:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> The Searchers >> NIEUWSBERICHT: RELEASES NAJAAR 2016
NIEUWSBERICHT: RELEASES NAJAAR 2016
Bron: The Searchers - Datum: 2016-07-04 - Geplaatst door: Werner
Filmdistributeur The Searchers kondigt vandaag de officiële releasedata aan van drie langverwachte films uit de line-up: Hell Or High Water, The Founder en Personal Shopper. Hell Or High Water verschijnt op 21 september in de zalen, The Founder is te zien vanaf 12 oktober en Personal Shopper gaat op 14 december in première.

HELL OR HIGH WATER

In Hell Or High Water brengt regisseur David MacKenzie een all-star cast samen voor een tijdloos verhaal over onvoorwaardelijke broederliefde, geschreven door Taylor Sheridan (Sicario, Sons Of Anarchy). MacKenzie maakte recent indruk met Starred Up en eerder in zijn carrière met het veelvuldig bekroonde Young Adam. Hell Or High Water, met onder andere Chris Pine en Jeff Bridges, wordt geproduceerd door het team achter The Place Beyond The Pines en The Lincoln Lawyer.

Originele titel: Hell Or High Water
Regisseur: David MacKenzie
Cast: Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges, Katy Mixon
Productiejaar: 2016
Genre: Heist/Thriller
Taal: Engels
DOP: Giles Nuttgens (Grand Budapest Hotel)

Synopsis:
Na dertien jaar celstraf keert Tanner (Ben Foster) terug naar zijn familie landgoed waar zijn broer Toby (Chris Pine) en neefjes wonen. Wanneer ze dreigen hun ouderlijke huis te verliezen, beginnen de onafscheidelijke broers aan een reeks vakkundige overvallen op kleine, lokale banken. Omdat het steeds om maar kleine bedragen gaat, hopen Tanner en Toby onder de radar van de FBI te blijven. Alles loopt gesmeerd totdat officier Hamilton (Jeff Bridges), die opkijkt tegen zijn pensioen, zich in de zaak vastbijt.


THE FOUNDER

In The Founder toont regisseur John Lee Hancock (Saving Mr. Banks, The Blind Side) ons het echte verhaal achter de oprichting van een van 's werelds meest iconische merken: McDonald's. De film schetst een ontluisterend portret van Ray Kroc, de man die het leven van de nuchtere broers McDonald voor eens en altijd zal veranderen.  Michael Keaton kruipt in de huid van de gewiekste Kroc en in de cast vinden we mooie namen als Laura Dern, Nick Offerman en Patrick Wilson terug. The Founder werd geschreven door Robert D. Siegel, bekend van zijn werk voor The Wrestler.

Originele titel: The Founder
Regisseur: John Lee Hancock
Cast: Michael Keaton, Laura Dern, Nick Offerman, Patrick Wilson, Linda Cardellini
Productiejaar: 2016
Genre: Drama/Biografie
Taal: Engels
DOP: John Schwartzman (Jurassic World, The Amazing Spider-Man)

Synopsis:
In deze controversiële biopic speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgertentje runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar dat hij uiteindelijk heel andere plannen heeft met het bedrijf vertelt hij er dan nog niet bij…


PERSONAL SHOPPER

Met Personal Shopper begeeft de bekroonde cineast Olivier Assayas zich op de grens tussen sensuele thriller en stijlvol mysterie, gesitueerd in de Parijse onderwereld van de mode. Assayas werkt hiervoor opnieuw samen met Kristen Stewart, na hun alom bejubelde Clouds Of Sils Maria. Voor haar rol in die film ontving Stewart een César. Personal Shopper werd in Cannes bekroond met de prijs van de beste regie.

Originele titel: Personal Shopper
Regisseur: Olivier Assayas (Clouds Of Sils Maria)
Cast: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Anders Danielsen Lie, Nora Von Waldstâtten, Sigrid Bouaziz
Productiejaar: 2016
Genre: Drama
Taal: Engels
DOP: Yorick Le Saux (Clouds Of Sils Maria, Carlos, Only Lovers Left Alive...)

Synopsis:
De jonge Amerikaanse Maureen (Kristen Stewart) werkt overdag in Parijs als personal shopper voor een veeleisende superster. Haar nachten brengt ze echter door op zoek naar een teken van haar overleden tweelingbroer Lewis. Maureen en Lewis sloten net voor zijn dood een pact om samen de grenzen van de sterfelijkheid te verkennen. Wanneer Maureen plots mysterieuze berichten ontvangt, raakt ze ervan overtuigd dat Lewis hier iets mee te maken heeft.

Recent nieuws van dezelfde bron