:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FOX LANCEERT "BIG DEAL" DVD'S
PERSBERICHT: FOX LANCEERT "BIG DEAL" DVD'S
Bron: Fox - Datum: 2002-07-22 - Geplaatst door: Serge
Fox lanceert een ijzersterk promotioneel concept.
Big Deal: het beste tegen de beste prijs op DVD!
Vanaf augustus overal verkrijgbaar.

In augustus introduceert 20th Century Fox Home Entertainment het Big Deal-concept. Tientallen topfilms op DVD komen tegelijk tegen een zachte prijs op de markt, en elk kwartaal komen er vijfentwintig tot vijfendertig titels bij. Met Big Deal speelt Fox in op de exploderende DVD-markt in de Benelux die zich nu op haar hoogste punt ooit bevindt. Deze grote markt van potentiŽle DVD-kopers laat Fox toe zijn enorme filmarchief op DVD uit te brengen. Fox is ervan overtuigd dat filmliefhebbers in het grote Big Deal-aanbod altijd opnieuw hun voorkeuren zullen terugvinden. Big Deal wordt een kwaliteitslabel voor iedereen die een goede film op DVD zoekt. Ook de verkooppunten kunnen rekenen op doorgedreven sales support met een opvallende, onderscheidende presentatie van de Big Deal-titels en specifieke acties. Vorig jaar nog werd Fox door een vak- en consumentenjury tot beste DVD-distributeur van 2001 uitgeroepen en met Big Deal profileert Fox zich andermaal als aanbieder van topkwaliteit.

Big Deal: de grootste deal op DVD!
Bij de ontwikkeling van het Big Deal-concept heeft Fox drie kritische succesfactoren voor ogen gehouden: de kwaliteit van het aanbod, de presentatie in het verkooppunt en de betrokkenheid en appreciatie van de consument op lange termijn. Aan elk van die factoren is de grootste zorg besteed. De Big Deal-collectie is van een onberispelijke kwaliteit en bevat zowel titels die al op DVD zijn verschenen als films die voor het eerst op DVD uitkomen. Big Deal terugvinden in de winkel is een koud kunstje dankzij het opvallende logo en DVD Dennis. DVD Dennis, een blits figuurtje dat als visueel herkenningspunt voor de collectie optreedt, wijst consumenten de weg naar de Grootste Deal op DVD.

Het beste uit alle genres
De releases voor augustus tonen goed aan waar Big Deal voor staat: een breed kwaliteitsaanbod voor een gevarieerd publiek tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wie kan een westernklassieker als The Good, The Bad and The Ugly weerstaan? De intense vertolkingen van John Voight en Dustin Hoffman in Midnight Cowboy? Of de alom geprezen Britse comedy The Full Monty? En zo zijn er enkel in dit eerste kwartaal tientallen releases, van topthrillers als The Russia House en The Vanishing (beide nieuw op DVD) tot de hippie-musical Hair, uiteraard met de kwaliteit die DVD onderscheidend maakt. Ook in verdere kwartalen zullen met hetzelfde tempo kwaliteitsfilms op DVD verschijnen waar elke rechtgeaarde filmliefhebber naar uitkijkt.

Bij on line shop DVD Koopjes kan je momenteel kiezen uit 41 titels aan elk Ä 15,70.


Recent nieuws van dezelfde bron