:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: LARGO WINCH
PERSBERICHT: LARGO WINCH
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-07-09 - Geplaatst door: Serge
Largo Winch ken je wellicht van de succesvolle strips van de hand van geestelijke vaders Jean Van Hamme uit België en Philippe Franq uit Frankrijk. Maar, Largo Winch kan je ook al geruime tijd als televisieserie op Kanaal 2 bekijken. Misschien ben jij wel één van de 200.000 trouwe aanhangers, dan zal je je ook wel verheugen door het feit dat Bridge Entertainment Group op 16 juli de pilootaflevering en de eerste en de tweede episode van de serie op dvd uitbrengt. Goed voor maar liefst drie uur kijkplezier, plus een handjevol bloopers en leuke extra¹s!

Als trouwe fan weet je dat de jonge Largo Winch knap en populair is. Na de dood van zijn adoptievader erft Largo een Amerikaanse multinational: de Winch Group. 26 en miljardair, het heeft niet alleen een onweerstaanbare aantrekkingskracht als resultaat, maar ook doodsbedreigingen. Largo gaat op zoek naar diegenen die het op zijn leven gemunt hebben. Daarbij botst hij op heel wat valstrikken, complotten en verleidelijke vrouwelijke spionnen. Uiteindelijk daagt het hem, de moordenaars van zijn vader staan ook Largo naar het leven.

In de pilootaflevering, The Heir, erft de jonge Largo een gigantisch financieel imperium nadat zijn pleegvader, Neiro Winch, wordt vermoord. Er zit echter wel een scherp kantje aan deze rijkdom: onbetrouwbare managers, een bende huurmoordenaars die achter hem aanzit. Het wordt al gauw te veel voor één jongeman. Nerio trachtte hem nog te verwittigen per brief. Groep W zou zijn enige verdediging zijn tegen de criminele plannen van de Adriatische Commissie.

In episode 2, Legacy, komen we te weten dat Largo gedurende twee weken de aanvallen van de Adriatische Commissie tegen Groep W kon dwarsbomen. Maar de problemen zijn nog niet opgelost! Het dagelijks bestuur van Groep W wacht nog steeds op de eerste misstap van Largo, zodat ze hem aan de kant kunnen schuiven.

In episode 3, Just Cause, beweert een plaatselijke opstandeling dat Largo verantwoordelijk is voor de armoede in een Zuid-Amerikaans land. Daarom brak de opstandeling bij Largo in en gijzelde hem. Largo zit gekneveld op een stoel en herkent de bendeleider: een soort vrijheidsstrijder die wordt gezocht door alle dictators, politieke schurken en ploerten van de wereld. Hij wil Largo dwingen bekentenissen voor te lezen voor een camera.

Cast:
Paolo Seganti (Largo Winch)
Was in 1997 te zien als Johnny Stompano in L.A. Confidential.

Sydney Penny (Joy Arden)
Had in 2000 een rol als Josie Oliver in Beverly Hills 90210.

Geordie Johnson (Georgy Kerensky)
Speelde in 1996 de rol van Oliver in The English Patient.

Serge Houde (John Sullivan)
Gaf gestalte aan Laurent in The Score uit 2001.

Diego Wallraff (Simon Ovronnaz)

Regisseurs: Paulo Barzman en Laurent Brégéat

Releasedatum: 16 juli 2002

Kenmerken dvd:
Speelduur hoofdfilm: ongeveer 180 minuten
Ondertiteling: Nederlands
Taal: Engels
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital 2.0
Extra's: the making of

Achtergrondinformatie:
- Wat is de Raad van Bestuur?
De Raad van Bestuur (Big Board) is de raad van de belangrijkste aandeelhouders. Ze klampen zich nog steeds vast aan het beleid van Nerio en de meesten onder hen zijn geen voorstander van de overname van de Winch Group door Largo.

- Wat is de inlichtingenunit?
Toen Nerio Winch zijn gigantisch rijk opbouwde, kreeg ook hij zijn portie tegenstand van de concurrentie. Hij moest zichzelf en zijn Groep W beschermen en richtte zo de intelligence Unit op die bestond uit ex-leden van de CIA, de KGB en de MI5. Nerio had er geen idee van hoe machtig deze dienst zou worden. Hij kon niet weten dat ze de werking van Groep W ­ en zelfs het leven van de grote baas ­ ernstig in gevaar zouden brengen!

- Wie is Joy?
De jonge vrouw is een keiharde professional. Haar verleden laat echter heel wat vragen onbeantwoord. Zo is haar vertrek ­ en vooral de reden daarvan ­ bij de CIA nog steeds een groot raadsel. Largo kent wel belangstelling voor haar doortastendheid tijdens moeilijke situaties.

Voor meer achtergrondinformatie over Largo Winch surf je naar http://www.largowinch.com

Breng ook eens een bezoekje aan http://www.bridgeonline.nl


Recent nieuws van dezelfde bron