:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: WO II-TITELS
PERSBERICHT: WO II-TITELS
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-03-07 - Geplaatst door: Werner
Source 1 Media biedt grote collectie Tweede Wereldoorlog-titels

De herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog zijn in Nederland nog levendig. Weliswaar is er een steeds kleiner wordende groep mensen die het nog zelf hebben meegemaakt. Maar nog steeds speelt deze periode in de Nederlandse geschiedenis een grote rol. Source 1 Media heeft een uitgebreid assortiment aan Tweede Wereldoorlog-films en -documentaires. Onze titels zijn persoonlijke verhalen vastgelegd met foto’s, brieven of dagboeken. Voor iedereen met een interesse in de Tweede Wereldoorlog heeft Source 1 Media vele interessante titels. Waaronder de 16-delige DVD-serie Battleground, de indringende documentaire Het Adelaarsnest en de DVD-box Oorlog In Nederland.

BATTLEGROUND
De bepalende veldslagen van Berlijn tot Tokio
16-delige DVD-serie Battleground

Op 7 april brengt Source 1 Media een nieuwe versie uit van de serie Battleground. Op deze 16 dvd’s wordt de gehele Tweede Wereldoorlog uit de doeken gedaan; niet alleen het conflict in Europa komt aan de orde, maar ook de belangrijkste gebeurtenissen in Italië en de oorlog in de Pacific. De unieke documentaire reeks heeft een speelduur van meer dan 32 uur en neemt u mee van de stranden van D-Day tot de bittere zeeslagen in de Stille Oceaan. De serie maakt gebruik van unieke archiefbeelden en nog niet eerder verzameld werk, vrijgegeven door verschillende ministeries van geallieerde landen.

Deze 16-delige dvdserie bevat de Oscar-winnende documentaire The Fighting Lady en de voor een Oscar genomineerde documentaire A Ship Is Born.
• Pacific Ocean
• Southwest Pacific
• The Battle Of The Atlantic
• North Africa & Italy
• The Battle Of Britain
• The German Frontier
• Wings Over Europe
• Axis Rising 1939-1941

Releasedatum dvd: 7 april 2016

HET ADELAARSNEST (2-DVD)

Een indringende documentaire over één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de jongste geschiedenis. Het geeft een onthullend beeld van Adolf Hitler, inclusief zijn privéleven, zijn politieke ideeën en de opkomst en ondergang van diens Duizendjarige Rijk.

OORLOG IN NEDERLAND - VERHALEN VAN OOGGETUIGEN (2-DVD)

Deze DVD-box bevat vijf bijzondere documentaires met oorlogsverhalen van en over gewone landgenoten die slachtoffer werden van oorlogsgeweld. Verhalen over onderdrukking, veerkracht, kameraadschap, verzet, moed en onbuigzaamheid van mensen die de vijand trotseerden, ook als de dood daarop volgde.