgen bij het legendarische platenlabel Empire. Het verhaal neemt een andere wending wanneer zijn ex Cookie (Taraji P. Henson) vrijkomt uit de gevangenis. Conflicten, moord en bedrog: dat zijn de hoofdingrediënten van deze sexy en meeslepende nieuwe dramareeks waarin we de strijd om de troon volgen. Met een soundtrack van wereldklasse van de legendarische hitmachine Timbaland en gastoptredens van supersterren als Naomi Campbell, Snoop Dogg, Cuba  Gooding Junior, Rita Ora en Patti Labelle.

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 23 september 2015
Genre: Drama, Music
Regisseur: Lee Daniels
Cast: Terrence Howard,  Taraji P.  Henson, Bryshere Y. Gray, Jussie Smollett, Trai Byers


AMERICAN HORROR STORY FREAK SHOW -­ SEIZOEN 4

Synopsis:
Maak kennis met American Horror Story: Freak Show, de angstaanjagende reïncarnatie van 's werelds meest schokkende tv-serie. Jessica Lange leidt een buitengewone, met tal van awards bekroonde cast met onder andere
Kathy Bates, Angela Bassett, Sarah Paulson en Michael Chiklis. Lange speelt Elsa Mars, de leider van een groep menselijke 'curiositeiten' die wanhopig proberen te overleven in het saaie stadje Jupiter in het Florida van 1952. Haar groep performers omvat een tweehoofdige, telepathische tweeling (Paulson), een ondernemende dame met baard (Bates), een kwetsbare sterke man (Chiklis) en zijn verleidelijke echtgenote met drie borsten (Bassett). Maar
de mysterieuze verschijning van een duister figuur brengt het leven van alle inwoners en freaks meteen in gevaar.

Releasedatum DVD: 21 oktober 2015
Genre: Horror
Regisseur: Ryan Murphy, Brad  Falchuk
Cast: Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Denis O'Hare, Kathy Bates, Michael Chiklis, Angela Bassett


THE STRAIN - SEIZOEN 1

Synopsis:
Ontdek het eerste seizoen van de coolste, meest bloedstollende scifireeks van producer Guillermo Del Toro (The Hobbit, Blade). Bovendien nemen we je mee achter de schermen. Zo kom je te weten hoe de bestsellerboeken omgetoverd werd tot een tv-­hit. Op een vliegtuig op de luchthaven van JFK doodt een vreemd virus alle passagiers, op vier na. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), hoofd van het ‘Canary Team’ van het Center for Disease Control (CDC), wordt onmiddellijk ter plaatse geroepen. Met de hulp van mysterieuze holocaustoverlever Setrakian (David
Bradley) ontdekken ‘Eph’ en zijn collega Nora (Mía Maestro) een verband tussen de uitbraak van de ziekte en vampirisme. De enige manier om te voorkomen dat deze angstaanjagende ziekte de hele mensheid van de aarde veegt, is de bron aanpakken: ‘The Master’, een duister, bovennatuurlijk wezen.  Maar het lijkt erop dat geen kracht op aarde zijn duivelse plannen aan banden kan leggen!

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 21 oktober 2015
Genre: Horror, Thriller
Regisseur: Peter Weller
Cast: Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro


SLEEPY HOLLOW - SEIZOEN 2

Synopsis:
Niets is wat het lijkt in het tweede, adembenemende seizoen van deze gevatte, verslavende reeks! Nadat Ichabod Crane (Tom Mison) zijn leven riskeerde om luitenant Abbie Mills (Nicole Beharie) uit het Vagevuur te redden, zijn beiden nog meer in gevaar nu de duistere krachten in Sleepy Hollow sterker worden. Nu Katrina door de Hoofdloze Ruiter gevangen gehouden wordt, en Frank Irving op mysterieuze wijze weer tot leven is gekomen, moeten Ichabod en Abbie instinctief aanvoelen wie ze in vertrouwen kunnen nemen voor hun missie om Moloch voor eens en voor altijd te verslaan... en de Apocalyps te verhinderen. Ze krijgen echter hulp uit onverwachte hoek, en het seizoen eindigt met een schokkende climax. Geniet van deze fantastische serie met ongelooflijke plotwendingen, aangrijpende kippenvelmomenten en een unieke kijk op de Amerikaanse geschiedenis!

Releasedatum DVD: 21 oktober 2015
Genre: Drama
Regisseur: Alex Kurtzman
Cast: Tom Mison, Nicole Beharie, Lyndie Greenwood, Orlando Jones, Katia Winter


VIKINGS - SEIZOEN 3

Synopsis:
Maak je klaar voor nieuwe plundertochten en oorlogen in een oud koninkrijk dat gedomineerd wordt door wraak, lust en spannende veroveringen in het derde seizoen van Vikings. In het vervolg van de beklijvende familiesaga van Ragnar, Rollo, Lagertha en Bjorn wordt trouw betwist en komen bloedbanden onder druk te staan. Ragnar is ondertussen koning van zijn volk geworden, maar blijft rusteloos rondzwerven. Hij leidt zijn groep Noorse krijgers door epische avonturen van de kust van Essex naar de mythische stad Parijs. Zijn kracht en moed worden echter meer dan ooit op de proef gesteld door schokkend verraad en verborgen gevaar.

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 18 november 2015
Genre: Drama
Regisseur: Ken Girotti, Jeff Woolnough, Helen Shaver
Cast: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen


WAYWARD PINES - SEIZOEN 1

Synopsis:
M. Night Shyamalan (genomineerd voor een Oscar) brengt ons dé superspannende, bovennatuurlijke reeks van
het jaar die gebaseerd is op de bestsellers van Blake Crouch! Wanneer geheim agent Ethan Burke (Matt Dillon, genomineerd voor een Oscar) ontwaakt in een ziekenhuis in Wayward Pines, een idyllisch maar bizar bergdorpje in Idaho, probeert hij uit te vinden wat hem en zijn twee vermiste collega’s is overkomen. Ethan wil koste wat het kost de waarheid achterhalen en terugkeren naar zijn gezin. Uiteindelijk onthult hij een vreselijk geheim over de mensheid in deze snelle, spannende en humoristische reeks. Met gastrollen van onder andere Terrence Howard (genomineerd voor een Oscar) en Oscar-­winnares Melissa Leo.

Releasedatum Blu-ray/DVD: 09 december 2015
Genre: Mysterie
Regisseur: Zal Batmanglij, Tim Hunter
Cast: Matt Dillon, Carla Cugino, Shannyn Sossamon, Toby Jones


SPY

Synopsis:
Melissa McCarthy en Jason Statham zijn hilarisch en gewapend in deze geweldige komedie vol actie van regisseur Paul Feig (The Heat, Bridesmaids)! Susan Cooper (McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en onwaarschijnlijkste geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere super agent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. Spy zit bomvol hilarische actie en avontuur!

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 07 oktober 2015
Genre: Actie, Comedy, Crime
Regisseur: Paul Feig
Cast: Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law, Jason Statham


POLTERGEIST

Synopsis:
De legendarische producent Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-­Man) en regisseur Gil Kenan (Monster House) blazen nieuw leven in de ultieme horror classic Poltergeist. Als de familie Bowen in het schijnbaar perfecte nieuwe huis gaat wonen, beginnen onheilspellende geesten ze te achtervolgen. Wanneer angstaanjagende verschijningen dochter Maddy ontvoeren moet haar familie haar zien te redden, anders zal Maddy voor altijd verdwijnen. Als je het aandurft, staat deze remake garant voor nachtmerrieachtige momenten en een opwindende climax!

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 14 oktober 2015
Genre: Horror, Thriller
Regisseur: Gil Kenan
Cast: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements


PAPER TOWNS


Synopsis:
Na The Fault In Our Stars is Paper Towns de nieuwe verfilming van een verhaal van John Green. Een liefdesverhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevigne). Op een nacht komt Margo door zijn raam geklommen en neemt hem mee op een onvoorspelbaar avontuur. De volgende ochtend is ze verdwenen;
Margo hield zo van mysteries dat ze er nu zelf een is geworden. Quentin vindt slechts puzzelstukjes, waarmee hij
Margo’s verdwijning probeert te ontcijferen. Dit mondt uit in een bijzondere roadtrip met zijn beste vrienden, waardoor Quentin de waarde leert van echte vriendschap en liefde. Zal Margo’s mysterie worden opgelost, en zal Quentin haar kunnen vertellen wat hij voor haar voelt? Ontdek het, in Paper Towns.

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 25 november 2015
Genre: Drama, Mysterie, Romantiek
Regisseur: Jake Schreier
Cast: Nat Wolff, Cara Delevingne, Austin Abrams


THE FANTASTIC FOUR

Synopsis:
Fantastic Four: een nieuwe en moderne versie van het originele superheldenteam, gebaseerd op de langstlopende stripboek-­serie van Marvel. Vier buitenbeentjes worden geteleporteerd naar een vreemd en gevaarlijk universum waar hun lichamen op een schokkende manier veranderen. Samen met hun lichamen zijn ook hun levens onherroepelijk veranderd en de vier moeten nu hun nieuwe krachten en mogelijkheden bundelen om de wereld te redden van een oude bekende...

Releasedatum Blu-­ray/DVD: 16 december 2015
Genre: Action, Adventure, Science-­Fiction
Regisseur: Josh Trank
Cast: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan




Recent nieuws van dezelfde bron