:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2015
Bron: Source 1 Media - Datum: 2015-09-24 - Geplaatst door: Werner
We zijn halverwege de maand en onze nieuwe releases staan voor de deur. Lees hier meer over onze documentaire over de Tour de France, een unieke DVD box met een documentaire en een miniserie over Vincent van Gogh, het crime-drama Talking To The Dead en de horror film Frankenstein Vs.The Mummy.

TOUR DE FRANCE 2015 ACHTER DE SCHERMEN

Ieder jaar staan er meer dan 10 miljoen fans langs het parcours van de Tour de France om een blik op te vangen van de wielrenners. Het is meer dan een wedstrijd, het is een evenement. Deze documentaire laat zien wat er echt achter de schermen gebeurt van dit spektakel, de ongelofelijke uitdagingen die komen kijken bij het organiseren van de Tour en schijnt een spotlicht op de mensen die ieder jaar keihard werken om dit evenement tot een succes te maken.

Releasedatum: 17 september 2015
Speelduur: ca. 100 minuten


VINCENT VAN GOGH, THE MAN, HIS WORK, HIS WORLD

In 2015 is het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh (1853-1890) is gestorven. Deze DVD box bevat de miniserie Langs de kant van de weg en heeft als bonus Het schildersleven van Vincent van Gogh, een 60 minuten durende documentaire van Paul Molijn, over het leven van Vincent van Gogh. In de miniserie wordt de mens Vincent van Gogh op een bijzondere manier getoond. In een gedramatiseerde werkelijkheid zien we Van Gogh door de ogen van acht mensen uit zijn directe omgeving.

Releasedatum: 24 september 2015
Speelduur: ca. 280 minuten


FRANKENSTEIN VS. THE MUMMY

De mummie van een vervloekte farao en een gereanimeerd lijk terroriseren een medische universiteit. Alleen een Egyptoloog en een professor, de gestoorde Dr. Frankenstein, kunnen de monsters stoppen voor het te laat is.

Releasedatum: 24 september 2015
Speelduur: ca. 115 minuten


TALKING TO THE DEAD

Beginnend inspecteur Fiona Griffiths heeft een briljante geest- en een geheime geschiedenis van een geestelijke ziekte. Door deze ziekte heeft ze een diepe en eigenaardige emphatie voor de dood. Dit zorgt voor een zeer gedreven, maar soms wispelturige jonge politieagente. De film is gebaseerd op een crime-roman van de Britse schrijver Harry Bingham. Kijkers zullen gefascineerd raken door deze heldin van het scherm!

Releasedatum: 24 september 2015
Speelduur: ca. 90 minuten