:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: DANNI LOWINSKI SEIZOEN 4
PERSBERICHT: DANNI LOWINSKI SEIZOEN 4
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-05-16 - Geplaatst door: Werner
DANNI LOWINSKI SEIZOEN 4
De leukste advocate van Nederland gaat trouwen!

Op 16 mei wordt de laatste aflevering van het vierde seizoen van Danni Lowinski uitgezonden bij SBS6. Snel daarna, op 19 mei, brengt Source 1 Media de dvd-box met dit nieuwe seizoen en de totaal box met alle vier de seizoenen uit. Hoe vergaat het de leukste advocate van Nederland? Het is een seizoen met vele nieuwe ontwikkelingen en met bekende en nieuwe gezichten.

Naast de vaste acteurs Marlijn Weerdenburg, Michiel Romeyn en Nyncke Beekhuyzen, zijn er dit seizoen drie nieuwe acteurs te zien in de serie. Sanne Vogel (Verliefd Op Ibiza) speelt de rol van Kim, een oude vriendin van Danni. Maarten Heijmans (Ramses) en Tim Murck (Feuten) spelen de twee liefdesinteresses van Danni. Op liefdesgebied staat er dan ook veel te gebeuren voor de leukste advocate van Nederland. Danni gaat trouwen! De vraag is alleen met wie?

De serie Danni Lowinski is zeer populair en heeft vele trouwe fans die alles rondom de serie volgen op social media. Het vierde seizoen zal bij hen dan ook niet in de collectie kunnen ontbreken.

Danni Lowinski Seizoen 4
3DVD
Danni Lowinski Seizoen 1 t/m 4
12 DVDUIT HET ARCHIEF