:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2015
Bron: Universal - Datum: 2015-10-08 - Geplaatst door: Werner
12 MONKEYS SEIZOEN 1

Met een ongeteste en een gevaarlijke machine reist een man uit een post-apocalyptische toekomst, James Cole (Aaron Stanford; Nikita, X2, X-Men: The Last Stand), naar het heden. Zijn missie is om de bron van een dodelijke plaag te lokaliseren en te vernietigen. Terwijl hij samen met viroloog dokter Cassandra Railly (Amanda Schull; Suits, Center Stage) werkt aan het vinden van de verantwoordelijken voor de uitbraak komen ze uit bij de mysterieuze sekte “The Army of the 12 Monkeys”, maar het tijdreizen heeft ook gevolgen voor de laatste kans van de mensheid. 12 Monkeys vertelt een sci-fi verhaal dat nooit verveelt!

Genre: Avontuur, Drama, Mysterie
Cast: Aaron Stanford, Amanda Schull, Barbara Sukowa
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 540′
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-HD Master Audio 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


 
MINIONS

Haal de grootste animatiefilm van het jaar in huis voor de feestdagen
Met drie gloednieuwe mini-movies op Blu-ray en dvd

Ze stalen de show en veroverden wereldwijd de harten van de kijkers in de Despicable Me-films van Universal Pictures en Illumination Entertainment en nu schitteren ze voor het allereerst in hun eigen film, Minions, die vanaf 4 november beschikbaar zal zijn op 3D Blu-ray, Blu-ray Combo Pack en dvd, via Universal Pictures Benelux. Minions, de langverwachte prequel van de globale kaskrakers Despicable Me en het geliefde vervolg Despicable Me 2, is een waanzinnig onderhoudende film voor alle leeftijden. De 3D Blu-ray, Blu-ray™ Combo Pack en dvd-versies bevatten drie gloednieuwe mini-movies en nog veel meer Minions. Een film, kortom, die iedereen tijdens de drukke eindejaarsdagen steeds opnieuw zal willen bekijken.

Het verhaal van Universal Pictures en Illumination Entertainments Minions begint bij de dageraad van de tijd. De Minions, oorspronkelijk niets meer dan ééncellige organismen, evolueerden door de eeuwen heen tot hun huidige vorm, met als rode draad hun dienstbaarheid aan de verschrikkelijkste meesters. Helaas blijkt die boegbeelden — van T. rex tot Napoleon—stuk voor stuk een droevig lot beschoren en komen de Minions finaal zonder meester te zitten. Terwijl de Minions aan een diepe depressie ten prooi vallen, bedenkt Minion Kevin een plannetje. Samen met Stuart, de rebelse tiener, en Bob, een lieve kleine Minion, trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar een snode baas die hij en zijn broeders kunnen dienen. Het trio onderneemt een spannende reis die hen uiteindelijk naar hun volgende potentiële meester voert, Scarlet Overkill (Oscarwinnares Sandra Bullock), ’s werelds allereerste vrouwelijke superschurk. Ze reizen van het ijzige Antarctica naar New York City in de sixties, en belanden uiteindelijk in het ultrahippe London, waar ze voor hun grootste uitdaging ooit komen te staan: de Minionheid behoeden voor de complete... vernietiging.

De met sterren bezaaide stemmencast van de originele versie wordt aangevoerd door Sandra Bullock (The Blind Side, Gravity) en omvat voorts ook Golden Globe- en recent Emmy Award-winnaar Jon Hamm (Mad Men, Bridesmaids), Oscargenomineerde Michael Keaton (Birdman: (Or The Unexpected Virtue Of Ignorance, Toy Story 3), zevenvoudig Emmy Awardwinnares Allison Janney (The West Wing, Masters of Sex, Mom), Oscargenomineerde Steve Coogan (Despicable Me 2, Philomena), BAFTA Awardwinnares Jennifer Saunders (Absolutely Fabulous, Shrek 2) en Oscarwinnaar Geoffrey Rush (The King’s Speech, Pirates Of The Caribbean-series). De onnavolgbare stemmetjes van de Minions zelf worden weer ingesproken door Oscargenomineerde Pierre Coffin (Despicable Me, Despicable Me 2), die samen met Kyle Balda (Dr. Seuss’ The Lorax) ook de regieteugels in handen heeft. Minions is een productie van Illumination Entertainment CEO en oprichter Chris Meledandri en Janet Healy. Brian Lynch schreef het scenario en Chris Renaud is de uitvoerend producent van de film.

Minions zal beschikbaar zijn op 3D Blu-ray, Blu-ray en dvd. Blu-ray ontketent de kracht van je HDTV en is de beste manier om thuis films te bekijken, met zes maal de beeldresolutie van een dvd, exclusieve extra’s en surroundgeluid van bioscoopkwaliteit. DVD biedt je de flexibiliteit en het gebruiksgemak om films zowel thuis als elders af te spelen.

Synopsis

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas worden ze door hun klungeligheid steeds weer werkloos en na een lange periode zonder leider gaan drie Minions op een ontdekkingsreis op zoek naar een nieuwe baas. Kevin, Stuart en Bob raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een nieuwe slechterik leidt: 's werelds eerste vrouwelijke superschurk, Scarlet Overkill. Onze gele helden belanden in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Filmmakers
Cast: Sandra Bullock, Jon Hamm, Allison Janney, Steve Coogan, Jennifer Saunders, Geoffrey Rush, Pierre Coffin
Regie: Pierre Coffin, Kyle Balda
Scenario: Brian Lynch
Producenten: Chris Meledandri, Janet Healy
Uitvoerend Producent: Chris Renaud
Montage: Claire Dodgson
Muziek: Heitor Pereira

Technische fiche Blu-ray 3D
Releasedatum: 4 november 2015
Copyright: 2015 Universal Pictures Home Entertainment
Beeld: Widescreen 1.85:1
Kijkwijzer: AL
Talen/Ondertitels: Nederlands, Frans, Spaans, Catalaans Spaans, Hindoestaans, Arabisch, Engels CC
Geluid: Engels Dolby True HD 7.1, Frans Dolby Atmos +, Nederlands Dolby Digital 5.1, Vlaams Dolby Digital 5.1, Spaans Dolby Digital 5.1, Catalaans Spaans,  Dutch, Flemish, Hindoestaans, Arabisch
Speelduur: 91 minuten

Technische fiche Blu-ray
Release: 4 november 2015
Copyright: 2015 Universal Pictures Home Entertainment
Beeld: Widescreen 1.85:1
Kijkwijzer: AL
Talen/Ondertitels: Nederlands, Frans, Duits, Kroatisch, IJslands, Hebreeuws, Engels CC
Geluid: Engels Dolby True HD 7.1, Frans Dolby Atmos +, Duits Dolby Atmos +, Nederlands Dolby Digital 5.1, Vlaams Dolby Digital 5.1, Kroatisch Dolby Digital 5.1, IJslands Dolby Digital 5.1, Turks Dolby Digital 5.1, Hebreeuws Dolby Digital 5.1
Speelduur: 91 minuten

Blu-ray extra's:
• Drie gloednieuw originele mini-movies:
- Cro Minion
- Competition
- Binky Nelson Unpacified
• Deleted scene "Me, myself and Stuart"
• Around the world interactieve kaart – Verken de wereld van de Minions met deze interactieve kaart, die geënt is op locaties uit de film en waarop je een verzameling spelletjes, trivia, featurettes, storyboards en nog veel meer kunt aantreffen. 
• Behind The Goggles: Het Illumination0-verhaal van de Minions – Een blik “achter de brillen” op de geschiedenis en evolutie van de alomgeliefde gele trawanten.
- De schrijver – Bekijk de evolutie van de Minions door de eeuwen heen. De schrijver, Brian Lynch, bespreekt hoe de verschillende persoonlijkheden van de drie hoofd-Minions tot stand kwamen, alsook zijn idee voor VillainCon, en de Minion-familie.
- Het kantoor van de baas – Illumination Entertainment CEO en oprichter en Minions-producer, Chris Meledandri, praat over het ontstaan van Illumination Entertainment en de geboorte van zowel Despicable Me als de Minions. 
- De creatieven – Bekijk hoe de Minions vorm kregen, vanaf de originele conceptschetsen van de trawanten tot de finale schepping van de Minions, en hoe ze, van tijdperk tot tijdperk, evolueerden. Bekijk ook hoe de ideeën voor de personages van Herb en Scarlett Overkill ontstonden.
- Galerij – Concept art (stills)
- Galerij – Color script (stills)
- De componist – Luister naar de manier waarop componist Heitor Pereira de sound van de Minions creëert en wat er nodig is om grootse muziek te componeren voor kleine personages. 
- De acteurs - De acteurs vertellen hoe het is om deel uit te maken van een Minions-film, wie hun favoriete Minions zijn en waarom ze er zo dol op zijn
- Prikbord (stills)
- Veiligheidsvideo
• Illumination MacGuff Animation
- Animatie – Begeef je achter de schermen en ontdek alles over de uitdagingen en opwinding die gepaard gaan met het – door animatie – tot leven brengen van de Minion-personages voor de film.
- Belichting, enscenering en effecten – Een kijk op de bepalende rol die enscenering en belichting spelen voor het overbrengen van emotie en motivatie in de film. Verneem meer over het verkrijgen van de sixties vintagelook en de uitdagingen van ingewikkelde technische shots, die soms weken tijd in beslag namen.
- Galerijen met 3D-modellen (stills)
- De regisseurs – Regisseurs Pierre Coffin en Kyle Balda praten over de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het ontwikkelen van kenmerkende persoonlijkheden voor de Minions. 
o De producers - Producers Chris Meledandri, Janet Healy en Executive Producer Chris Renaud hebben het over de drie hoofdpersonages – Kevin, Stuart en Bob – en het kleine gezinnetje dat ze vormen in de film, en hoe het hun doel was om een speciale band te smeden tussen de drie onderling en tussen het trio en het publiek, bij het verlaten van de zaal. 
o De monteur - Filmmonteur Claire Dodgson bespreekt de herkenbare montagestijl van de Despicable Me-franchise en het drie jaar durende proces dat ligt tussen de originele storyboards en het monteren van de scènes met Minion-dialogen. 
o De storyboardartiest – Ontdek hoe de acties van de woorden uit het script visueel worden omgezet in tekeningen en hoeveel werk er kruipt in het proces dat van ruwe schetsen een afgewerkte filmmontage maakt.
o Galerij – Storyboard van Stuart in de jacuzzi (stills)
• Jingle Bells op zijn Minions – De Minions pompen de kerstklassieker op geheel eigen wijze nieuw leven in. Nu kun ook jij meezingen met de populaire video die in 2014 het meest gedeelde item op Facebook was. 
The Secret Life Of Pets bioscooptrailer

Technische fiche DVD
Release: 4 november 2015
Beeld: Anamorphic Widescreen 1:85:1
Kijkwijzer: AL
Talen/Ondertitels: Nederlands, Vlaams, Frans, Italiaans, Engels CC
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Vlaams Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Italiaans Dolby Digital 5.1
Speelduur: 87 minuten

DVD extra's:
• Drie gloednieuw originele mini-movies:
- Cro Minion
- Competition
- Binky Nelson Unpacified
• Deleted scene "Me, myself and Stuart"
• Jingle Bells op zijn Minions – De Minions pompen de kerstklassieker op geheel eigen wijze nieuw leven in. Nu kun ook jij meezingen met de populaire video die in 2014 het meest gedeelde item op Facebook was. 
• The Secret Life Of Pets bioscooptrailer

 
MOTIVE SEIZOEN 1

De pittige vrouwelijke detective Angie Flynn meet zich met moordenaars in een dodelijke kat-en-muisspel. Haar team moet, met behulp van de lijkschouwer, een weg zien te vinden door een ingewikkeld en soms duivels doolhof in de zoektocht naar bewijsmateriaal en om uiteindelijk het Motive te ontdekken. Beleef alle meeslepende 13 afleveringen van het eerste seizoen.

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie
Cast: Louis Ferreira, Kristin Lehman, Brendan Penny
Releasedatum dvd: 4 november 2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 536′
4 DVD- 13 afleveringen
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits


RAY DONOVAN SEIZOEN 2

Ray Donovan (gespeeld door Golden Globe-genomineerde Liev Schreiber), de bouncer uit Boston die nu de fixer is van de Hollywoodsterren, kan zo’n beetje alles beschermen, behalve zijn familie. Zijn vader (Golden Globe-winnaar Jon Voight) is net uit de gevangenis en neemt het niet zo nauw met de wet, ondertussen papt Ray’s eenzame vrouw Abby aan met een politieagent. Conor heeft iets te veel meegekregen van huis terwijl dochter Bridget juist steeds verder weg drijft. Kan hij zijn familie bij elkaar houden terwijl hij aan de slag gaat voor de sterren? In dit harde, scherpe tweede seizoen komt Ray erachter dat hetgeen wat hij het liefste wil het moeilijkste is om te fixen.

Genre: Misdaad, Drama
Cast: Liev Schreiber, Eddie Marsan, Steven Bauer, Jon Voight, Paula Malcolmson
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 630′
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0 (dvd); Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits


 
ROGER WATERS - THE WALL

Releasedatum dvd: 4/11/2015


SOUTH PARK – SEIZOEN 18

Op de twee dvd’s van deze exclusieve box staan alle tien de afleveringen van South Park seizoen 18. Verdwaal met Cartman, Kenny, Stan en Kyle in een virtuele wereld, ontdek een andere wereld met Cock Magic, kom achter de schokkende waarheid over een popster en overstijg elke trend met CARTMAN BRAAAH! Gooi daar nog wat glutenvrije verwijderde scenes en audiocommentaar op en je hebt een vettere box dan de schaamharen van Craigs moeder.

Genre: Animatie, Comedy
Cast: Trey Parker, Matt Stone, Mona Marshall
Releasedatum dvd: 4/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 214′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits

Extra’s:
• Mini-commentaar door de makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, bij alle afleveringen
• Verwijderde Scènes


EFFIE GRAY

Het weelderige kostuumdrama Effie Gray vertelt het dramatische en waargebeurde verhaal van een driehoeksverhouding tussen de 19e-eeuwse kunstcriticus John Ruskin (Greg Wise – Johnny English), zijn tienerbruid Effie Gray (Dakota Fanning – The Twilight Saga) en de schilder John Everett Millais (Tom Sturridge – Pirate Radio). Hoofdpersoon Effie Gray trouwt met Ruskin als ze nog maar 19 is. Al gauw komt ze tot de conclusie dat haar huwelijk niks voorstelt, omdat Ruskin weigert het huwelijk te voltrekken. Ze smacht naar genegenheid en valt voor de charmes van de charismatische John Everett Millais. Effie wil niets liever dan zich van John bevrijden en zal uiteindelijk een van de eerste vrouwen uit de geschiedenis worden die van haar man scheidt. Effie Gray is geschreven door Oscar-winnares Emma Thompson, die zelf ook een rol speelt in deze ensemblefilm naast andere grote sterren als Claudia Cardinale en Julie Walters.

Regie: Richard Laxton
Cast: Dakota Fanning, Tom Sturridge, Emma Thompson, Claudia Cardinale, Julie Walters, Robbie Coltrane, Derek Jacobi, Russell Tovey, James Fox, David Suchet
Releasedatum dvd: 11/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: CFA
Speelduur: 104′
Beeldverhouding: 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans

Extra’s:
• Costumes of Effie Gray
• Interview With Emma Thompson
• Interview with Dakota Fanning


 
GRIMM SEIZOEN 4

Na het huwelijk van Monroe en Rosalee is het één grote chaos. Nick, zonder Grimm-gave, moet ontdekken wat voor persoon hij wil zijn. Brigadier Renard ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en Juliette moet omgaan met Nicks verraad, de wereld van de Grimms is nooit een grotere chaos geweest. Ondertussen komen er steeds gevaarlijkere Wesen richting Portland en iedereen van Team Grimm is nodig om hen the stoppen voordat ze de stad vernietigen.

Genre: Drama, Fantasy, Horror
Cast: David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell
Releasedatum dvd: 11/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 900′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


KILL ME THREE TIMES

Kill Me Three Times is een zwartgallige komische thriller van regisseur Kriv Stenders (Red Dog). Simon Pegg speelt gladde huurmoordenaar Charlie Wolfe, die de opdracht heeft gekregen om een mooie dame in een zonnig surfstadje te vermoorden (Alice Braga). Maar dan blijkt dat Charlie niet de enige is die het op haar gemunt heeft en raakt hij al snel verwikkeld bij drie verhalen waarin moord, gevaar, chantage en wraak grote rollen spelen. Het script is geschreven door James McFarland, en andere rollen zijn weggelegd voor Sullivan Stapleton (als een gokverslaafde die zijn schulden wil afbetalen door verzekeringsfraude te plegen), Teresa Palmer (als de Lady Macbeth van het dorpje), Callan Mulvey (als een rijke en stikjaloerse eigenaar van een strandtent), Luke Hemsworth (als een surfer die vecht voor zijn geliefde) en Bryan Brown (als een corrupte agent die geld wil zien).

Releasedatum dvd: 11/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Central Film
Speelduur: 87′
Beeldformaat: 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


 
LISTEN TO ME MARLON

Releasedatum dvd en Blu-ray: 11/11/2015


TERMINATOR: GENISYS (2015) 

In de oorlog van mens tegen machine wordt Kyle Reese (Jai Courtney, The Divergent Series) door verzetsleider John Connor (Jason Clarke, Everest) teruggestuurd naar 1984 om er zijn jonge moeder Sarah Connor (Emilia Clarke, Game Of Thrones) te beschermen. Dit keer hebben onverwachte gebeurtenissen het verleden echter ingrijpend veranderd en staat de toekomst van de gehele mensheid op het spel. Voor Reese zit er niets anders op dan zijn krachten te bundelen met Sarah en haar “Bewaker” (Arnold Schwarzenegger) om zodoende de wereld te redden en te verhinderen dat de Terminators verder evolueren.

Genre: Actie, Avontuur, Sciencefiction
Regie: Alan Taylor
Cast: Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney, Jason Clarke, Emilia Clarke, J.K. Simmons
Releasedatum dvd, Blu-ray en Blu-ray 3D: 11/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Beeldformaat: 2.35:1 (dvd); 2.35:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Engels Dolby TrueHD 7.1, Frans Dolby Digital 5.1, Engels met audiobeschrijving (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans (dvd);

Extra’s:
• Family Dynamics: Het castingproces van Terminator Genisys en hoe de acteurs enkele van de meest iconische rollen uit de filmgeschiedenis invulden
• Infiltration and Termination: Neem een kijkje achter de schermen op de filmlocaties in San Francisco en New Orleans
• Upgrades: VFX of Terminator Genisys: Ontdek de revolutionaire visuele effecten achter de verbluffende actiescènes uit de film


 
BARBIE & HER SISTERS IN THE GREAT PUPPY ADVENTURE

Barbie en haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea en hun schattige nieuwe puppy vrienden vinden onverwachts mysterie en avontuur wanneer zij terugkeren naar Willow. Terwijl ze door herinneringen bladeren op de zolder van oma vinden de zussen een oude kaart, ze denken dat deze de weg wijst naar een schat die in de stad begraven ligt. Met hun puppy vrienden op sleeptouw gaan de vier meiden schat zoeken, onderweg ontdekken zij dat de liefde en plezier dat zij delen als zussen de grootste schat is!

Genre: Animatie, Family entertainment
Regie: Andrew Tan
Cast: Kelly Sheridan, Kazumi Evans, Claire Corlett
Release dvd en Blu-ray: 18/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 72′ (dvd); 75′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 1.85:1 (dvd); 1.85:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Nederlands DTS-Surround 5.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans voor doven en slechthorenden (dvd); Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits, Frans voor doven en slechthorenden (Blu-ray)

Extra’s:
• De Mooiste Dag – Muziekclip
• Bloopers
• “Kleine Danseres” – Motion Comic


 
BUBBLE GUPPIES: THE PUPPY AND THE RING! (BUIBBLE GUPPIES: HET HONDJE EN DE RING!)

Zwem mee in 4 vin-tastische avonturen van de Bubbel Guppies! Maak de reis naar Bubbledom in een betoverende dubbele aflevering om de ring van Sun King terug te vinden! Word ook een ridder, tovenaarsassistent en ontmoet de Tovenaar Oz-tralië!

Genre: Animatie, Family entertainment
Releasedatum dvd: 18/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 111′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0


DORA: PERRITOS BIG SURPRISE

Zet je schrap voor grote verrassingen…
… met Dora en Perrito in 3 fantastische avonturen! Help Dora om Perrito snel naar Verrassingsheuvel te krijgen voordat Swiper zijn verrassing steelt – onderweg komen Dora’s vrienden ook met hun huisdieren! Ga daarna met Perrito naar het feest voor de tweelingen om zijn tweeling te ontmoeten en red Benny van een eiland. Let’s go!

Perrito’s grote verrassing
Dora heeft een grote verrassing voor Perrito op Verrassingsheuvel, maar Swiper probeert daar eerder te komen om alles te stelen! Ga samen met Dora, Boots en Perrito op een avontuur met andere dieren en vrienden.

Waf, waf naar het speelpark
Dora heeft een grote verrassing voor haar puppy Perrito op het feest van de tweelingen – hij heeft een puppy-tweeling! Help Dora, Boots en Perrito op een puppy avontuur om Perrito’s tweelingbroer te ontmoeten!

Benny de schipbreukeling
Dora en Boots maken zich klaar voor een grote picknick op het strand met hun vrienden, maar Benny komt vast te zitten op Kokosnoot Eiland, hij moet gered worden door Dora, Boots en JOU!

Genre: Avontuur, Animatie, Family entertainment
Releasedatum dvd: 18/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 69′
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0


THE LEGEND OF KORRA: BOOK 4 (DE LEGENDE VAN KORRA: BOEK 4 BALANS VOLUME 2)

Het lot van Koninkrijk Aarde is onzeker wanneer de machtsbeluste Kuvira een agressieve militaire groep leidt naar Republic City. Avatar Korra is de enige die alles recht kan zetten – zelfs als het betekend dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten.

Herinneringen
Een terugblik op het verhaal van Team Avatar; Varrick vertelt het verhaal van de grootste verplaatser ooit.

Voorbij de wildernis
De geestenstokken in Republic City ontvoeren mensen, Korra moet ontdekken waarom.

Operatie: Beifong
Bolin helpt Opal en Lin bij het redden van de Beifongs van Kuvira; Korra brengt een bezoek aan de Geesten Wereld, op zoek naar hulp.

Kuvira's openingszet
Korra en Team Avatar proberen Kuvira’s aanval op Republic City te stoppen; Kuvira onthult een nieuw dodelijk wapen.

Dag van het gevaarte
Team Avatar botst met Kuvira middenin Republic City; Pema en Prins Wu helpen bij het evacueren van de onschuldige inwoners.

Het laatste gevecht
Het lot van Koninkrijk Aarde en het leven van de Avatars staan op het spel wanneer Korra en Kuvira het gevecht aan gaan.

Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Janet Varney, Dee Bradley Baker, Jeff Bennett
Releasedatum dvd: 18/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 130′
Beeldverhouding: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0

Extra’s
• Audiocommentaar


PAW PATROL VOLUME 4: WINTER RESCUES

Paw Patrol rolt door de sneeuw en glijdt over het ijs in deze 7 wintermissies, inclusief een dubbel avontuur om Kerstmis te redden! Een skilift reddingsactie en een sneeuwmonster opsporen, geen missie is te groot en geen pup te klein. Zie ook hoe Rubble bij het team komt door te helpen in een situatie vol met sneeuw!

• Pups redden Kerstmis
• Pups in de sneeuw/Pups en het sneeuwmonster
• Pups redden hun beloning/Liftende rups
• Pups krijgen een rubble/Pups redden een walrus

Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Alex Thorne, Devan Cohen, Kallan Holley
Releasedatum dvd: 18/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Speelduur: 89′
Beeldverhouding: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0


TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: RETURN TO NEW YORK (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: TERUG NAAR NEW YORK)

In het bos maken de Turtles een nieuw schild en wapens en reizen ze af naar een spiritueel rijk. Zet je schrap voor nog meer epische gevechten wanneer onze helden weer tevoorschijn komen om terug te keren naar New York en hun sensei te vinden.

Rocksteady
Wanneer een Russische wapenhandelaar, Ivan Steranko, ruzie krijgt met Shredder muteert de leider van de Foot Clan hem in een neushoorn! Zijn wapens zijn een zwaar gatling geweer en een hamer & sikkel, hij heeft ook de kracht van een grote neushoorn, hij rent op zijn vijanden af en gebruikt zijn gigantische hoorn.

Bebop
Een meesterdief genaamd Anton Zeck krijgt het aan de stok met Shredder en wordt gemuteerd in een wrattenzwijn. Tijdens de mutatie wordt Zecks high-tech pak gecombineerd met zijn lichaam, waardoor hij een geduchte vijand vormt voor de Turtles. Zijn pak geeft hem de mogelijkheid om onzichtbaar te worden, zijn uitrusting bestaat verder uit een high-tech bril, energie “rails” uit zijn laarzen, waardoor hij kan “glijden” tussen gebouwen en een hanenkam die energiebommen op zijn vijanden kan schieten.

Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Sean Astin, Jason Biggs
Releasedatum dvd: 18/11/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 152′
1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0