:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: JEUGDSERIES TIJDENS DE ZOMER
PERSBERICHT: JEUGDSERIES TIJDENS DE ZOMER
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-06-23 - Geplaatst door: Werner
Jeugdseries voor de vakantie.

Het is bijna zomervakantie en dit betekend een lange autorit naar de vakantiebestemming of juist lekker thuis op de bank. Deze jeugdseries zullen de tijd voorbij laten vliegen. Deze zomer voor een scherpe prijs!

TUTTELS COMPLEET
Vier knuffels spelen de hoofdrol in deze poppenserie van Nederlandse makelij. Uniek is dat deze poppen duidelijk met handen worden bediend waarbij het T-shirt van de poppenspeler als decor dient. De Tuttels bestaan uit de beer, de pinguïn, de eekhoorn en het boze konijn met ieder hun eigen karakter. Samen beleven ze vele avonturen. Ze graven naar schatten, spelen verstoppertje en vrolijken elkaar op met zoentjes.

Speelduur: ruim 5 uur


BRUGKLAS SEIZOEN 1 & 2

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas zien we elke aflevering een ontroerend, grappig, aangrijpend of spannend schoolverhaal.Seizoen 1:

Speelduur: ca. 7,5 uur

Seizoen 2:


Speelduur: ca. 8 uur


DE LEEUWENKUIL

Wonen in een dierentuin. Hoe cool is dat? Droomt niet ieder kind daarvan? Voor Daniël & Suzina Durvers is dit werkelijkheid. Samen met hun ouders, zusje Littel en hun opa wonen ze midden in dierentuin Durvers’ Zoo. Vader Durvers is namelijk de directeur van de dierentuin. Lang geleden heeft opa Durvers een boomhut gebouwd op een geheime plek in de dierentuin, die alleen via een bijna onzichtbaar pad bereikt kan worden.

Speelduur: 250 minuten


CAPS CLUB SEIZOEN 1 & 2

Tom van Hulle wordt eigenlijk door iedereen Cappie genoemd. Tom is slechtziend. Hierdoor heeft hij enorme talenten ontwikkeld, zo kan hij bijvoorbeeld heel goed horen. Samen met zijn vriendin Sam ontdekt hij een boomhut met een geheim. Om dit geheim op te lossen krijgen ze hulp van Siggy, Ruben en Charlotte. En zo wordt er een club gevormd: Caps Club!

Seizoen 1:

Speelduur: ca. 200 minuten


Seizoen 2:

Speelduur: ca. 200 minuten


HET VERBORGEN EILAND

In de spannende jeugdserie Het Verborgen Eiland komen een vader, een moeder en hun zes kinderen tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee vast te zitten op een onbekend eiland dat een groot geheim blijkt te kennen. Wat de kinderen en hun ouders ook proberen, ze komen niet meer van het eiland af. Ze moeten zien te overleven van wat ze in de natuur aan eten en drinken vinden. Bij deze zoektocht blijkt het eiland niet zo onbewoond te zijn als ze denken...

Speelduur: ca 8,5 uur